Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Vânătoarea de frumos - ținute de vară altfel

Vânătoarea de frumos - ținute de vară altfel

Fiecare dintre noi este diferit, iar ținutele pe care le purtăm trebuie să fie mereu cât mai originale. Vara este anotimpul în care trendurile și temperaturile ne permit să purtăm tot ceea ce ne dorim, fără să ținem cont de reguli. Topuri scurte, fuste mini, pantaloni scurți, rochii, toate sunt la dispoziția noastră atunci când temperaturile încep să crească.

Fiecare ținută trebuie să fie frumoasă în perspectiva noastră și să ne simțim cât mai bine atunci când alegem să o purtăm. Totuși, în multe situații este foarte bine să ieșim din zona de confort pentru a ne putea bucura de experiențe noi, diferite. Acest concept se aplică și asupra ținutelor, mai ales când este vorba de ținute de vară.

Cum să fii “altfel” vara aceasta?

Sezonul cald ne permite să vânăm cele mai râvnite ținute fără să fim criticate de gurile privitorilor. Zilele însorite ne permit să jonglăm cu fiecare articol vestimentar din garderobă pentru a obține cele mai îndrăznețe outfit-uri. Tot ce trebuie să facem este să ne dorim să fim altfel, în fiecare zi.

Iată câțiva pași importanți care te conduc către o ținută altfel:

  1. Include în ținutele tale topuri scurte.

  2. Nu ignora articolele vestimentare transparente.

  3. Nu te teme de jeanșii scurți.

  4. Poartă rochii și fuste scurte.

  5. Folosește accesorii de fiecare dată când ieși din casă.

  6. Alege încălțările preferate.

Pentru a putea obține o ținută ieșită din tipare este foarte important să analizezi și să probezi fiecare articol din trendurile actuale. Chiar dacă pare imposibil de purtat la prima vedere, probarea lui ți-ar putea schimba total părerea despre acesta. În felul acesta, vei descoperi haine noi care îți pun în evidență frumusețea și trăsăturile.

 

3 idei de ținute de vară altfel

Tuturor ni se întâmplă să rămânem în pană de idei atunci când ne pregătim să construim o ținută. Fiecare dintre noi s-a confruntat cu probleme chiar și în cadrul sesiunilor de shopping, tocmai pentru că nu avem în minte o idee de ținută care să ne ghideze prin magazine. Dacă nu știi care va fi următoarea ta ținută care să te scoată din anonimat, atunci următoarele 3 idei îți vor aduce puțină inspirație.

  1. Jeanși scurți, top scurt multicolor și pălărie de soare

Jeanșii vor fi întotdeauna incluși în ținutele de top și niciun articol vestimentar nu îi va putea înlocui pe aceștia. O pereche de jeanși negri scurți cu talie înaltă vor contura un outfit îndrăzneț și se vor potrivi perfect cu un top scurt multicolor. În felul acesta ținuta va putea fi completată cu mai multe seturi damă de bijuterii cum ar fi mărgele, cercei, brățări, dar și cu o pălărie stilată care să te protejeze de soare. Pantofii sport vor fi piesa de rezistență și modalitatea de a te bucura de o ținută 100% comodă.

  1. Rochie scurtă din mătase

O singură piesă vestimentară care poate constitui o ținută completă uimitoare. Poți opta pentru o astfel de rochie în culori îndrăznețe cum ar fi roșu, orange sau verde. Poate fi completată cu o poșetă crem și o bentiță, dar și cu niște seturi damă în aceeași nuanță. Încălțările trebuie să fie comode și tocmai de aceea sandalele cu talpă joasă sunt o alegere potrivită.

  1. Tricou oversize și jeanși tăiați

Este o ținută care tinde spre stilul sport și este extrem de comodă. Nu poți trece neobservată dacă alegi un astfel de outfit și te vei simți foarte bine în pielea ta. Poți completa totul cu un rucsac mic și o șapcă. O pereche de teniși ar fi un element complementar pentru această ținută.

Aceasta este frumusețea verii! Libertatea de alegere a hainelor ne duce întotdeauna cu gândul către zilele însorite de vară. Dacă ne dorim să avem ținute diferite care să ne scoată din anonimat trebuie doar să ne punem la treabă imaginația.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!