Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cu ce ne îmbrăcăm la botez astă toamnă? Trucuri și idei!

Cu ce ne îmbrăcăm la botez astă toamnă? Trucuri și idei!

Botezul este unul dintre cele mai importante evenimente din viețile noastre și de aceea trebuie sărbătorit cu multă căldură în suflet. Este un eveniment unic pentru unele persoane, iar pentru altele este un eveniment repetitiv. Indiferent cum ar fi, acest eveniment este plin de încărcătură emoțională pentru toți invitații, dar mai ales pentru părinți.

Atunci când ești invitat la un astfel de eveniment, trebuie să te gândești imediat la ținuta pe care urmează să o porți. Poate că ai deja în minte un model de ținută care ți-ar plăcea, însă nu știi exact dacă se va potrivi cu natura evenimentului. Ei bine, ca să îți fie mai ușor să îți alegi ținuta, trebuiemai întâi, să obții răspunsuri la câteva întrebări foarte importante:

  1. Care este locația desfășurării evenimentului?

  2. Care este data desfășurării evenimentului?

  3. Care este rolul tău pentru acest eveniment?

  4. Evenimentul se desfășoară ziua sau seara?

Odată ce ai reușit să primești răspunsuri la toate aceste întrebări importante, te poți focusa asupra construirii ținutei. Nu trebuie să neglijezi totuși perioada anului în care te afli, indiferent cât de mult ți-ai dori să porți un articol vestimentar. Locația este foarte importantă în luarea unei decizii, având în vedere faptul că evenimentul se poate desfășura în aer liber sau într-o locație acoperită. De asemenea, data desfășurării este un element definitoriu în alegerea ținutei. Având în vedere că toamna este un anotimp foarte capricios, este mai bine să alegem ținute care să se potrivească și cu temperaturile mai puțin prietenoase.

Iată 3 idei de ținute potrivite pentru zilele imprevizibile de toamnă

  1. Rochița cu mânecă trei sferturi

Dacă optezi pentru o rochiță elegantă, frumoasă și stilată este imposibil să dai greș la un astfel de eveniment. Rochiile cele mai potrivite pentru evenimentele de toamnă sunt cele cu mânecă trei sferturi, astfel încât să fie comode și pentru zilele însorite și pentru cele ploioase. Puteți alege o rochiță lungă din dantelă, comodă și elegantă sau puteți alege o rochiță midi cu volane. Pentru ambele variante puteți alege ca și încălțări o pereche de pantofi cu toc, având în vedere că sandalele nu mai sunt potrivite pentru acest sezon. Puteți accesoriza totul cu o poșetă chic și un colier damă.  

  1. Salopeta din tiul

În ultimii ani, salopeta a devenit o alternativă modernă pentru evenimentele de mare anvergură și se pare că înlocuiește cu succes rochițele. Este potrivită pentru sezonul răcoros datorită faptului că lasă mai puțină piele la vedere și este extrem de stilată. Poți opta pentru o salopetă roz pudră dacă vrei să fii diferită și feminină. Dacă vrei să îți pui talia în evidență o poți accesoriza cu o curea în nuanțe închise pe care să o asortezi cu o pereche de pantofi stiletto. Acum te vei bucura de o ținută delicată și ușor de adaptat pentru zilele capricioase.

  1. Costum din bumbac

Costumul nu mai este văzut doar ca o ținută masculină având în vedere că foarte multe femei au început să îndrăgească din ce în ce mai mult astfel de ținute. Un costum oferă purtătoarei o imagine serioasă și sofisticată, mai ales dacă este potrivit și cu un top din dantelă. Pentru astfel de evenimente, costumul poate fi ușor oversize, nu trebuie să fie cambrat, pentru a fi cât mai comod. Cea mai potrivită alegere este o pereche de pantaloni evazați cu talie înaltă, un top scurt din dantelă și un sacou oversize. Poate fi completat totul cu un colier damă și o pereche de pantofi comozi.

Chiar dacă zilele călduroase nu își mai fac prea mult apariția odată cu venirea toamnei, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la ținutele noastre preferate. Tot ce trebuie să facem este să le adaptăm la cerințele sezonului actual pentru a le putea purta cu plăcere pe tot parcursul evenimentului.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!