Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute bărbătești potrivite pentru evenimente în aer liber

Ținute bărbătești potrivite pentru evenimente în aer liber

Zilele călduroase deschid apetitul pentru toate evenimentelor în aer liber, cele amenajate în interior fiind lăsate pentru zilele răcoroase și ploioase. Petrecerile în natură, pe plajă sau în locurile dotate cu piscină sunt din ce în ce mai căutate în ultima perioadă, iar experiența unui astfel de eveniment este, cu adevărat, inedită. Festivalurile și concertele sunt unele dintre cele mai răspândite evenimente de acest tip, însă au început să fie organizate și alte evenimente în aer liber precum: cununii, botezuri sau zile onomastice.

Ținutele sunt extrem de importante indiferent de tipul evenimentului la care urmează să participi. De multe ori, alegerea ținutei este un proces care ne pune în dificultate, mai ales dacă amânăm totul pentru ultima zi înainte de plecare. Chiar dacă nu sunt  la fel de pretențioși ca femeile, bărbații întâmpină și ei probleme cu privire la alegerea ținutelor. Aspectul hainelor pe care le aleg trebuie să fie pe gustul lor, dar să se potrivească perfect și cu ieșirile în aer liber. Din acest motiv, procesul de selecție a articolelor vestimentare din propria garderobă poate fi o adevărată provocare.

4 idei de ținute potrivite pentru orice eveniment în aer liber

Confort și stil! Asta este ceea ce caută bărbații în propriul dulap atunci când se pregătesc să participe la un eveniment în aer liber. Așadar, fiecare articol care îndeplinește aceste criterii poate face parte din următoarea ținută. Unii bărbați preferă să poarte un stil mai office, în timp ce alții adoptă mai mult stilul sport. Indiferent de ce stil te caracterizează, următoarele 4 idei ar putea fi chiar următoarele tale ținute:

  1. Tricou polo și jeanși

Tricoul polo și-a făcut prezența în trenduri cu 100 de ani în urmă însă asta nu înseamnă că este un articol vestimentar demodat. Acest tip de tricou are un farmec aparte și este foarte apreciat de către bărbații din întreaga lume. Dacă este confecționat dintr-un material răcoros, tricoul polo este o alegere foarte bună pentru zilele de vară. Alături de o pereche de jeanși în tonuri deschise, tricoul polo va crea o ținută perfectă pentru evenimentele în aer liber. Pentru a adăuga un plus de valoare outfit-ului, poți opta pentru un accesoriu discret cum ar fi o brățară bărbați.

  1. Cămașă și pantaloni scurți

De regulă, articolele vestimentare office nu sunt chiar potrivite pentru zilele toride de vară, însă asta nu înseamnă că o cămașă nu este potrivită pentru un eveniment. Dacă îți place stilul office atunci poți opta pentru o cămașă mai lejeră, realizată din bumbac sau in care să îi permită corpului să respire în voie. Este o alegeră potrivită chiar dacă îți dorești să porți pantaloni scurți deoarece această combinație arată demențial. Adoptă aceste articole vestimentare în nuanțe deschise pentru a te asigura că ții departe razele soarelui.

  1. Tricou alb și pantaloni chino

Clasic și stilat, tricoul alb este un articol nelipsit din garderoba tuturor bărbaților. Un tricou alb simplu nu se va demoda niciodată, iar faptul că se poate asorta cu orice îi oferă acestuia un plus de valoare. Un astfel de tricou va păstra senzația de răcoare și îți va conduce următoarea ținută spre stilul casual. Poți combina tricoul cu o pereche de pantaloni chino lejeri pentru a maximiza confortul ținutei. Adaugă și o brățară bărbați în nuanțele preferate și ținuta este gata pentru următorul eveniment.

  1. Cămașă albă, vestă și pantaloni

Dacă evenimentul viitor este puțin mai rafinat, atunci îți poți concepe o ținută puțin mai elegantă dar care să nu fie deloc incomodă. Cămașa albă din in este potrivită pentru o astfel de ținută, iar aspectul poate fi completat cu o vestă delicată în nuanțe închise. La aceste două piese vestimentare poți adăuga și o pereche de pantaloni aceeași culoare cu vesta și ținuta este gata.

Acestea sunt doar câteva din ideile de ținute care se potrivesc perfect cu evenimentele în aer liber, gama fiind mult mai variată în realitate. Dacă vrei ca ținuta să fie exact pe stilul tău, nu uita să porți articolele vestimentare preferate în cele mai plăcute combinații. Ține cont de confort și stil și astfel vei obține cele mai cool outfituri.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!