Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Rochia din dantelă – când este potrivită?

Rochia din dantelă – când este potrivită?

Rochia din dantelă, un etalon al frumuseții feminine. Vezi mai jos de ce anume!

Cea mai feminină piesă din garderoba unei femei este rochia și astfel fiecare are o rochie pe care o adoră și o poartă cu fiecare ocazie care apare. Ce spune despre tine rochia pe care o porți? Fie că este vorba despre o rochie de ocazie, de seară, de zi sau elegantă, aceasta denotă rafinament, feminitate și bun gust.

În garderoba unei femei, rochia reprezintă „vedeta”. Aceasta îți pune în evidență feminitatea, silueta și frumusețea. Completarea unei personalități puternice și elegante este făcută de un colier damă, realizat din materiale de o calitate superioară și care îți mângâie trupul. Prin atenția pentru detalii, dar și texturile fine – toate acestea reușesc să te facă să te simți specială.

Un etalon al frumuseții feminine este reprezentat de rochiile din dantelă. Majoritatea femeilor au o slăbiciune pentru acestea și bineînțeles au și un loc special în garderobă pentru ele. Pe parcursul timpului, rochia din dantelă a devenit una dintre cele mai populare ținute vestimentare deoarece este perfectă pentru ținute casual sau de ocazie și se regăsește într-o mulțime de modele și culori. Pentru o apariție surprinzătoare trebuie accesorizată adecvat, prin urmare, un colier damă este potrivit cu orice ocazie.

Dantela este cel mai popular material pentru fiecare rochie!

Dantela este un material fascinant și va rămâne mereu unul dintre materialele preferate ale creatorilor de modă, ceea ce o face să dăinuie întotdeauna în tendințele modei. Esența feminității este reprezentată mereu prin dantelă, astfel te va face mereu să arăți elegantă, sofisticată, misterioasă și totodată romantică. Cu ajutorul unei rochii din dantelă vei avea un stil aparte care să îți scoată în evidență delicatețea.

În ultimii ani, rochiile din dantelă sunt nelipsite din ținutele femeilor, ceea ce a făcut din fiecare moment o ocazie ideală de a o putea îmbrăca. O rochie casual este imediat transformată cu ajutorul unui detaliu mic din dantelă într-o rochie pentru un eveniment. O rochie cu design comun poate fi transformată radical cu ajutorul unor mâneci din dantelă, ceea ce va spori misterul și eleganța.

Când este potrivită o rochie din dantelă? 

Ținuta de zi și rochia din dantelă

Te-ai gandit vreodată să accesorizezi o rochie din dantelă cu o pereche de pantofi sport albi? Da, rochia din dantelă este potrivită cu o pereche de pantofi cu toc și baretă, dar o alegere de acest tip te va face unică și invidiată pentru curajul și personalitatea ta puternică. O astfel de ținută este potrivită pentru o cină în weekend, dar și pentru plimbări sau planuri din timpul săptămânii. Este o ținută lejeră, casual, care totodată emană feminitate și naturalețe.

Ocazii speciale și rochia din dantelă

O rochie din dantelă cu broderie florală sau volane îți conferă eleganță și feminitate. Fie că este vorba despre absolvire, nuntă, eveniment formal sau bal, rochia din dantelă va fi întotdeauna alegerea ideală. Oferă ținutei un finisaj clasic, un colier damă, care să completeze frumos și delicat țesătura ceea ce îți va garanta un outfit cu personalitate.

Ținuta office și rochia din dantelă

Un outfit pentru birou  trebuie să conțină și o rochie din dantelă, accesorizată cu o pereche de pantofi stiletto cu toc și o geantă clasică neagră – cel puțin pentru evenimentele mai sobre. Pentru a crea un aer sofisticat și demn să atragă toate privirile accesorizează ținuta, oferă o pată de culoare prin bijuterii adecvate personalității și stilului tău.

O rochie din dantelă este perfectă indiferent de evenimentul la care participi sau anotimp, deoarece este foarte versatilă. Ai oportunitatea, prin purtarea unei astfel de rochii, să fii atracția serii prin eleganța și frumusețea ta. Noi îți oferim nenumărate moduri în care poți să îți accesorizezi ținuta prin bijuterii unice și pline de personalitate.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!