Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum îți aranjezi părul în funcție de vestimentație?

Cum îți aranjezi părul în funcție de vestimentație?

Vestimentația este elementul care ne conferă stil și eleganță, dar și cel care ne scoate în fiecare zi, din anonimat. Vestimentația completă nu este formată doar din haine, ea conține și accesorii, încălțăminte, coafură și machiaj. Toate aceste elemente formează un outfit complet, demn de purtat cu fiecare ocazie.

De cele mai multe ori, ținuta pe care o alegem este evidențiată de modul în care ne aranjăm părul. Acesta poate fi un punct forte sau un punct slab al unei ținute, în funcție de coafura pentru care optăm. Oricare ar fi modul de aranjare al părului, trebuie să ținem minte faptul că acesta va atrage mereu atenția.

Ce coafură să alegi astfel încât ținuta să nu fie eclipsată?

Aranjarea părului poate atrage atenția asupra punctelor forte pe care le are ținuta sau poate scoate în evidență un aspect mult prea încărcat, ascunzând astfel toate detaliile importante. Pentru a putea evita un aspect neplăcut, există câteva reguli importante pe care le putem urma. Dacă încă nu le-ai aflat, atunci le vei regăsi în continuarea articolului.

  1. Când să optezi pentru părul ondulat?

Ținuta este cea care decide dacă părul ondulat poate rămâne desprins sau trebuie prins, complet sau parțial. Spre exemplu, pentru o ținută casual de seară cu spatele gol, puteți opta pentru o coadă de cal cu părul ușor ondulat sau pentru un păr complet desprins cu niște bucle lejere. Dacă optați pentru părul prins complet în coc, trebuie să știți că acesta oferă un aer mai sever. Dacă doriți să adoptați această coafură pentru o ținută casual, puteți lăsa câteva șuvițe libere și ondulate, astfel încât să transforme coafura într-una mai puțin severă. Este important de reținut faptul că buclele bine definite oferă un aer mai formal în timp ce buclele mai lejere se potrivesc perfect cu ținutele casual.

  1. Când să alegi părul complet desprins?

Există articole vestimentare care necesită o coafură lejeră cu părul desprins pentru a nu părea vulgare sau mult prea îndrăznețe. Aici este vorba de acele articole care au decolteul adânc sau care se poartă cu umerii goi. În cazul acesta, cocul sau coada nu sunt cele mai potrivite coafuri. Este indicat ca în aceste situații să optați pentru părul desprins care să echilibreze ținuta într-un mod foarte plăcut. Pentru rochițele cu decolteu sau umeri goi se potrivește foarte bine și un colier damă care să completeze ținuta cu stil.

  1. Când este indicat să alegi o coafură simplă?

Poate că vei fi tentată să spui acest tip de coafură se potrivește pentru ținutele simple astfel încât rezultatul final să fie unul stilat și simplist. Ei bine, răspunsul indicat este cu totul diferit. Coafurile simpliste se potrivesc cel mai bine cu ținutele sofisticate. Acele rochii care prezintă foarte multe detalii și accesorii se potrivesc doar cu coafurile simpliste. În caz contrar, imaginea de ansamblu finală va fi mult prea încărcată și nu va arăta prea plăcut din punct de vedere vizual. Dacă părul este aranjat într-un mod simplu, puteți opta și pentru un colier damă finuț, fără să încărcați inutil ținuta.

Fiecare ținută necesită câteva elemente care să o completeze, iar printre acestea se numără accesoriile, încălțările și coafura. Toate acestea, puse împreună, trebuie să formeze o imagine completă și extrem de plăcută din punct de vedere vizual. Frumusețea fiecărui element trebuie să fie pusă în evidență, fără să fie estompată de caracteristicile celorlalte elemente incluse în ținuta finală. În felul acesta, fiecare componentă poate fi admirată de către persoanele din jur. Cele mai reușite ținute sunt cele care nu sunt banale, dar nici încărcate. Ele sunt posibile dacă sunt construite folosind elemente compatibile, capabile să strălucească împreună.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!