Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținuta de domnișoară de onoare, cum o alegi și ce este bine de știut?

Ținuta de domnișoară de onoare, cum o alegi și ce este bine de știut?

            Dacă prietena ta cea mai bună te-a ales domnișoară de onoare la cel mai frumos eveniment din viața ei, atunci trebuie să știi care îți vor fi atribuțiile înainte de marea ”ocazie” specială. Rolul de domnișoară de onoare, în primul rând, implică seriozitate și sinceritate din partea ta. Pentru mireasă este foarte important să știe că poate conta pe cea mai bună prietenă în planificările pentru cel mai important eveniment din viața ei, astfel, asigur-o că se poate baza pe tine cu orice problemă se poate ivi. Acest rol pe care îl ai, nu este unul ușor, dar cu siguranță îți vei face niște amintiri de neuitat, de care te vei bucura multă vreme. Vei participa la degustări, întâlniri cu furnizorii de servicii și produse, alături de mireasă, pe care o și consiliază în alegerea ținutelor, buchetului, make-up-ului și coafurii. Vei organiza alături de celelalte domnișoare de onoare și petrecerea burlăciţelor înainte de marele eveniment și vă veți distra împreună în ultima noapte de „burlăcită” a miresei.
Cum să îți alegi ținuta de domnișoară de onoare?
Mireasa ți-a lăsat oportunitatea să îți alegi singură ținuta vestimentară de domnișoară de onoare, iar tu nu ai idee cu ce să începi? Noi îți vom oferi cele mai bune sfaturi! Iar pentru că marele eveniment se apropie cu pași repezi și nu mai este timp de pierdut, în următoarele rânduri îți vom prezenta cum să îți alegi ținuta potrivită de domnișoară de onoare.

Culoarea ținutei de domnișoară de onoare
            Pentru ca ținuta pe care o alegi să fie perfectă, alege cu foarte mare atenție culoarea, însă să nu optezi niciodată pentru alb, această culoare va fi întotdeauna destinată miresei. Alege o rochie care să te avantajeze, să îți scoată în evidență toate atuurile, să nu fie într-o culoare monotonă, dar nu în ultimul rând, să o mai poți îmbrăca și cu o altă ocazie.

Accesoriile ținutei de domnișoară de onoare
            Accesoriile sunt cele care vor completa întreaga ținută și o vor face să strălucească. Pentru acest lucru te poți sfătui cu mireasa, poate îşi dorește să purtați accesorii asemănătoare. Dar, în caz contrar, pentru a crea o ținută unică și plină de feminitate, poți opta pentru bijuteriile din aceste seturi damă care îi vor da un plus de stil outfitului tău.

Locația nunții
            Pentru a alege ținuta perfectă, trebuie să ții cont, cu o foarte mare atenție, de locația în care va avea loc cel mai special eveniment din viața prietenei tale. În funcție de locația nunții, există posibilitatea să existe și un anumit cod vestimentar, astfel înainte de a alege ținuta de domnișoară de onoare, fii sigură că este cea mai potrivită rochie, în funcție de locație.

Formalitatea evenimentului
            Înainte de a alege rochia de domnișoară de onoare trebuie să ții cont și de formalitatea evenimentului. În funcție de nunta la care vei participa, asigură-te că rochia ta nu este prea simplă sau, din contră, prea sofisticată.

Buchetul miresei
            Trebuie să alegi sau nu, o ținută vestimentară care să se asorteze cu buchetul miresei? Pentru raspunsul acestei întrebări trebuie să te consulți cu viitoarea mireasă, doar ea este în măsură să răspundă. În cazul în care raspunsul este afirmativ, trebuie să iei în calcul culorile buchetului și să îți creezi o ținută care să se asorteze cu acesta.
            Dacă ai libertatea de a alege în totalitate ținuta vestimentară de domnișoară de onoare, găsește acea rochie care îți place și în care te vei simți minunat pe tot parcursul evenimentului. Completează ținuta cu accesorii strălucitoare pentru a fi cea mai radiantă dintre invitați și alege bijuteriile din aceste seturi damă, care te vor ajuta să obții aspectul mult dorit!
           

 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!