Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute masculine pentru sezonul toamnă iarnă 2023

Ținute masculine pentru sezonul toamnă iarnă 2023

Chiar dacă domnii nu sunt atât de pasionați de modă, există totuși foarte multe trenduri vestimentare special concepute pentru aceștia. Fiecare anotimp vine cu noi surprize care nu îi găsește pe aceștia indiferenți, reușind să îi atragă chiar și pe cei mai pretențioși dintre ei.

Toamna a venit cu pași repezi lăsând în urmă zilele călduroase de vară. Jeanșii scurți și tricourile au început să își găsească un loc în garderoba pentru anul următor, în timp ce alte piese vestimentare încep să iasă la iveală pentru zilele mai puțin călduroase. Cele mai apreciate ținute de către domnii de pretutindeni se pare că sunt cele din colecțiile toamnă-iarnă datorită faptului că, comoditatea este caracteristica lor esențială.

Ce ar trebui să conțină garderoba unui bărbat în sezonul rece?

Vara a trecut destul de repede pentru fiecare dintre noi, iar garderoba trebuie să fie adaptată temperaturilor de afară. Se pare că toamna și-a intrat în drepturi mai repede decât ne-am fi așteptat, iar ținutele noastre au fost luate prin surprindere. Unele garderobe sunt pregătite să facă față celor mai capricioase zile, în timp ce altele mai au nevoie de îmbunătățiri. Dacă simți că garderoba ta nu este gata pentru sezonul toamnă-iarnă, iată ce articole ar trebui să introduci:

  1. Palton

Este un must have pentru fiecare garderobă masculină deoarece poate fi purtat atât toamna, cât și iarna peste orice articol vestimentar. Paltoanele în nuanțe neutre sau închise sunt perfecte pentru garderobele domnilor de pretutindeni. Acestea sunt elegante, dar și comode în același timp și pot fi purtate cu fiecare ocazie.

  1. Jeanși urbani

Jeanșii sunt nelipsiți în fiecare anotimp, iar cei urbani sunt special concepuți pentru sezonul rece. Au un material mai dur și mai călduros și de aceea pot fi purtați în cele mai capricioase zile.

  1. Ghete

Ghetele protejează și completează fiecare ținută. Din piele naturală sau artificială sunt cele mai potrivite pentru un outfit decent și elegant. Se potrivesc foarte bine cu un sacou, un palton sau o cămașă mai groasă.

  1. Vestă

Vestele matlasate sunt cele mai potrivite pentru sezonul toamnă-iarnă, mai ales pentru zilele cu temperaturi medii. Pot fi purtate cu cămăși lejere și cu jeanși.

  1. Cămașă matlasată

Este concepută pentru iubitorii de cămăși care vor să poarte aceste articole întregul an. Pot fi purtate individual sau cu un tricou pe dedesubt. Sunt călduroase, chis, comode și disponibile într-o multitudine de modele.
 

3 idei de ținute toamnă-iarnă

Dacă te pregătești să ieși din casă și nu știi cum ce să te îmbraci, următoarele idei ți-ar putea fi de mare ajutor:

  1. Tricou polo, palton, jeanși și ghete

Tricoul polo poate fi purtat chiar dacă temperaturile de afară nu sunt foarte crescute, asta dacă este acoperit de un articol călduros. Paltonul este potrivit pentru a-l acoperi pe acesta și se potrivește bine cu jeanșii lungi. Ghetele de toamnă în culori închise vor fi piesa de rezistență pentru această ținută.

  1. Cămașă matlasată, jeanși și bocanci

Cămașa este un articol care poate fi ușor accesorizat. De aceea o ținută formată dintr-o cămașă matlasată și o pereche de jeanși poate fi accesorizată cu o brățară bărbați. O pereche de bocanci cu talpă înaltă ajută în zilele ploioase, dar arată și foarte bine din punct de vedere estetic.

  1. Bluză cu mânecă lungă, vestă, jeanși și ghete

Aceasta este o ținută potrivită pentru zilele care se bucură de câteva raze de soare și este o ținută casual. Este potrivită pentru ieșirile în oraș cu prietenii, dar și pentru micile vacanțe de weekend. Poate fi accesorizată cu o brățară bărbați inedită.

Acestea sunt doar câteva dintre ținutele pe care le puteți adopta în sezonul toamnă-iarnă. Evident, tot ceea ce trebuie să alegem trebuie să se potrivească foarte bine cu vremea de afară. În acest sezonul, vremea și temperaturile sunt principalele elemente care ne ghidează în alegerea ținutelor.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!