Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Tocurile în ținuta unei femei - 5 idei de care sa ții cont

Tocurile în ținuta unei femei - 5 idei de care sa ții cont

  Percepția fiecăruia în ceea ce privește un anumit concept, face adesea, ca unele lucruri să fie greu de definit. La fel se întâmplă și în cazul termenilor de „femeie” și „feminitate”.


De la persoană, la persoană, acești doi termeni primesc sensuri diferite, de multe ori, ajungând chiar să determine o atitudine neadecvată în ceea ce privește raportarea la sexul feminin. Totodată, percepțiile respective, reușesc să creeze controverse, atât în rândul, bărbaților, cât și în rândul femeilor, făcându-se adesea, confuzii. 

   Femeile sunt considerate ca fiind reprezentantele sexului frumos. Feminitatea lor este dată de atitudinea pe care o dețin și o prezintă celorlalți, de grația manifestată, de finețe și subtilitate. 

   Cunoaștere feminității determină femeile să fie din ce în ce mai puternice. Această putere le face să trăiască exact așa cum își doresc, să se exprime liber și să îți construiască drumul vieții după bunul plac, nu luând în considerare spusele altora. Feminitatea implică rafinament, curajul de a lua decizii care pot fi judecate de cei din jur, investirea de timp în sine, independență, dar și atenție acordată asupra gesturilor și asupra înfățișării. 

    Așadar, pentru a fi cât mai feminină, pe lângă personalitatea pe care o ai, trebuie să te concentrezi și asupra aspectului fizic, inclusiv vestimentația. Știm cu toții că stilul vestimentar pe care îl abordăm îi poate infleunța pe ceilalți atunci când își construiesc o părere despre noi. În același timp, este cunoscut faptul că o ținută aleasă cu grijă trebuie completată de accesorii și de încălțămintea adecvată. 

    Tocurile – un must-have pentru femei

     În cazul femeilor, pantofii cu toc sunt cei care pot transforma complet un look. Ei oferă eleganță hainelor alese și ajută persoana care îi poartă, să fie mai atrăgătoare. Pantofii trebuie aleși cu mare grijă, în funcție de locul în care mergi, de Dress Code-ul impus, și de momentul zilei. Considerați a fi modele de încălțăminte care transmit cel mai bine feminitatea, de multe ori, reprezintă o slăbiciune în rândul femeilor. Deși sunt atât de apreciați, uneori sunt destul de greu de purtat, motiv pentru care trebuie să iei în calcul anumite detalii. Acordă atenție modelelor, culorilor și măsurilor alese, și în același timp, materialelor din care sunt făcuți.

  •    Tocurile groase

   Fiind confortabili și versatili, pantofii cu tocuri groase se pot adapta multor situații de viață, fiind purtați la locul de muncă, la ieșirile cu prietenii sau familia. Ei sunt preferați de multe femei. Utilizați în schimbul tocurilor înalte, oferă un aspect retro unei ținute. Dacă și tu apreciezi tocurile groase, le poți asorta atât la ținute office, cât și la ținute casual, prin combinarea cu o pereche de jeans la modă, tricouri bluze sau pulovere supradimensionate sau cămăși.

  •    Tocurile înalte

    Aceste tipuri de tocuri sunt adaptabile pentru orice stil, existând o varietate de modele care să se potrivească oricui. De la pantofii clasici, bine cunoscuți, Stiletto, la cei cu platformă sau cei decupați în spate, ei reușesc să transmită un aer de feminitate, ajutandu-te să simți că ai mai multă încredere în tine. Ei pot fi purtați cu absolut orice tip de haine, dacă sunt în conformitate cu ținuta și cu evenimentul la care participi. Pentru un stil unic, poți adăuga și brățări picior, care te vor scoate din anonimat.

  •     Tocurile care au și baretă

   Printre cei mai confortabili și ușor de purtat, datorită susținerii oferite de barete, ei sunt perfecți pentru ocaziile la care vei fi nevoită să stai o perioadă îndelungată de timp în picioare. 

  •      Tocurile în ținutele de toamnă

    Odată cu venirea sezonului rece, ni se pare adesea că este destul de greu să mai purtăm ținute elegante, care includ fuste, rochii și pantofi, din cauza schimbării de temperatură. Optăm astfel, pentru ghete sau cizme cu toc, fără a ne da seama că pantofii rămân în continuare la modă, și sunt purtabili, chiar în zilele răcoroase. Pentru a adapta perechile de tocuri la perioada actuală, putem să le utilizăm în combinație cu ciorapi, inclusiv cei de plasă, asortându-le în final, cu rochii, fuste, sau pantaloni din material textil.

  •      Tocurile în ținutele office

    După cum bine știm, unele locuri de muncă impun o ținută specifică, la care trebuie să fim foarte atenți. O ținută oficială, pentru o persoană care lucrează în instituții publice, în corporații, implică cel mai des costumele și pantofii cu toc. Pentru aceste situații poți alege pantofii Stiletto, care deși simpli, oferă eleganță.

     Fie că mergi la un eveniment important, cu o tematică anume, fie că ieși în oraș cu persoanele apropiate sau mergi la locul de muncă, tocurile rămân cele care te vor ajuta să îți exprimi feminitatea. Dacă vrei să fii și mai ușor de remarcat, poți opta și pentru accesorii, care să le scoată în evidență, cum ar fi un set de brățări picior.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!