Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Street style - află câteva detalii care fac diferența

Street style - află câteva detalii care fac diferența

Există o mulțime de stiluri vestimentare special concepute pentru a ne scoate ținutele din anonimat. Marii creatori de modă au conceput atât de multe stiluri pentru a contura o gamă foarte variată din care să putem alege atunci când ne pregătim să ieșim din casă. În felul acesta, este imposibil să nu identificăm un stil vestimentar care să fie pe gustul nostru.

Street style este un stil vestimentar foarte apreciat în rândul tinerilor din ziua de azi și mai este cunoscut și sub denumirea de streetwear style. Este un stil foarte complex, care poate stârni confuzii în ochii unor privitori. Streetwear este un stil distinct de toate celelalte, datorită elementelor sale specifice inspirate din zona de skate și hip-hop.

De ce este diferit acest stil?

Este adevărat faptul că fiecare stil vestimentar este diferit în felul lui, iar acest lucru se aplică și în cazul stilului streetwear. Are câteva elemente care îl diferențiază de toate celelalte stiluri, iar acestea chiar nu pot fi trecute cu vederea. Acesta este un stil plin de creativitate și nonconformism și de aceea este și atât de apreciat de către tinerii de pretutindeni.

Principalul aspect care face stilul streetwear atât de diferit față de celelalte constă în aceea că nu ține cont de tendințe și reguli. Astfel de ținute sunt construite după bunul plac, folosind cele mai trăsnite articole din garderobă.

Un alt aspect care îl face diferit este conceptul de oversize. Toate hainele oversize se regăsesc în acest stil, indiferent că vorbim despre tricouri, jeanși sau jackete. Majoritatea persoanelor care se regăsesc în acest stil poartă articole vestimentare oversize.

Același aspect se aplică și în cazul accesoriilor. Cu cât mai mari și mai voluminoase, cu atât mai potrivite pentru stilul streetwear. Tinerii adoptă cele mai îndrăznețe accesorii confecționate din diverse materiale neprețioase. Spre exemplu, foarte mulți băieți adoptă bijuterii din aceste seturi bărbați de bijuterii tridimensionale, confecționate din plastic și zale.

Ce trebuie să ai în garderobă dacă îți place street style?

Ei bine, există niște obiecte care sunt nelipsite din dulapul tuturor iubitorilor de street style. Dacă plănuiești să îți construiești o astfel de ținută pe viitor, atunci trebuie să te asiguri că ai în dulap următoarele obiecte importante:

  1. Sneakerși voluminoși – nu trebuie să optăm pentru o singură pereche scumpă ca să fim în trend, ci putem opta pentru mai multe perechi de sneakerși pe care să îi purtăm la toate ținutele. În felul acesta ne vom bucura de diversitate.

  2. Șosete înalte – acestea sunt un detaliu aparte al acestui stil, iar persoanele care le poartă stăpânesc cu adevărat street style-ul.

  3. Șapcă – este un articol și un accesoriu în același timp având în vedere că protejează purtătorul și completează ținuta.

  4. Hanorac cu glugă – confortabil și nonconformist, un hanorac cu glugă oversize este ideal pentru o astfel de ținută.

  5. Jeanși largi – sunt un must have pentru cei care își doresc o ținută în stil streetwear.

Toate aceste obiecte pot fi purtate uneori împreună pentru un outfit complet, potrivit pentru zilele răcoroase, însă pot fi purtate și separat. Se mai pot combina cu tricourile oversize cu logo-uri pe ele, cămășile largi cu imprimeuri sau pantalonii de trening comozi. De asemenea, accesoriile trebuie să fie nelipsite atât din ținutele femeilor, cât și din cele ale bărbaților. Existe seturi de bijuterii pentru fiecare categorie de oameni, iar unele care fac parte din aceste seturi bărbați sunt potrivite pentru street style.

Streetwear este un stil foarte apreciat în afara granițelor țării noastre și s-a bucurat de foarte multă apreciere încă din primele clipe de apariție. Este unul dintre stilurile adorate de către generația tânără și este purtat mereu cu la fel de multă plăcere. Se pare că este un stil care nu se va demoda prea curând.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!