Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cu ce înlocuiești sacoul? Trucuri și idei!

Cu ce înlocuiești sacoul? Trucuri și idei!

Încă din cele mai vechi timpuri, sacoul a fost adevărata piesă de rezistență, atât pentru doamne, cât și pentru domni. Nu există garderobă care să nu aibă măcar un sacou, mai ales un sacou negru. Sacoul se potrivește la orice ținută și este extrem de elegant, oricum ar fi purtat. Este prezent la toate evenimentele importante din viața noastră, dar și la ieșirile de zi cu zi în oraș. Este atât de purtat încât mulți dintre noi avem tendința să îl evităm.

Sacoul nu mai are o simplă atribuință, și anume aceea de haină elegantă prezentă la ocazii speciale. Tocmai de aceea, multe persoane s-au săturat să poarte acest articol, oricât de elegant și rafinat ar fi. Vestea bună este că sacoul poate fi înlocuit foarte simplu și rapid, cu ajutorul altor piese vestimentare care îndeplinesc același rol. Dacă și tu simți nevoia să înlocuiești sacoul cu alt articol vestimentar, atunci te aflii unde trebuie.

Cu ce poate fi înlocuit sacoul?

Oricât de important și specific ar fi, fiecare articol poate fi înlocuit cu cel puțin o piesă vestimentară diferită. Jeanșii pot fi înlocuiți cu pantaloni de stofă, rochia poate fi înlocuită de salopetă, cămașa poate fi înlocuită de o bluză elegantă, iar lista poate continua la nesfârșit. Despre sacou putem spune același lucru, poate fi înlocuit cu succes de la multe articole vestimentare.

Cele mai importante 4 piese care pot înlocui cu succes sacoul sunt:

  1. Cardiganul

Confortabil și elegant, cardiganul poate fi purtat atât la ținutele office, cât și la cele casual. Este disponibil într-o multitudine de modele astfel încât să se potrivească cu o gamă largă de ținute. Poate fi scurt până în talie sau lung până la genunchi. Poate fi simplu sau cu modele, negru sau colorat. Există o multitudine de moduri în care poate fi purtat și tot atât de multe moduri în care poate fi asortat.

Cardiganul este potrivit pentru zilele ușor răcoroase și poate fi purtat cu încălțăminte sport sau elegantă. Acest articol vestimentar poate fi purtat oricum, dacă este completat cu accesoriile potrivite. O pereche de cercei damă rotunzi conferă și mai mult farmec ținutei.

  1. Jacketa

Când spunem jacketă nu ne referim la orice fel de jacketă. Spre exemplu o jacketă sport nu poate înlocui sacoul, însă jacketa din catifea reiată poate face acest lucru, foarte simplu și ușor. Spre deosebire de celelalte, jacketa din catifea reiată are o eleganță aparte și se asortează ușor cu pantalonii eleganți sau cu cămășile office. Înlocuirea sacoului cu acest tip de jacketă este chiar o alegere inspirată.

  1. Eșarfa

Eșarfele sunt elegante și rafinate, iar cele de mari dimensiuni pot acoperi o bună parte din corp. Este un înlocuitor foarte bun pentru sacou, mai ales dacă porți o cămașă. Se poate înfășura în jurul gâtului sau poate fi ținută pe umeri. Oricum ar fi, o astfel de piesă vestimentară va fi călduroasă și stilată. O pereche de cercei damă se potrivește cel mai bine cu eșarfa, rămânând la vedere trăsăturile ambelor accesorii.

  1. Vesta

Chiar dacă nu are mâneci, vesta este în înlocuitor aparte al sacoului. Este specială deoarece poate fi purtată indiferent de anotimp și este disponibilă în multe variante și materiale. Spre exemplu, în zilele răcoroase poate fi purtată o vestă din blană, iar în zilele însorite poate fi purtată o vestă din catifea. Completează ținuta cu succes, indiferent de împrejurimi.

Dacă ești una dintre persoanele care nu mai vrea să poarte sacou, cel puțin o perioadă de timp, atunci cu siguranță te vei inspira din aceste patru idei menționate anterior. Cu ajutorul lor, ținutele tare vor fi elegante și stilate în continuare, chiar și puțin mai confortabile.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!