Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Brățările de picior sau cum să le mai porți și toamna

Brățările de picior sau cum să le mai porți și toamna

După o lungă perioadă în care brățările de picior au fost considerate accesorii învechite, acestea au revenit cu forțe proaspete pe parcursul ultimilor 3 ani. Acum, din ce în ce mai multe doamne și domnișoare le poartă cu mare drag fără să se mai sature de frumusețea acestora. Au devenit atât de îndrăgite, încât sfârșitul verii le întristează pe toate persoanele care s-au îndrăgostit iremediabil de aceste accesorii.

Vin în întâmpinarea voastră cu o veste extrem de bună: brățările de picior pot fi purtate și toamna! Chiar dacă zilele nu mai sunt atât de călduroase odată cu venirea toamnei, unele accesorii își mai pot păstra locul în primul sertar din cutiuța cu bijuterii, o bună perioadă de timp. Așadar, până la venirea zilelor extrem de ploioase și până la purtarea cizmelor și ghetelor de toamnă, brățările de picior încă mai pot înfrumuseța nenumărate glezne.

Unde se pot purta brățările de picior toamna?

Chiar dacă foarte mulți dintre noi asociem astfel de accesorii cu plaja și nisipul infinit de pe litoral, trebuie să aflăm cu toții că brățările de picior sunt potrivite și pentru ținutele care nu sunt dedicate vacanțelor la mare. Chiar dacă vine toamna, asta nu înseamnă că ne pregătim de temperaturi de îngheț, nu este așa? Știm deja că luna septembrie ne mai încântă cu temperaturi plăcute și cu raze de soare care ne mângâie trupul de fiecare dată când ieșim din casă. Asta înseamnă că, brățara de picior poate fi în continuare un accesoriu care să ne completeze ținutele.

Dacă vă doriți să mai purtați o astfel de bijuterie, însă nu știți în ce împrejurimi să o faceți, există câteva evenimente și ieșiri pentru care brățara de picior este un accesoriu potrivit. În primul rând, petrecerile sunt cele mai potrivite, indiferent care este natura lor. Aniversări, petreceri cu prietenii, cununii sau nunți, toate se potrivesc cu o astfel de bijuterie. În al doilea rând, brățara poate fi purtată și la ieșirile la terasă sau la plimbările simple prin oraș. Deci dacă îndrăgiți brățara de picior, aveți o mulțime de ocazii în care  puteți purta cel puțin în prima parte de toamnă.

Cum să nu porți brățara de picior?

Chiar dacă există o mulțime de modalități unde poate fi integrat acest accesoriu, există și câteva feluri în care brățara de picior arată complet inestetic. Spre exemplu, un astfel de accesoriu nu arată deloc plăcut dacă este purtată peste dresuri sau colanți. Ea este concepută pentru a pune glezna în evidență și pentru a fi poziționată direct pe piele. De asemenea, brățara nu trebuie purtată cu pantaloni lungi sau încălțări foarte înalte. În felul acesta, frumusețea și semnificația ei va fi estompată de articole vestimentare. De asemenea, dacă pedichiura este la vedere trebuie să vă asigurați că este foarte bine pusă la punct. În caz contrar, imaginea de ansamblu nu va fi una plăcută.

Care este cea mai potrivită încălțăminte de toamnă pentru brățara de picior?

Știm deja că cele mai potrivite încălțări sunt cele de vară care lasă cât mai multă piele la vedere. Sandalele, papucii, pantofii, espadrilele sunt doar câteva dintre încălțările care nu estompează frumusețea uneia stfel de bijuterii. Chiar dacă acestea nu mai sunt atât de potrivite pentru toamnă, există și încălțări care pot fi purtate fără probleme. Adidașii și teneșii pot fi purtați împreună cu brățările de picior, chiar dacă inspiră un stil sport.

Ei bine, vedem câte modalități există pentru purtarea accesoriilor preferate chiar și atunci când vremea pare nefavorabilă. În cazul brățării de picior, este adevărat faptul că va trebui lăsată apoi mult timp în cutia de bijuterii fără să fie atinsă. Există însă și o perioadă destul de lungă în care poate fi purtată în cele mai îndrăznețe ținute.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!