Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținută potrivită pentru prima întâlnire

Ținută potrivită pentru prima întâlnire

    Pentru o primă întâlnire impresia contează, iar pentru acest lucru, ținuta aleasă este un lucru fundamental ceea ce o face în majoritatea cazurilor și foarte greu de realizat. De cele mai multe ori, modul în care alegi ținuta vestimentară, poate influența într-un mod pozitiv sau negativ persoanele din jurul tău. Pentru un bărbat, aspectul îngrijit îl face și mai atrăgător față de persoana cu care se înâlnește. Lucrul cel mai important în realizarea ținutei este că aceasta trebuie să fie confortabilă, dar și prezentabilă.

Prima întâlnire poate fi un moment emoționant, atât pentru tine, cât și pentru femeia cu care te întâlnești. Dacă știi deja câte ceva despre ea, poți să o surprinzi plăcut cu lucruri care o fac fericită. În următoarele rânduri, îți vom prezenta o ținută potrivită pentru o primă întâlnire, în funcție de stilul tău.

  • Ținuta smart casual potrivită pentru prima întâlnire

Această ținută este perfectă pentru o primă întâlnire pentru că îmbină stilul casual, streetwear, urban cu ținute office, semiformale și business. Ținuta smart casual îți oferă un stil elegant și lejer, dar care îți permite să îți scoți personalitatea în evidență datorită accesoriilor și croielii perfecte pentru tipul tău de corp.

În funcție de locul pe care îl alegi pentru prima întâlnire,  o ținută prea casual sau prea elegantă nu poate fi potrivită. Poți opta pentru o pereche de pantaloni din denim, clasici, alături de o cămașă elegantă, un sacou în cazul în care afară e mai frig și o pereche de pantofi confortabili. Stilul samart casual este foarte permisiv, așadar pune-ți personalitatea în evidență cu ajutorul unui colier bărbați.

Stilul smart casual nu trebuie să aibă nenumărate culori, optează pentru o ținută alcătuită din maxim 3 culori, alb-negru sau monocrom. Fiecare piesă vestimentară pe care o alegi, dar și bijuteriile, accesoriile și pantofii trebuie să se asorteze din perspectiva modelului, materialului și a nuanțelor. 

 Nu alege niciodată să porți la o primă întâlnire pantaloni scurți sau sport, blugi scurți, tricouri cu scris sau imprimeuri sau încălțăminte sport. Pentru stilul smart casual, papionul sau cravata nu sunt portivite niciodată!

  • Țiuta elegantă potrivită pentru prima întâlnire

Această ținută este perfectă pentru o primă întâlnire când vine vorba despre un loc elegant, precum un restaurant sofisticat. Pentru o astfel de ținută ai libertatea să porți ce te avantajează și ce îți place. Alege un sacou de calitate, o cămașă albă, simplă, o pereche de pantaloni în aceeași culoare cu sacoul și o pereche de pantofi eleganți. Și cum nicio ținută nu este completă fără accesorii poți opta pentru un colier bărbați care să îți evidențieze personalitatea și să te scoată din anonimat. Poți opta pentru sacou și pantaloni în nuanțe de bej sau bleumarin sau de culoare neagră și poți alege o pereche de pantofi puțin mai îndrăzneți.

    Orice bărbat își dorește să fie la modă, să poarte ținute și accesorii care i se potrivesc, să primească complimente din partea tuturor, dar nu toate lucrurile sunt atât de simple precum par. În unele cazuri este foarte dificil să te îmbraci corect la o primă întâlnire, iar din acest motiv trebuie să urmezi câteva sfaturi. Iată câteva dintre acestea, care cu siguranță, te vor ajuta:

  • Definește-ți propriul stil, fie sport, elegant sau casual,

  • Nu trebuie să te îmbraci în ultimele haine apărute pe piață, la modă, 

  • Achiziționează haine și accesorii care îți plac, care te definesc, care te avantajează și îți scot în evidență trăsăturile,

  • Asortează cu atenție culorile, textura materialului și țesăturile,

  • Nu alege prea multe culori pentru o singură ținută,

  • Simplitatea este modul cel mai bun în care să alegi ținuta vestimentară, nu vei da niciodată greș.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!