Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute de vară - ce trebuie să scoți din garderobă?

Ținute de vară - ce trebuie să scoți din garderobă?

Vara a venit mai repede decât ne-am fi așteptat și cu toții trebuie să ne pregătim garderoba conform cu ultimele trenduri de pe piață. Pregătirea ținutei pentru a doua zi poate fi o adevărată provocare atât pentru femei, cât și pentru bărbați. De multe ori, unele persoane eșuează având ținute neadecvate tocmai pentru că fac alegeri sub presiune, iar caracteristicile ținutelor nu îi avantajează. Astfel de situații trebuiesc evitate.

Ce să eviți vara?

Cu siguranță avem cu toții în garderobă articole vestimentare care nu sunt adecvate stilului nostru sau care nu sunt potrivite pentru sezonul cald. Pentru a nu ne confrunta cu situații neplăcute, este indicat să evităm anumite piese vestimentare. Astfel de piese sunt următoarele:

  1. Jeanșii mulați

De regulă, jeanșii sunt confecționați din mai multe materiale sintetice care nu au caracteristici de protecție împotriva temperaturilor ridicate. Vara, aceștia se lipesc de piele și devin extrem de greu de suportat. Chiar dacă nuanța acestora este deschisă, există șansa ca picioarele să sufere iritații cauzate din cauza transpirației, iar acest lucru va fi foarte incomod. Dacă totuși îți dorești să porți jeanși vara, optează pentru un stil mai lejer de tip mom sau boyfriend.

  1. Bijuteriile extravagante

Este indicată accesorizarea ținutelor, însă acest lucru nu trebuie să fie o adevărată corvoadă. Evită să porți foarte multe bijuterii de mari dimensiuni și optează simplu pentru o brățară damă care să se poată potrivi cu orice ținută. Poți alege o astfel de brățară damă subțire și simplistă pentru a fi cât mai comod de purtat. În acest fel vei uita și faptul că este pe mâna ta.

  1. Hainele negre

Nu este un mit faptul că hainele negre au tendința să atragă razele soarelui și nimic nu poate fi mai neplăcut decât să simți temperaturile mult mai ridicate decât sunt ele defapt. Este indicată evitarea acestor nuanțe închise pe perioada verii, mai ales pe timpul zilei. Dacă îți dorești să porți rochițe sau alte articole negre, o poți face fără probleme seara atunci când soarele nu mai poate atinge materialul.

  1. Hainele groase

Dacă în garderoba ta ai haine confecționate din lână, raiat sau materiale sintetice, ar fi bine să le pui la categoria hainelor pentru perioada toamnă-iarnă. În caz contrar, temperaturile de afară vor deveni insuportabile pentru tine, iar pielea nu va putea respira. Ar fi o senzație cu adevărat neplăcută.

  1. Articolele vestimentare din piele

De regulă, articolele vestimentare din piele sunt încadrate în categoria hainelor negre, însă ele pot face parte dintr-o categorie aparte. Este important de reținut faptul că ele pot fi confecționate din piele naturală sau artificială și din acest motiv pot fi prezente și alte nuanțe precum albatru, roz sau roșu. Acestea ar trebui evitate oricum vara pentru că indiferent de nuanța lor, ele vor atrage căldura, iar interiorul căptușat va fi cireașa de pe tort atunci când temperaturile sunt ridicate. Cu siguranță nu îți dorești să te simți de parcă ai fi în saună atunci când ieși în oraș.

  1. Bocancii sau cizmele

Este adevărat faptul că foarte multe ținute sunt completate de ghete și cizme concepute pentru sezonul cald, însă nu despre acestea este vorba aici. Bocancii și cizmele concepute pentru primăvară și toamnă trebuie evitați întreaga vară pentru ca picioarele să se simtă și ele comod. Chiar dacă o pereche de cizme se potrivește perfect cu o rochie, nu uita că vei ieși afară, unde temperaturile sunt mult peste cele din locuință.

  1. Dresurile și șosetele lungi

Foarte multe persoane optează pentru dresuri atunci când poartă rochii sau fuste și pentru șosetele lungi atunci când poartă pantaloni. Aceste elemente conferă un plus de disconfort picioarelor, iar pielea se va simți foarte sufocată. Este indicat să optezi pentru ținute care nu necesită purtarea acestor două elemente sau pur și simplu să renunți la ele. Nu te sfii să îți etalezi picioarele atunci când ieși în oraș. Mai mult decât atât, lipsa dresurilor îți poate aduce oricând un bronz de invidiat.

Elementele de mai sus sunt doar câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le scoți din garderoba pentru vară, pentru ca ținutele pe care le porți să fie cât mai lejere. Orice articol care te face să te simți incomod poate fi eliminat indiferent de aspectul său estetic.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!