Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Se poartă nude - ce soluții vestimentare găsești în dressing

Se poartă nude - ce soluții vestimentare găsești în dressing

Într-o lume în care culorile stridente au un impact atât de mare din punct de vedere vizual, tu poți fi complet diferită alegând nuanțe nude. Nuanțele nude au prins amploare în anul 2017, atunci când a fost lansată prima paletă de culori inspirată de nuanțele pământului. De atunci și până acum, acestea s-au bucurat de foarte multă apreciere la scară mondială și se pare că sunt în topul ținutelor vestimentare și în acest an.

Se pare că ținutele vestimentare în nuanțe neutre sunt cele mai senzuale piese din acest an. Alegerea acestor nuanțe este o dovadă clară de îndrăzneală, mai ales în contexte în care culorile stridente predomină neîncetat. O ținută neutră este elegantă, clasică, pasională și ușor senzuală. Piesa de rezistență a unei astfel de ținute este, cu siguranță, bronzul natural al pielii.

De ce sunt nuanțele nude atât de apreciate?

Este o întrebare al cărei răspuns nu este cunoscut cu exactitate, însă aduce după sine și câteva explicații. Ei bine, spre deosebire de alte culori, nuanțele nude sunt potrivite pentru fiecare sezon din an. Dacă ne gândim la culorile neon atât de purtate în timpul verii, realizăm cu stupoare că venirea sezonului rece le trimite pe acestea pe un loc bine meritat din garderobă, până vara viitoare. Se pare că în cazul ținutelor nude nu se aplică aceleași criteriu și sunt purtate în același sezon cu la fel de multă plăcere. Ele se potrivesc foarte bine cu zilele însorite de vară, dar și cu zilele mohorâte de toamnă. Putem vedea deci, cât de versatile sunt aceste nuanțe.

Un alt motiv pentru care sunt atât de apreciate este faptul că sunt foarte ușor de asortat. Neutralitatea nuanțelor permite potrivirea articolelor nude cu alte articole colorate cum ar fi negru, roz, galben sau alb. Astfel, o ținută poate fi ”all nude” sau poate fi o combinație frumoasă între nude și alte culori.

Ce piese vestimentare nude poți include în dressing-ul tău?

De-a lungul verii, cele mai apreciate piese nude au fost încălțările, dar și accesoriile. Pantofii și sandalele nude au fost la mare căutare la toate evenimentele, fiind foarte ușor de potrivit cu orice rochiță sau salopetă. Accesoriile nude au fost piesele de rezistență la marile evenimente. Gențile, dar și brățările au completat zeci de ținute transformându-le pe acestea în adevărate outfit-uri de invidiat. O brățară damă crem este atât de elegantă încât poate fi purtată la birou, la petreceri sau la ieșirile în oraș.

Din punct de vedere vestimentar, există o multitudine de piese pe care le putem avea în propriul dressing. Acum că zilele de toamnă ne întâmpină cu temperaturi capricioase, paltonul nude este un must have pentru fiecare ținută. Poate fi purtat alături de o rochie bej sau o pereche de pantaloni crem și o cămașă albă. De asemenea, nu trebuie să lipsească bijuteriile în astfel de nuanțe, ideale pentru o ținută clasică. Ceas, brățară damă sau colier, toate sunt importante în cutia cu bijuterii.

Nuanțele nude sunt atât de purtate în momentul actual încât există o multitudine de piese vestimentare în aceste nuanțe. Bej, crem, maro, roz pudrat, oricare ar fi preferata ta, o poți purta cu încredere cu fiecare ocazie. O ținută construită cu ajutorul nuanțelor de nude nu poate da greș, indiferent care ar fi natura evenimentului la care urmează să participi.

Fiecare dintre noi are, cu siguranță, măcar o piesă vestimentară sau un accesoriu în nuanțe neutre. Dacă încă nu aveți aceste nuanțe în propria garderobă, atunci trebuie neapărat să vă achiziționați câteva. Sunt speciale și sunt potrivite pentru orice ieșire din casă. Chiar și cele mai pretențioase evenimente sunt acaparate de astfel de nuanțe.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!