Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

„Artificii” de stil în vestimentația lui

„Artificii” de stil în vestimentația lui

Detaliile sunt cele care fac diferența de fiecare dată când ieșim din casă. Ceea ce pentru noi poate părea un lucru minor, apare în perspectiva altora ca fiind un detaliu uriaș, care face diferența între noi și celelalte persoane din jurul nostru. Acest aspect se aplică mai ales în cazul bărbaților, cei care tind să se îmbrace clasic pentru fiecare eveniment din viața lor.

Moda revine în fiecare an cu surprize noi și neașteptate. Creatorii de modă din toată lumea pun accent pe toate accesoriile care au posibilitatea să se transforme în adevărate „artificii”, pentru o ținută de bun gust. Toate acestea sunt menite să adauge un plus de valoare fiecărei ținute, într-un mod cât mai original.

Ce accesorii pot alege bărbații astfel încât să aplice un mic artificiu propriei ținute?

Există o mulțime de moduri prin care putem transforma propria ținută într-una diferită față de a celor din jur. Pare greu de realizat acest lucru mai ales într-o zonă în care bărbații au aceleași gusturi vestimentare. Defapt nu este așa, iar ținuta poate fi diferențiată folosind un singur accesoriu și alocând doar 1-2 minute. Iată câteva dintre accesoriile care au puterea să adauge un plus de valoare unei ținute masculine:

  1. Eșarfa

Despre acest accesoriu putem discuta ore în șir fără să facem vreo pauză, cam atât de versatilă și stilată este eșarfa. Este cool și în ținutele masculine, nu doar în cele feminine și poate fi combinată cu mai multe piese vestimentare. Cel mai bine se potrivește pentru bărbați atunci când poartă cămăși din in, bumbac sau denim. Nu sunt foarte indicate pentru costumele elegante.

Eșarfele potrivite pentru bărbați trebuie să fie de dimensiuni reduse astfel încât să se poată poziționa doar în jurul gâtului printr-un nod simplu. Pot fi din mătase sau bumbac și cu imprimeuri pe gustul purtătorului. Este foarte important ca eșarfa să nu fie foarte strânsă, ea trebuie lăsată să stea lejer din două motive: lejeritate și masculinitate.

  1. Seturile de bijuterii

Fiecare domn are o bijuterie preferată, cu siguranță, iar niciun moment nu ar trebui să îl împiedice să o asorteze cu viitoarea ținută. Unii bărbați adoră ceasurile în timp ce alții preferă brățările stilate. Colierele sunt alte accesorii care se bucură de apreciere în cazul domnilor. Cel mai indicat este ca fiecare bărbat să aibă măcar două seturi bărbați de bijuterii, pe care să le poarte exact așa cum îi place. Aceste seturi bărbați pot conține coliere, brățări, cercei, ceasuri sau alte accesorii preferate. Se pot integra atât în ținutele de zi cu zi, cât și în ținutele elegante.

  1. Pălăria

Pălăria este un alt accesoriu care poate fi văzut ca un „artificiu”. Este demn de apreciat având în vedere imaginea pe care o redă unui purtător. Pălăria este versatilă și disponibilă într-o multitudine de modele. Se poate purta cu cămașă sau tricou și poate fi inclusă atât în ținutele casual, cât și în cele elegante.

Chiar dacă ne trimite cu gândul la vară, pălăria este mai mult decât un accesoriu dedicat zilelor însorite. Are într-adevăr rol de protecție, însă are și rolul de adăuga stil unei vestimentații. Pentru ținutele casual și smart casual poate fi purtată în combinație cu o bandană specială. Bandana se poziționează în jurul capului cu accent pe frunte, iar pălăria se așează ușor peste. Estetica atinge cote înalte printr-o astfel de combinație.

Orice accesoriu din garderobă poate fi un „artificiu” pentru o ținută masculină reușită. Este nevoie de puțină creativitate și originalitate pentru a transforma o ținută clasică într-una specială. Fiecare bărbat trebuie să aibă curaj să își pună amprenta asupra propriului stil. Doar așa va putea atrage toate privirile cu ținutele sale speciale.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!