Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cu ce asortezi și unde să porți brățara de picior?

Cu ce asortezi și unde să porți brățara de picior?

Bijuteriile au fost întotdeauna o piesă importantă în ținutele de zi cu zi, iar acest aspect nu a suferit nicio modificare în timp. Mai mult decât atât, odată cu trecerea timpului, au luat naștere mai multe tipuri și modele de bijuterii care adaugă un plus de valoare fiecărei ținute. Acestea sunt purtate în fiecare zi de doamnele și domnii din întreaga lume.

Brățara de picior se află pe lista bijuteriilor nou apărute pe piață, fiind un simbol de feminitate. Este un tip de bijuterie care nu se potrivește cu orice anotimp, fiind purtat doar în zilele călduroase de vară. Brățara de picior este atât de îndrăgită de către doamnele și domnișoarele de pretutindeni, încât este disponibilă într-o mulțime de modele și culori menite să fie pe gustul fiecărei persoane în parte.

Unde poate fi purtată această bijuterie?

După cum spuneam anterior, brățara de picior este singura bijuterie care se poate purta în sezonul cald, având în vedere faptul că ea se poziționează pe glezna piciorului. Pentru ca aceasta să fie vizibilă, ea trebuie să fie poziționată direct pe piele fără să fie acoperită de vreun articol vestimentar. Ținând cont de acest aspect, brățara de picior poate fi purtată în mai multe împrejurimi, dacă ținuta utilizată este dedicată zilelor călduroase.

Ei bine, iată care sunt locurile în care poate fi purtată brățara de picior:

  • La mare și pe plajă;

  • La piscină;

  • La festival;

  • La ieșirile cu prietenii;

  • La plimbările prin oras;

  • La petreceri.

În fiecare dintre aceste circumstanțe, una dintre aceste brățări picior este un accesoriu potrivit fără să prezinte un aer inestetic. De asemenea, ea poate fi purtată într-o mulțime de ținute, pe care, de asemenea, trebuie să le alegem cu mare grijă, ținând cont de locul în care ne aflăm.

Multitudinea de modele existente în magazine ne oferă posibilitatea de a alege câte un tip de brățară pentru fiecare ieșire menționată mai sus. Așadar, pentru vacanțele la mare putem opta pentru brățări de picior cu tematica mării, cum ar fi brățările cu scoici. Pentru ieșirile la piscină putem opta pentru o brățară cu pandantive specifice locului, spre exemplu pandantive în formă de soare, colac sau costum de baie. Pentru mersul la festival se potrivesc foarte bine brățările de picior complexe și voluminoase care să iasă în evidență mereu, iar pentru plimbări și petreceri sunt potrivite brățările mai subțiri și finuțe confecționate din argint sau aur.

Cu ce articole vestimentare se asortează brățara de picior?

Chiar dacă poate părea dificil să introduci o brățară de picior în ținuta ta, în realitate este mai simplu decât te-ai putea aștepta. Brățara se asortează foarte bine cu orice articol vestimentar de vară, atâta timp gât glezna este lăsată la vedere.

Pentru vacanțele la mare sau mersul la piscină, brățara se asortează perfect cu costumele de baie dedicate plajei. Foarte multe persoane adoptă aceste brățări pentru mersul la plajă, iar combinația dintre costum de baie și brățară de picior arată uimitor. De asemenea, aceasta se potrivește foarte mult și cu articolele purtate peste costumul de baie pentru mersul la plajă sau piscină.

Pentru mersul la festival, brățara poate fi purtată alături de o ținută formată dintr-o pereche de jeanși scurți și un top cool. Se mai pot adăuga pălării și borsete care să completeze un outfit de festival, dar și o pereche de pantofi sport care să lase glezna la vedere.

Pentru ieșirile și plimbările prin oraș, brățara de picior poate fi asortată cu o rochie vaporoasă sau o fustă și un top. În felul acesta te poți bucura de o ținută foarte comodă și stilată.

Pentru petreceri puteți opta pentru o brățară de picior mai elegantă pe care să o asortați cu o rochie elegantă sau o fustă mini. De asemenea, brățara se poate purta și cu o salopetă scurtă și stilată.

Există o multitudine de variante prin care poate fi inclusă brățara de picior în ținute. Articolele vestimentare de vară sunt foarte permisive cu această bijuterie și tocmai de aceea poate fi purtată în foarte multe combinații. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți brățara favorită și să aveți o pedichiură pusă la punct.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!