Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

3 idei de ținute lejere - pentru petreceri tematice

3 idei de ținute lejere - pentru petreceri tematice

Dacă ar fi să facem o listă cu toate petrecerile la care am participat sau la care urmează să participăm, probabil că am avea nevoie de mult timp. Trecerea în revistă a fiecăreia dintre acestea nu este o sarcină ușoară, mai ales dacă trebuie să ne gândim și la ținutele de care ne-am bucurat cu această ocazie. Festivaluri, petreceri tematice, aniversări, nunți, botezuri, acestea sunt doar câteva dintre evenimentele care ne oferă amintiri de neuitat.

Când vine vorba de participarea la un eveniment, ținuta este principala provocare indiferent de natura evenimentului. Mereu apare întrebarea “Cu ce să mă îmbrac oare?” și de fiecare dată avem impresia că nu avem suficiente haine în garderobă. Petrecerile tematice sunt unele dintre cele mai provocatoare evenimente având în vedere că necesită un anumit tip de ținută care să se încadreze în anumite tipare.

Indiferent de tipul evenimentului, din ce în ce mai multe persoane caută ținute care să le ofere comoditate. Este complet neplăcut să porți o ținută incomodă, o perioadă îndelungată de timp. O astfel de situație poate transforma participarea la un eveniment într-o adevărată catastrofă. Tocmai de aceea, cele mai căutate și mai apreciate ținute sunt cele lejere, dar stilate în același timp.

Iată 3 tipuri de ținute care se potrivesc pentru petrecerile tematice

De cele mai multe ori, petrecerile tematice sunt foarte permisive și nu necesită ținute mult prea elegante sau office. Este foarte interesant faptul că în cadrul acestor petreceri îți poți lăsa creativitatea să îți construiască ținuta, având astfel șanse maxime să te bucuri de o ținută cu adevărat wow. Dacă urmează să participi la o petrecere tematică și nu ai nici cea mai mică idee cu ce să te îmbraci, atunci următoarele idei de ținute ți-ar putea fi de mare ajutor.

  1. Ținută retro-disco

Petrecerile în stilul celor din anii 80-90 încă se mai organizează și sunt foarte apreciate de către oamenii din lumea întreagă. Atmosfera din trecut este adesea primită cu brațele deschise în cadrul acestor petreceri, iar bineînțeles, ținuta joacă un rol extrem de important. Dacă te pregătești să mergi la o astfel de petrecere trebuie să iei în calcul faptul că ținuta ta viitoare trebuie să fie cât mai strălucitoare, astfel încât să fie greu de ignorat. Poți opta pentru un top scurt cu sclipici și o fustă mini cu paiete care să strălucească toată noaptea în reflexia globului disco. Poți adăuga la ținută o pereche de pantofi cu toc sclipitori și o pereche de cercei damă rotunzi și mari. În felul acesta vei avea o ținută în stilul anilor 90, greu de egalat.

  1. Ținută de Crăciun

Una dintre petrecerile tematice care s-a menținut în fiecare an este petrecerea de Crăciun, atât de renumită printre fiecare dintre noi. Ținuta pentru acest tip de eveniment este întotdeauna specială, fiind aleasă cu foarte mare grijă. Dacă urmează să participi la un astfel de eveniment, trebuie să iei în calcul faptul că articolele vestimentare roșii sunt foarte încărcate de valoare în această perioadă. Așadar, o rochie roșie din catifea ar putea fi o alegere foarte bună mai ales dacă este combinată cu o pereche de botine stilate, în nuanțe închise. Totul poate fi accesorizat cu o bentiță roșie și o pereche de cercei damă simpli. Se spune că atmosfera de Crăciun este resimțită mai intens cu ajutorul ținutelor roșii.

  1. Ținută de Halloween

Halloween-ul se apropie cu pași repezi de noi și trebuie să ne pregătim deja ținutele pentru petrecerile tematice. Acest tip de petrecere este atât de permisiv încât putem purta orice articol vestimentar ne dorim, chiar și cele mai trăznite piese din garderoba noastră. Chiar dacă uneori ne simțim lipsiți de imaginație, trebuie să luăm în calcul faptul că orice mică idee poate construi o ținută foarte reușită. Dacă simțiți că nu știți în ce să vă costumați, puteți opta pentru rochie neagră lungă și o pălărie neagră ascuțită. Cu ajutorul câtorva accesorii decorative veți obține o ținută de vrăjitoare foarte reușită.

Dacă aceste idei ți-au fost sursă de inspirație, nu mai rămâne decât să îți verifici piesele din propria garderobă. Nu se știe niciodată cum prinde viață o ținută uimitoare.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!