Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute elegante pentru viitoarele mămici în această vară

Ținute elegante pentru viitoarele mămici în această vară

Vara este anotimpul preferat al multora dintre noi și tocmai de aceea este atât de așteptată în fiecare an. Ținutele lejere de vară așteaptă și ele cu nerăbdare să fie purtate în cele mai călduroase zile de vară. Pentru doamnele și domnișoarele care întâmpină vara însărcinate, situația este puțin diferită. Kilogramele în plus, dar și diversele schimbări hormonale fac ca ținutele existente în garderobă să nu mai poată fi purtate anul acesta.

            Sarcina este o adevărată binecuvântare, iar tocmai din acest motiv nepotrivirea ținutelor nu este văzută ca o adevărată neplăcere. Atunci când apar astfel de situații, shopping-ul este cea mai potrivită modalitate prin care garderoba poate fi schimbată. Magazinele sunt pline de articole vestimentare elegante, potrivite pentru viitoarele mămici. Este nevoie doar de puțină răbdare și plăcere de a face cumpărături.

Care sunt cele mai elegante 4 ținute pentru mămici în vara aceasta?

Dacă aveai impresia că viitoarele mămici nu se pot bucura de ținute elegante pe perioada sarcinii, trebuie să afli că te-ai înșelat. Există o multitudine de modalități care le pot face pe doamne și domnișoare să se simtă comode și elegante în același timp, fără să fie incomodate de câteva kilograme în plus.

Iată câteva ținute de neînlocuit din garderoba viitoarelor mămici:

  1. Rochiță vaporoasă

Confortul este imposibil de egalat de către alt articol vestimentar, rochița vaporoasă fiind clasată pe locul 1 în astfel de clasamente. Pe lângă faptul că purtarea unei astfel de rochii creează confort maxim, ea inspiră și eleganță și feminitate în același timp. Prezența burticii în astfel de ținute nu poate influența cu nimic imaginea de ansamblu, ba chiar va adăuga un plus de valoare. Se potrivește perfect cu încălțările cu talpa joasă, așa că o pereche de sandale comode este perfectă pentru a completa ținuta. Accesoriile își au și ele locul în ținuta aceasta, iar brățara damă ar putea fi cea mai inspirată alegere. Ușor de purtat și de accesorizat, rochița vaporoasă poate fi aleasă dintr-o multitudine de modele și culori specifice verii. Viitoarele mămici pot purta astfel de rochițe la cele mai importante evenimente, dar și la ieșirile de zi cu zi.

  1. Cămașă și pantaloni lejeri

O cămașă nu va putea fi niciodată lipsită de eleganță, mai ales când acoperă o burtică de gravidă. Cămașa din bumbac sau in este perfectă pentru zilele de vară, deoarece ține căldura departe de corp și se potrivește foarte bine cu alte articole vestimentare. Cămașa poate fi completată cu o pereche de pantaloni lejeri care să nu creeze o stare de disconfort în zona burţii. Outfit-ul poate fi completat cu o pereche de pantofi sport și este pregătit pentru următoarea ieșire în oraș.

  1. Bluză oversize și fustă

Stilul oversize aduce multe avantaje femeilor însărcinate și poate conferi multă eleganță în același timp. Spre exemplu, o bluză din voal oversize va lăsa corpul să respire, iar calitățile acesteia nu vor fi afectate de prezența kilogramelor în plus. Poate fi purtată la o petrecere împreună cu o fustă midi și poate fi accesorizată cu o brățară damă lejeră.

  1. Top lejer, sacou și jeanși

Jeanșii pot fi purtați în continuare de către femeile gravide, doar dacă nu sunt mulați pe picior și talie. Există jeanși special concepuți pentru burtica graviduțelor și arată foarte bine într-o combinație simplistă. Împreună cu un top lejer de culoare albă și un sacou simplu de culoare bej, jeanșii pot forma un outfit de invidiat dedicat graviduțelor. Este o ținută destul de elegantă care poate fi purtată la birou, dar și la ieșirile în oraș cu colegii. Este o ținută foarte comodă, mai ales dacă este completată cu o pereche de pantofi sport.

Kilogramele în plus și burtica de graviduță nu sunt o povară, tocmai de aceea nu trebuie să apară panica atunci când ținutele din dulap nu se mai potrivesc. Astfel de situații sunt doar noi oportunități de mers la cumpărături și de obținut ținute noi pentru cele mai însorite zile de vară.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!