Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Moda anilor 50 - sau cum să fii chic

Moda anilor 50 - sau cum să fii chic

Anii au trecut, iar tendințele din lumea modei s-au dezvoltat odată cu trecerea lor. Din ce în ce mai multe stiluri și articole vestimentare au apărut în magazinele și garderobele noastre, gata să ne construiască cele mai apreciate outfit-uri pentru cele mai importante evenimente din viața noastră. Multe dintre stilurile vestimentare au fost atât de apreciate de către oamenii din întreaga lume încât reapar în viețile noastre atunci când ne așteptăm cel mai puțin.

Moda anilor 50 revine după o lungă perioadă de dispariție și a fost primită cu brațele deschise. Moda anilor 50 a fost definită în totalitate de concepte precum eleganță, feminitate și glamour, fiind extrem de apreciată de doamnele și domnișoarele pasionate de frumos. Această modă a rămas atât de importantă în istorie, mai ales pentru că în acea perioadă machiajul și îngrijirea personală a început să primească foarte multă atenție. În momentul de față, din ce în ce mai multe elemente din moda 50 revin în garderoba doamnelor și domnișoarelor, mereu iubitoare de frumos.

Care sunt piesele vestimentare desprinse din moda anilor 50?

Odată cu trecerea timpului, anumite piese vestimentare și-au pierdut din apreciere și au devenit astfel demodate. Acestea nu se mai pot bucura de un loc bine meritat în orice dulap și de aceea au dispărut definitiv din magazinele de haine. Există însă și multe articole vestimentare care se poartă cu mare plăcere și în prezent fără să fie considerate învechite.

Iată ce poți purta dacă îți place moda 50 și vrei să te bucuri de o ținută chic:

  1. Fustă creion

Este una dintre piesele vestimentare ale anilor 50 și este extrem de purtată și în zilele noastre. Este o fustă menită să scoată silueta în evidență și să redea feminitate oricărei purtătoare. Ea se poate purta atât în ținutele pentru birou, cât și în ținutele destinate evenimentelor. Este perfectă în prezența unei cămăși elegante.

  1. Rochie clos

Această rochie revine în forță în trendurile noastre, într-o multitudine de dimensiuni și culori. Este un articol care accentuează talia, dar care maschează șoldurile și coapsele. Poate fi purtată cu o curea pentru talie, dar și cu diverse paltoane pentru zilele răcoroase.

  1. Articole cu buline

Bulinele au fost mult timp la modă și se pare că au revenit în outfit-urile actuale. Ele sunt cele mai prezente în categoria fustelor și rochiilor și sunt specifice anilor 50. O rochie cu buline ne trimite cu gândul, inevitabil, la trendurile din trecut.

  1. Colier din perle

Perlele erau cândva cele mai râvnite obiecte destinate accesorizării. Un colier damă din perle era și este în continuare extrem de prețios și apreciat. Acesta denotă feminitate și eleganță și de aceea se potrivește atât de mult cu rochiile și cămășile doamnelor și domnișoarele.  Un colier damă din perle este o piesă de rezistență foarte importantă.

  1. Eșarfe de mici dimensiuni

Eșarfele au fost purtate mereu de-a lungul timpului și nu au dispărut din nicio garderobă. Cele mici însă, care se leagă în jurul gâtului printr-un nod stilizat, nu au fost atât de prezente în ținutele de zi cu zi. Ei bine, se pare că acestea fac parte din moda anilor 50 și au revenit cu forțe proaspete printre noi.

Trendurile anilor 50 sunt unele dintre cele mai apreciate trenduri din întreaga istorie a modei. Sunt adoptate și apreciate de către domnii și doamnele de pretutindeni chiar dacă au trecut mulți ani de la apariție și până în prezent. Se pare că există o mulțime de trenduri care revin cu forțe proaspete periodic, astfel încât să înfrumusețeze fiecare garderobă în parte. Cu siguranță, fiecare dintre noi avem un stil în care ne regăsim.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!