Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ce se poartă în toamna 2023?

Ce se poartă în toamna 2023?

Zilele răcoroase de toamnă se apropie de noi cu pași repezi. După o lungă perioadă în care topurile scurte, jeanșii scurți și rochițele au fost în topul preferințelor noastre, trebuie să începem să adaptăm ținutele la cerințele toamnei. Venirea toamnei nu necesită schimbarea totală a articolelor vestimentare, cel puțin în prima parte a lunii septembrie. O adaptare a articolelor la zilele puțin mai răcoroase este suficientă, pentru început.

Fiecare anotimp are frumusețea lui. Despre toamnă putem spune că are o mulțime de elemente pentru care oamenii o îndrăgesc. Frunzele uscate, zilele ploioase și culorile specifice sunt doar câteva dintre caracteristicile cele mai îndrăgite ale toamnei. Există persoane care sunt îndrăgostite de acest anotimp, în timp ce altele nu se regăsesc deloc cu această perioadă. Chiar și așa, ținutele specifice toamnei sunt prezente în fiecare garderobă indiferent de categoria în care te afli.

Ce culori se poartă în această toamnă?

După cum spuneam și mai sus, toamna are culorile ei specifice. Acestea se regăsesc atât în natura care ne înconjoară, cât și în dulapul cu articole vestimentare. La fel ca și în cazul verii, culorile perioadei sunt alese la fiecare început de an. Ei bine, dacă ești pe care să îți pregătești garderoba, iată care sunt culorile toamnei 2023:

  1. Samoan Sun (galben-soare)

  2. Lava Falls (roșu-portocaliu pasional)

  3. Midnight (albastru-profund)

  4. Caramel Cafe (maro-delicios)

  5. Martini Olive (verde-măsliniu)

Acestea sunt cele 5 culori desemnate pentru sezonul răcoros de anul acesta. Fiecare ținută în aceste nuanțe este potrivită pentru fiecare ieșire din casă, indiferent de destinația spre care de îndreptăm. Evenimente, job, ieșiri în oraș sau vacanțe, toate se potrivesc cu aceste nuanțe greu de egalat.

Ce articole vestimentare se poartă în această toamnă?

Toamna aceasta se poartă foarte mult moda anilor 2000, cea care a revenit în trend după o perioadă lungă de stagnare. O mulțime de piese vestimentare au revenit în magazine și în garderobele oamenilor, primind din nou, atenția cuvenită. Iată care sunt cele 4 piese vestimentare la modă din toamna aceasta:

  1. Vesta sau haina de blană artificială

Blana este una dintre cele mai actuale tendințe, însă doar blana artificială. Chiar dacă blana este un articol care se poartă de multe decenii, concepția s-a modificat destul de mult în timp. Fiind conștienți de cauza animalelor, blana naturală a început să fie exclusă din multe garderobe, fiind aleasă cea artificială. Așadar, vesta sau haina din blană artificială este un articol ideal pentru zilele răcoroase de toamnă.

  1. Bluzele tricotate

După o perioadă în care tricotajele au lipsit din trendurile actuale, acestea au revenit cu forțe proaspete. Bluzele tricotate sunt senzația acestei toamne datorită faptului că sunt foarte comode și se potrivesc foarte bine cu orice pereche de cercei damăChiar dacă au plecat zilele calde, asta nu înseamnă că trebuie să uităm de accesorii.

  1. Jacketa din imitație de piele

Este o piesă vestimentară imposibil de înlocuit în orice garderobă. Se poartă în fiecare an de când a apărut și se pare că nu ne putem sătura de ea. La fel ca în cazul blănii, pielea aleasă pentru astfel de articole este cea artificială din aceleași motive importante. O astfel de jacketă poate conține franjuri, ținte sau alte accesorii decorative. Se potrivește foarte bine cu niște cercei damă de mari dimensiuni.

  1. Paltonul în nuanțe neutre

Paltonul este un articol extrem de elegant, dar și comod și se poate purta peste orice ținută. Cele mai potrivite pentru acest an sunt cele lungi în nuanțe neutre. Și în toamna 2021 au fost foarte îndrăgite și se pare că și anul acesta vor fi la fel.

În toamna anului 2023 se pare că se află în trend și articole mai vechi care au revenit cu forțe proaspete, dar și articole care s-au bucurat de popularitate și în anii trecuți. Culorile specifice și piesele vestimentare de toamnă vor contura ținute irezistibile, potrivite pentru fiecare eveniment care ne scoate din casă.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!