Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Stiluri vestimentare de petrecere pentru el și ea

Stiluri vestimentare de petrecere pentru el și ea

Suntem cu toții înconjurați de evenimente indiferent de perioada anului în care ne aflăm. Vara însă este perioada în care evenimentele se desfășoară mai intens datorită zilelor însorite care ne oferă multe ore de stat în aer liber. Nunți, botezuri, cununii, aniversări sau multe alte evenimente ne așteaptă de fiecare dată cu brațele deschise în speranța că ne vor oferi momente de neuitat.

În majoritatea situațiilor, fiecare dintre noi alegem să luăm parte la evenimente alături de parteneri. Partea plăcută în aceste situații este aceea că ne bucurăm de momente unice alături de persoana dragă, iar partea mai neplăcută apare în momentul alegerii ținutelor. Cu toții ne dorim să arătăm perfect împreună și să purtăm cele mai frumoase ținute, chiar dacă uneori poate fi foarte dificil. Este foarte important ca ambii parteneri să ajungă la un consens și să poarte articole vestimentare din același stil.

3 sfaturi importante pentru ținutele de cuplu

Nu este chiar ușor să alegi o ținută pentru un eveniment, mai ales când este vorba de imaginea de ansamblu a unui cuplu. Evident, ținutele alese trebuie să fie compatibile și să arate foarte bine împreună pentru ca apariția să fie una demnă de ținut minte. Există și câteva reguli de care cuplurile trebuie să țină cont, reguli ce vor face procesul de selecție mai simplu. Iată care sunt cele 3 reguli:

        1.Alegeți ținute adecvate evenimentului!

Tipul evenimentului ar trebui să fie un element definitoriu atunci când alegem ținutele. Trebuie să ținem cont de faptul că evenimentul poate fi de zi sau de seară, iar asta presupune ținute diferite. De asemenea, locația evenimentului este foarte importantă. Poate fi un restaurant de lux sau o grădină destinată petrecerilor în aer liber. Toate aceste aspecte sunt foarte importante atunci când ne selectăm ținutele. Cu siguranță nu ne dorim să purtăm niște articole vestimentare neadecvate.

        2.Nu uitați să accesorizați ținutele!

Este foarte important să nu exagerăm cu accesoriile pentru că tot ce este în exces pare inestetic. Este nevoie totuși de accesorii potrivite ținutei pentru a putea avea un look complet la fiecare eveniment. Atât pentru femei, cât și pentru bărbați există o mulțime de accesorii care să contureze o imagine de ansamblu plăcută.

        3.Nu alegeți ținute care nu vă caracterizează!

Oricât de important ar fi evenimentul, este important să alegem ținute care să fie pe placul nostru. Trebuie să reținem faptul că fiecare articol vestimentar reflectă propria noastră personalitate și de aceea trebuie să purtăm exact ceea ce ne place. În felul acesta nu ne vom simți incomod oricât de mult ar dura evenimentul.

3 idei de ținute pentru cupluri

Chiar dacă pare dificil să construim o ținută completă împreună cu partenerul nostru, în realitate poate fi mai simplu decât ne-am putea imagina. Trebuie să începem întotdeauna prin a pune dorințele și ideile cap la cap pentru a putea lua o decizie finală. Dacă urmează să participați la un eveniment și încă nu ați reușit să alegeți ținuta de cuplu, următoarele 3 idei v-ar putea fi de ajutor:

        1.Rochie neagră lungă și costum negru

Negrul este o culoare foarte aleasă pentru diversele evenimente și nu se va demoda niciodată. Este perfect pentru evenimentele de seara și se potrivește atât pentru doamne, cât și pentru domni. O idee de ținută ar fi formată dintr-o rochie neagră lungă și mulată, accesorizată cu o poșetă și un colier damăPentru partener se potrivește perfect un costum negru completat de o cămașă albă. Partenerul poate accesoriza totul cu o cravată neagră. În acest fel veți obține o ținută misterioasă și elegantă.

        2.Rochie albă scurtă și costum combinat

Rochițele albe sunt încărcate de rafinament și sunt nelipsite de la toate evenimentele. O rochiță albă scurtă cu volane ar fi potrivită atât pentru un eveniment de zi, cât și pentru unul de seară și se va potrivi perfect cu o cămașă albă pentru partener. Cămașa poate fi combinată cu un costum în nuanțe diferite. O pereche de pantaloni negri și un sacou gri ar forma o ținută cu adevărat specială.

        3.Rochie roșie mini și costum incomplet

Roșul este o culoare plină de senzualitate, iar purtătoarele de roșu se bucură de această caracteristică din plin. O rochie roșie mini este menită să pună talia în evidență și se poate purta la orice eveniment. Partenerul se poate bucura de un costum incomplet, adică o cămașă și o pereche de pantaloni în nuanțe închise. O cravată și un colier damă s-ar potrivi perfect la imaginea de ansamblu.

Există o mulțime de ținute pe care le putem alege pentru evenimente. Tot ce trebuie să facem este să ne punem gusturile și personalitatea pe primul loc.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!