Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Tipuri de pălării care pot ajuta orice bărbat să iasă în evidență

Tipuri de pălării care pot ajuta orice bărbat să iasă în evidență

Istoria spune că pălăriile au fost concepute cu un anumit scop, iar acesta nu avea nicio legătură cu simțul estetic. Scopul real al pălăriilor era acela de a proteja capul, dar și față de vremea nefavorabilă sau de razele puternice ale soarelui. Anii au trecut, iar pălăriile au început să fie privite ca fiind mult mai mult decât atât. Scopul lor principal nu a fost înlăturat sau trecut cu vederea, însă au mai fost adăugate și altele care au transformat pălăria într-un accesoriu complet.

În momentul de față, pălăriile sunt adevărate simboluri ale eleganței chiar dacă nimeni nu s-ar fi gândit că vor ajunge la astfel de performanțe. Este un accesoriu foarte îndrăgit de către domnii și doamnele de pretutindeni, iar oamenii nu au scăpat niciodată din vedere eficiența purtării unei pălării. Eleganță și protecție maximă într-un singur accesoriu de neegalat! Aceasta este acum definiția pălăriei.

Pălăriile bărbătești – la mare căutare

În zilele noastre pălăriile sunt mai des adoptate în ținute de către femei, însă și bărbații se bucură de multe ori de avantajele aduse de acestea. Din ce în ce mai mulți bărbați adaugă câte o pălărie în propria garderobă pentru a apela la ea atunci când simt nevoia. De asemenea, există și bărbați care au conceput o adevărată colecție cu astfel de accesorii.

Datorită evoluției lor, în prezent există o multitudine de modele de pălării bărbătești disponibile în foarte multe magazine de articole vestimentare și haine. Tocmai pentru că gama este foarte variată, procesul de selecție este mai greoi. Așadar, dacă vrei să îți achiziționezi o pălărie care să te facă să ieși în evidență și nu știi pentru ce model să optezi, atunci îți poți crea o primă impresie din modelele următoare:

  1. Pălăria bărbătească din paie

A prins amploare în ultimii ani, fiind din ce în ce mai adoptată mai ales pentru vacanțele din timpul verii. Se potrivește perfect cu hainele lejere de vară, iar combinația dintre cămașa de in, pantalonii scurți și pălăria de paie este demențială. Această ținută se poate accesoriza foarte ușor și cu un colier bărbați. Acest tip de pălărie are o textură rigidă, însă nu pune presiune pe scalpul capului. Este ideală pentru vacanțele la mare, dar și pentru ieșirile în oraș în zilele toride de vară.

  1. Pălăria Boonie

Confecționată dintr-o țesătură foarte moale, pălăria Bonnie poate fi pliată foarte ușor și depozitată în cele mai înguste locuri atunci când nu este folosită. De regulă, este confecționată din bumbac și este dotată cu o curea pentru bărbie. Unele dintre aceste pălării sunt dotate și cu diverse bucle pentru ca anumite obiecte să poată fi depozitate pe cap.

  1. Pălăria de campanie

La început, această pălărie a fost purtată de către militari fiind considerată o pălărie ușor intimidantă. Aceste pălării au revenit mai târziu în lumea modei cu un design ușor modificat, cu o coroană mai structurată în partea de sus și fiind nelipsită ciupirea clasică. Aceste elemente fac pălăria de campanie să fie o pălărie specială în zilele noastre.

  1. Pălăria de cowboy

Având origini deja foarte cunoscute, pălăria de cowboy se bucură de foarte multă popularitate și în prezent. Este o pălărie foarte rezistentă și extrem de apreciată de oamenii din întreaga lume. Oferă un plus de valoare oricărei ținute și poate fi accesorizată cu un colier bărbați. A devenit atât de cunoscută, încât pălăria de cowboy se află astăzi și în topul preferințelor femeilor.

Aceste tipuri de pălării pot fi purtate cu diverse ținute vestimentare fără să arate inestetic. Pot fi combinate cu cămăși, tricouri sau chiar cu costume pentru evenimente. Sunt atât de versatile încât pot fi purtate la orice activitate de zi cu zi și pot atrage toate privirile celor din jur atunci când sunt purtate.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!