Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Rochia tip cămașă – cum o asortezi și cu ce o porți?

Rochia tip cămașă – cum o asortezi și cu ce o porți?

Rochia tip cămașă este acel „must” din garderoba oricărei femei, potrivită atât pentru ținute casual, cât și pentru ținute elegante sau pentru office.

La o simplă privire,  observăm atât prin magazine, cât și în ținutele tot mai multor femei acest model de rochie și asta pentru că este versatilă, ușor de purtat și de accesorizat, dar mai ales este o ținută lejeră, plăcută și potrivită oricărui stil sau moment. Fie că o asortezi cu o pereche de sneakerși sau teniși high top, fie că o asortezi cu o pereche de pantofi înalți, cu ajutorul său, poți fi prezentă pe de o parte, la o întâlnire business, iar pe de altă parte poți fi prezentă în parc alături de prieteni.

Rochia tip cămașă este o cămașă mai lungă, ușor de purtat și de accesorizat. Poate fi purtată atât în timpul sezonului cald, cât și în timpul sezonului rece, mai ales atunci când reușim să o asortăm cu un pulover gros purtat pe deasupra. Fiind o ținută lejeră, aceasta  se poate potrivi cu combinezoane și pulovere largi,  pentru sezonul rece,  dar și cu pălării și ochelari de soare atunci când afară este foarte cald.  Rochiile tip cămașă, vaporoase  sunt bine purtate în timpul verii, scoțând bronzul în evidență.

Tipuri de rochie tip cămașă

Rochia mini este des întâlnită în timpul verii,  fiind luată pe deasupra costumului de baie și asortată cu acea pălărie cu boruri largi și ochelari de soare. Și pentru ca ținuta să fie una cât se poate de evidentă, ai putea opta și pentru una dintre acele brățări de picior  care să te pună și mai mult în valoare. De această dată se poate și nu este nimic greșit să o accesorizezi cu  o astfel de bijuterie.

Rochie de tip midi este potrivită pentru o ținută casual. Poate fi asortată cu o pereche de jeanși slim sau cu o pereche de pantofi cu toc, înalți.  Poate fi definită ca fiind o ținută de birou, perfectă pentru un meeting de afaceri,  dar și pentru o ieșire în parc alături de prieteni, mai ales dacă îi adaugi acea pereche de teniși high top, lejeri, simpli și de efect.

Rochia tip cămașă maxi este mai lungă, ajunge până la nivelul gleznelor și este prinsă de cele mai multe ori în talie cu ajutorul unui cordon lat, scoțând silueta în evidență. Pentru „a da bine” ar fi indicat să o porți alături de o pereche de pantofi stiletto și  de bijuterii pe măsură, așa cum ar fi cercei sau brățări supradimensionate.

Desigur, rochiile tip cămașă pot fi realizate din denim sau în carouri. Le poți asorta cu o pereche de cizme potrivite anotimpului în care te afli și cu  pantofi ori botine care să te transpună într-un stil lejer sau într-o ținută punk.

 

Stil și eleganță

Rochia de tip cămașă înseamnă stiluri diferite, iar uneori poate însemna un rafinament aparte. În funcție de bijuteriile pe care le porți, dar și în funcție de tipul de încălțăminte pe care îndrăznești să îl adaugi ținutei ai putea crea stiluri diferite. Pantofii cu toc înalt sau perechea de botine cu toc mediu ar putea fi defini  stilul office, pe când acei sneakerși  puși în picioare pentru o plimbare în parc ne duc cu gândul la un stil casual,  perfect pentru o plimbare cu prietenii.

Rochia tip cămașă s-ar putea transforma și într-o ținută elegantă, mai ales atunci când aveți un model cu mâneci bufante, puțin extravagante, care să te pună destul de mult în evidență.

 

Rochia tip cămașă poate fi purtată atât vara, cât și iarna. Poți să adaugi un pulover gros pe deasupra și astfel să creezi acea ținută pentru zile reci sau o poți accesoriza cu pălărie, acea brățară de picior și ochelari de soare pentru zile fierbinți de vară. Totul este posibil!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!