Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Trenduri cool în materie de ceasuri și bijuterii pentru 2023

Trenduri cool în materie de ceasuri și bijuterii pentru 2023

Trendurile se schimbă în fiecare an, aducând modele și stiluri din ce în ce mai noi pentru garderoba noastră. Nu este vorba doar despre trendurile în materie de articole vestimentare, ci și despre trendurile în materie de bijuterii. La fel ca în cazul hainelor, designul de bijuterii tinde să dispară și să reapară după o perioadă de timp bucurându-se din nou de aprecierea iubitorilor de modă.

Bijuteriile sunt nelipsite din ținutele noastre de zi cu zi fiind extrem de apreciate pentru puterea lor de a înfrumuseța o ținută. Adaosul de valoare pe care bijuteriile îl oferă este imposibil de înlocuit cu orice alt accesoriu, oricât de stilat ar fi acesta. Tocmai din acest motiv, fiecare accesoriu din cutia cu bijuterii are o semnificație aparte pentru noi.

Ce bijuterii și ceasuri se poartă în anul 2023?

Înfrumusețarea ținutelor a devenit, cu siguranță, o obsesie pentru fiecare dintre noi, iar combinarea bijuteriilor între ele este o activitate extrem de plăcută. Bijuteriile moderne sunt cele mai apreciate piese atunci când vine vorba de accesorizare, însă asta nu înseamnă că cele clasice sunt date uitării. Chiar dacă tendințele noi acaparează lumea modei, există totuși și foarte multe persoane care preferă să combine accesoriile de actualitate cu cele din trecut.

Anul acesta se bucură de multe trenduri noi și foarte cool în ceea ce privește bijuteriile, dar și ceasurile de mână. Dacă încă nu știi care sunt cele mai noi trenduri din acest domeniu, am prezentat în continuare câteva dintre acestea:

  1. Bijuteriile cu pandantive soare și lună

Aceste două elemente, soarele și luna, au devenit cele mai apreciate motive în domeniul bijuteriilor, în acest an. Sunt foarte chic și se potrivesc cu toate ținutele, fie că este vorba de cele elegante sau cele casual. Soarele și luna sunt prezente în toate tipurile de bijuterii, fie că este vorba de colier, cercei sau brățară. Cele mai multe persoane aleg să le găsească în aceste seturi damă ceea ce înseamnă că preferă cel puțin două piese cu aceleași simboluri. În acest fel, căldura soarelui este îmbinată cu misteriozitatea lunii printr-un set surprinzător.

  1. Cerceii cu aripi de înger

Sunt un alt tip de accesoriu foarte căutat de către doamnele și domnișoarele din întreaga lume datorită semnificațiilor simbolurilor atașate. Aripile de înger ne duc cu gândul la libertate și puritate, lăsând liberă propria noastră imaginație. Acești cercei se deosebesc de toți ceilalți prin forma lor, dar și prin dimensiune. De multe ori, astfel de cercei sunt aleși în dimensiuni mai mari pentru a fi mai vizibil simbolul central. De asemenea, aceștia pot fi purtați în seturi damă, fiind completați de un colier finuț cu pandantiv în formă de inimă sau de un inel cu același simbol.

  1. Brățara de picior

Este o podoabă foarte drăguță potrivită mai ales pentru sezonul cald. Pune în evidență gleznele purtătoarelor fără să fie incomodă atunci când este purtată. Aceasta oferă un aer foarte cool ținutelor și oferă încredere atunci când este purtată. Poate conține scoici, pandantive, pietre sau mărgele. Alegerea este doar a ta.

  1. Ceasul minimalist

Este cel mai potrivit pentru anul 2023, fiind din ce în ce mai ales în fiecare zi. Ceasul minimalist se află în trendurile actuale datorită faptului că este extrem de elegant și simplist. Minimalismul a început să fie din ce în ce mai adoptat în ținutele zilnice fiind extrem de ușor de combinat cu oricare alt stil. Nimic nu se compara cu un ceas simplu și rafinat.

La fel ca în cazul articolelor vestimentare, trendurile se schimbă constant fără să urmeze vreo serie de reguli. Foarte multe dintre modele dispar și reapar după o perioadă de timp fără să sufere demodări în domeniul modei. Există multe bijuterii și ceasuri pe care le putem integra în ținutele noastre, tot ceea ce trebuie să facem este să alegem ceea ce ne place.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!