Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum alcătuiesc corect garderoba unui bărbat vara?

Cum alcătuiesc corect garderoba unui bărbat vara?

Ținutele vestimentare poartă întotdeauna amprenta personalității, indiferent că vorbim de ținutele femeilor sau ale bărbaților. Chiar dacă pentru bărbați moda nu este la fel de variată, există totuși o mulțime de trenduri care să îi ajute pe aceștia să iasă din anonimat la fiecare ieșire din casă. Este adevărat faptul că numărul articolelor vestimentare din garderobă este mult mai mic decât cel al femeilor, însă asta nu înseamnă că bărbații nu se pot bucura de o garderobă bogată și stilată.

Fie că își doresc sau nu, bărbații trebuie să fie și ei la modă în fiecare sezon. În garderobă trebuie să existe articole vestimentare potrivite pentru fiecare sezon, fie că vorbim despre zilele călduroase, ploioase sau răcoroase. Pentru zilele călduroase de vară, garderoba trebuie să fie foarte bogată astfel încât bărbații să se poată bucura de ținute elegante, dar și casual pentru fiecare zi de vară.

Ce piese trebuie să conțină garderoba de vară a unui bărbat?

Având în vedere multitudinea de evenimente care se desfășoară în sezonul cald, putem spune că fiecare bărbat trebuie să aibă o garderobă destul de bogată din care să poată alege piese vestimentare deosebite, în fiecare zi. Foarte mulți bărbați și-au ales deja un stil vestimentar care să îi caracterizeze, dar asta nu înseamnă că nu au nevoie de sfatul unei femei atunci când își aleg ținutele. Tocmai din acest motiv, fiecare femeie va fi de mare ajutor în completarea gerderobei de vară pentru propriul partener.

Iată care sunt cele 6 articole care nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat:

  1. Cămașa

Este considerat cel mai important articol vestimentar din garderoba unui bărbat și de aceea trebuie să fie nelipsită. Aceasta se poate purta la orice eveniment și la oricare ieșire din casă, tocmai de aceea este disponibilă și în atât de multe modele. Poate fi cu mânecă scurtă sau lungă și poate fi de diverse culori.

  1. Tricoul polo

Elegant și casual în același timp, tricoul polo este o piesă vestimentară de sezon ușor de purtat la fiecare ținută. Tricourile sunt cele mai purtate articole de către bărbați și nu vor dispărea niciodată din topul preferințelor. Tricoul polo poate fi purtat la birou, în vacanță, în club sau la ieșirile în oraș cu prietenii.

  1. Jeanșii scurți

Jeanșii sunt iubiți atât ce către femei, cât și de către bărbați și se află mereu în topul preferințelor bărbaților. În timpul verii, jeanșii lungi sunt mai puțin purtați în timp ce jeanșii scurți sunt articolul vedetă. Sunt un articol destul de clasic, dar care se potrivește perfect cu cămașă sau tricou. Pot fi purtați atât pentru un stil elegant, cât și pentru unul casual sau sport.

  1. Accesoriile

Accesoriile sunt foarte importante și pentru bărbați, nu doar pentru femei, și tocmai de aceea ar trebui să fie nelipsite din garderoba unui bărbat. Dacă vă doriți să includeți niște accesorii în garderoba partenerului puteți opta pentru niște seturi bărbați care să conțină mai multe bijuterii pe placul lor. Astfel le pot purta în diverse combinații care să arate foarte estetic. Aceste seturi bărbați pot conține inele, brățări, coliere sau chiar ceasuri.

  1. Sacoul

Este o adevărată piesă de rezistență și poate fi purtat la orice tip de eveniment, dar și la alte ieșiri mai puțin formale. Se poate asorta foarte bine și cu o cămașă, dar și cu un tricou, iar foarte mulți bărbați preferă să îl poarte cu jeanși scurți în sezonul cald.

  1. Pantalonii scurți de baie

Sunt un must have pentru zilele călduroase de vară, iar vacanța la mare este imposibil de realizat fără aceștia. Puteți opta pentru 2-3 perechi pe care să îi poarte pe rând, în funcție de preferințe. Cei care au și buzunar cu fermoar sunt preferații bărbaților.

Acestea sunt unele dintre cele mai utilizate articole din perioada verii și nu ar trebui să lipsească din nicio garderobă masculină. Este evident faptul că ele pot fi achiziționate în alte variante decât cele standard, astfel încât să fie pe placul bărbaților. Tot ce trebuie să faceți este să optați pentru o sesiune de shopping în cuplu pentru a alege împreună cele mai frumoase articole din magazine.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!