Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținuta masculină wow - care este detaliul care face diferența?

Ținuta masculină wow - care este detaliul care face diferența?

Spre deosebire de femei, bărbații au o concepție total diferită despre propria lor garderobă, dar și despre articolele pe care trebuie să le aibă la dispoziție. Dacă femeile preferă ținutele extravagante, ieșite din comun, bărbații preferă tot ceea ce este mai simplist și plin de eleganță. Asta nu înseamnă că preferă articole lipsite de stil sau articole care să nu iasă în evidență. Din contră, aceștia se axează pe principiul -  simplu și atrăgător.

De cele mai multe ori, aceasta este o alegere foarte înțeleaptă. Mai puține piese vestimentare pline de stil cântăresc mai mult decât multe piese vestimentare lipsite de acel detaliu care să iasă în evidență. Stilul, dar și eleganța sunt caracteristicile după care fiecare bărbat se ghidează atunci când se pregătește să își construiască o ținută.

Cum poate fi o ținută masculină cu adevărat wow?

Vedem în fiecare zi bărbați care inevitabil ne atrag privirea prin outfit-ul uimitor pe care îl poartă. Chiar dacă la prima vedere pare o ținută simplă care nu se remarca prin niciun detaliu, rezultatul este totuși unul de senzație. De cele mai multe ori, astfel de ținute sunt construite din piese vestimentare individuale care par să nu aibă niciun farmec separate. Și totuși, împreună, dau purtătorului un simț estetic extrem de plăcut.

Poate că vă întrebați cum poate o ținută să fie wow, fără să fie plină de accesorii și culori. Ei bine, pentru a fi wow, în primul rând ținuta trebuie să fie pe gustul tău. Nu trebuie să uităm niciodată de propriul stil, dar și de propriile preferințe oricât de multe reguli ar avea moda de urmat. Acesta este primul pas spre un outfit ideal.

În al doilea rând, o ținută poate fi wow dacă apelăm câtuși de puțin la creativitate. În cazul domnilor, orice piesă și orice accesoriu ar trebui să poarte inscripția posesorului. Există o mulțime de papioane, cravate sau butoni care pot fi personalizați în funcție de bunul plac. Nu trebuie să evităm să purtăm astfel de piese originale, pentru că acesta va fi detaliul care va face diferența într-o ținută, mai ales dacă este vorba despre o ținută office.

O altă modalitate prin care putem construi o ținută wow sunt accesoriile. Indiferent de natura vestimentației sau de tipul evenimentului, bărbații ar trebui să poarte un accesoriu stilat care să facă diferența. Poate fi un colier bărbați simplu sau personalizat, un ceas preferat sau o batistă specială care să se poziționeze în buzunarul sacoului.

Încălțămintea este, de asemenea, foarte importantă în conturarea unei ținute. Poate fi chiar ea detaliul acela important pe care îl căutăm ca să ne diferențiem de cei din jurul nostru. Indiferent de vestimentația pe care o alegem, încălțămintea trebuie să fie una comodă și stilată, astfel încât să adauge un plus de valoare ținutei, dar și confortului propriu.

Trebuie să reușim să facem diferența dintre o ținută wow și una extravagantă pentru că nu este același lucru. Ținutele wow pot fi obținute și de domni, chiar dacă aceștia nu adoptă prea des culori stridente sau bijuterii ieșite din tipare. Un outfit poate să fie foarte simplu și să fie completat de un accesoriu care să facă diferența. O cămașă simplă și o pereche de pantaloni din bumbac pot căpăta o altă imagine în prezența unui colier bărbați cu pandantiv, spre exemplu.

Orice ținută poate să fie imposibil de ignorat, oricare ar fi stilul în care a fost construită. Tot ce trebuie să facem pentru a urca ținutele noastre la nivelul de admirație este să ne respectăm conformația corpului, personalitatea și dorința de a ne remarca. În felul acesta, atât doamnele, cât și domnii vor reuși să conceapă ținute care să se situeze la un cu totul alt nivel.

 

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!