Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținuta perfectă pentru un eveniment business

Ținuta perfectă pentru un eveniment business

Se spune că atitudinea pe care o ai te definește ca om, și ea exprimă mai mult decât ținutele purtate.

Cu toate acestea, felul în care arătăm și cel în care ne îmbrăcăm, pot schimba părerea unei persoane în ceea ce ne privește. În cazul bărbaților, ținutele elegante și corect realizate îi fac să pară mai atrăgători, și demonstrează faptul că au gusturi rafinate, aspect care îi ajută să impresioneze o femeie, la o primă vedere. În același timp, un outfit bine pus la punct, reușește să creeze invidie în rândul celorlalți bărbați. 

   De multe ori, atunci când întâlnim o persoană pentru prima dată, ne facem o idee despre aceasta înainte de a interacționa, aruncând o simplă privire asupra imaginii pe care o afișează. Așadar, este important să acordăm suficientă atenție hainelor și accesoriilor utilizate, tocmai pentru a avea o înfățișare fresh, curată. Cu toții avem un stil vestimentar care considerăm că ne avantajează și ne reprezintă, este un stil propriu, diferit deci, de la o persoană la alta. Cu toate acestea, pe lângă preferințele noastre, în momentul în care trebuie să ne alegem hainele pe care le vom purta, este important să ținem cont și de evenimentul la care vom participa, de locația în care se desfășoară totul, astfel încât ținuta noastră să se plieze atât pe situație, cât și pe locul în care vom merge.

   Dacă evenimentul la care participăm impune un dress-code, el trebuie respectat cu strictețe, pentru a te evidenția prin stil, nu prin nerespectarea unor reguli. Dress code-ul se referă la un anumit stil vestimentar, care este definit destul de strict. Cu ajutorul lui sunt impuse anumite reguli care duc la obținerea unei vestimentații corecte, potrivite pentru silueta fiecăruia, și în același timp, aleasă în funcție de ocazie. Unul dintre cele mai cunoscute dress code-uri este cel business, o încercare grea pentru unii bărbați, în timp ce pentru alții este stilul preferat, pe care l-ar adopta cât de des posibil. Totuși, dacă ești un bărbat cu stil, și îți place să fii admirat, trebuie să cunoști câteva reguli vestimentare pentru a nu da greș.

    Ce ținute sunt potrivite pentru un eveniment business?

     Așa cum spune și numele, acest stil este reprezentativ pentru zona de business, fie că este vorba de persoanele angajate în anumite corporații, fie de un business propriu. Indiferent de caz, bărbații trebuie să fie și ei bine îmbrăcați, și adesea, intervin mai multe probleme în a-și sorta obiectele vestimentare, în funcție de texturi sau culori, decât se întâmplă în rândul femeilor. Din acest motiv este necesar să cunoască mici trucuri, pentru a putea să-și dea seama ușor ce costum li se potrivește, ce cămașă și ce pantofi pot combina cu restul ținutei. 

    Obiectele de îmbrăcăminte trebuie să fie negre, Navy sau gri. La acestea, pentru a le completa, poți să adaugi accesorii precum un ac de cravată, o batistă, un ceas sau brățări bărbați, care vor da strălucire ținutei tale.

    Costumele negre

    Piesa de rezistență, care trebuie să fie nelipsită din garderoba unui bărbat, este costumul negru. El este indicat să fie utilizat mai mult pentru evenimente cu însemnătate mai mare, decât să fie purtat zi de zi la job. Cămașa este de preferat să fie albă, la fel și batista, cravata fiind singura care va putea atrage mai mult atenția, prin imprimeurile alese. Cravatele cu imprimeu bohemian, cu nuanțe închise, denota o subtilitate a bunului gust. Pentru pantofi, alegerea negrului este ideală.

    Costumul Navy

   Culoarea Navy este foarte populară în rândul bărbaților, fiind necesară în garderoba lor. Această culoare poate fi utilizată la evenimente sau la locul de muncă, indiferent dacă este zi sau seară. Pentru a fi scoasă cât mai mult în evidență culoarea în sine, este indicat să utilizezi un costum din trei piese, pe care să-l asortezi cu o cămașă în nuanțe foarte deschise, cămașa poate să fie, și aici, albă, dar poți opta și pentru nuanțe pale de roz sau bleu. Cravata, la fel ca în cazul costumului negru, poate avea imprimeuri, de preferat fiind dungile sau bulinele mici, în nuanțe de mov, bluemarin, maro sau bordo. În ceea ce privește pantofii, poți alege modelul Oxford sau Derby, care să fie în același ton cu cravata pe care o vei purta.

     Costumul gri

  Costumul gri poate fi cu ușurința asortat cu o cămașă simplă bleu, o cămașă în dungi, la care poți adăuga o cravată într-o singură culoare, sau un model cu buline. Pantofii ideali sunt cei bleumarin, de preferat în model Derby sau Double Monk Strap. Nu uita să adaugi la buzunarul sacolui, o batistă care să se asorteze, de preferat în nuanța cămășii. Piesele vestimentare trebuie să aibă continuitate, așa că trebuie alese cu grijă.

    Varietatea de costume, culori, și modele îți oferă posibilitatea de a găsi ținuta potrivită, care să te reprezinte, și pe care să o porți cu atitudinea corespunzătoare. Pentru ca ținuta să nu fie incompletă, ea trebuie accesorizată cu un ceas prețios sau cu un set de brățări bărbați, care să impresioneze pe oricine.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!