Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Stiluri vestimentare potrivite pentru femeile plinuțe

Stiluri vestimentare potrivite pentru femeile plinuțe

Trendurile din lumea modei sunt în continuă schimbare chiar dacă există și persoane care nu țin cont de acestea. De regulă, fiecare persoană are propriul său stil pe care nu îl ignoră niciodată, ținând cont de caracteristicile propriului corp. Femeile plinuțe fac parte din categoria persoanelor care ignoră trendurile actuale din lumea modei, crezând că sunt potrivite doar pentru siluetele trase prin inel.

Este complet greșit să credem că tot ceea ce creează designerii este dedicat doar persoanelor slabe. În zilele noastre, există din ce în ce mai mulți creatori de modă care introduc pe piață ținute pentru femeile plinuțe, încurajându-le pe acestea să poarte ținute care să le scoată din zona de confort. În felul acesta, doamnele și domnișoarele plinuțe nu vor mai lăsa kilogramele în plus să le influențeze deciziile și gusturile din punct de vedere vestimentar.

Ce tipuri de ținute ar trebui să poarte femeile plinuțe?

La fel ca celelalte persoane, femeile plinuțe au voie să poarte orice articol vestimentar, însă într-o altă combinație. Fiecare articol trebuie ales cu mare grijă astfel încât ținuta să fie una plăcută din punct de vedere vizual, dar și comodă în același timp. Foarte multe persoane au tendința să cumpere haine cu o mărime mai mici având impresia că vor avea o siluetă mai suplă. Aceasta este o gândire total greșită, având în vedere faptul că silueta nu se va modifica în niciun fel, iar hainele vor fi extrem de incomode.

Dacă te regăsești în această categorie de persoane și încă nu știi cum ai putea obține o ținută plăcută pentru fiecare ieșire din casă, atunci următoarele sugestii de ținute îți vor fi de mare ajutor.

  1. Pentru mersul la birou – rochie tub și jachetă

Stilul office este cel mai potrivit pentru mersul la birou și este foarte ușor de adoptat. Rochia tub se potrivește pentru orice tip de siluetă și este elegantă, dar și decentă în același timp. Ea poate fi purtată cu o jachetă peste și cu o pereche de pantofi cu toc. Este foarte important să nu uitați de accesorii, indiferent de ținuta pe care o alegeți. Pentru această rochie puteți opta pentru ceva simplu și comod, cum ar fi o pereche de cercei damă în nuanțele preferate.

  1. Pentru plimbările prin oraș – jeanși și tricou

Indiferent că mergeți la plimbare, cumpărături sau să vă întâlniți cu prietenii, jeanșii sunt cea mai potrivită alegere. Dacă vă doriți o ținută cât mai comodă, atunci stilul casual este cel mai potrivit. Puteți adopta cu lejeritate o pereche de jeanși și ar fi indicat să evitați jeanșii strâmți și să alegeți un model clasic puțin mai larg. Jeanșii de culoare neagră sau albastru închis sunt cei mai potriviți pentru a ascunde câteva kilograme în plus și se asortează foarte bine cu un tricou alb lejer. La această ținută mai puteți adăuga o geantă și un sacou, dacă vremea de afară este puțin neprietenoasă. O pereche de pantofi sport ar completa ținuta cu succes.

  1. Pentru petreceri – rochie lungă și tocuri

Dacă vă pregătiți să mergeți la o petrecere importantă nu trebuie să scoateți din calcul încălțămintea cu toc. Chiar dacă pare incomodă, puteți opta pentru un toc mic care să denote eleganță, dar și comoditate. Această încălțăminte se potrivește perfect cu o rochie lungă în stil Empire și cu o pereche de cercei damă în nuanțele preferate. Puteți opta pentru rochii în nuanțe mai închise care să nu scoată în evidență șoldurile sau coapsele.

Kilogramele în plus nu ar trebui să fie un element care să ne țină departe de articolele vestimentare preferate. Este adevărat, putem purta orice ne dorim, însă trebuie să ținem cont de mărime. Femeile plinuțe au dreptul să se bucure de orice ținută, atâta timp cât aleg măsura potrivită. Trendurile actuale din lumea modei sunt dedicate tuturor.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!