Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Poți face o ținută plăcută din doar 3 articole vestimentare?

Poți face o ținută plăcută din doar 3 articole vestimentare?

       Atunci când vine vorba despre ținutele de zi cu zi, multe femei aleg stilul casual. Acest stil vestimentar este foarte confortabil și lejer, iar acesta este principalul motiv pentru care doamnele și domnișoarele optează pentru el. Însă atunci când creezi o ținută vestimentară în stilul casual, există o linie foarte subțire între o ținută plictisitoare și una care să atragă toate privirile. 

       Pentru a te îmbrăca cu stil nu înseamnă că trebuie să ai o garderobă bogată. Stilul înseamnă individualitate și originalitate, prin urmare poți crea o ținută uimitoare doar cu ajutorul a 3 piese vestimentare. Cum poți face o ținută plăcută cu doar 3 articole vestimentare? Răspunsul este unul simplu, este vorba doar despre alegerea pieselor, exprimarea stilului personal și personalitatea ta. Poți crea o ținută uimitoare doar cu câteva piese, iar astfel cu ajutorul unei perechi de pantaloni din denim, în stilul clasic, un top stil corset și o geacă de piele vei avea un look de invidiat.

  1. Pantalonii din denim

       Pantalonii din denim reprezintă unul dintre cele mai clasice piese vestimentare care definesc stilul casual și pe care fiecare femeie trebuie să îi dețină în garderoba sa. Aceștia pot fi integrați în aproape orice ținută vestimentară datorită faptului că sunt confortabili și îți permit să te miști cu lejeritate pe întreg parcursul zilei. Jeansii pot fi asortați la nenumărate piese vestimentare, de la topuri, tricouri sau cămăși și până la geci din piele. Pentru că aceștia îți permit să realizezi ținute inedite pentru orice eveniment la care ai participa personalizează-ți stilul cu acest colier damă. Dacă îți dorești să creezi o ținută uimitoare și să dai o notă deosebită nu trebuie să alegi doar pantalonii din denim skinny, ci poți opta pentru o culoare și un croi remarcabil care să îți pună silueta în evidență.

  1. Top în stil corset

       Pentru un look îndrăzneț poți opta pentru un top stil corset. Din elita articolelor vestimentare din industria modei, care rezistă de foarte mult timp, face parte și topul în stil corset. Acesta creează silueta de vis, fie că este vorba despre un top în stil corset decupat din satin  sau unul cu dantelă și mâneci lungi. Acest top te ajută în crearea ținutei perfecte alături de o pereche de pantaloni din denim. Pentru a contura și a personaliza ținuta poți opta pentru un colier damă care să dea un aer rafinat.

  1. Geaca de piele

       Geaca de piele este o piesă vestimentară care rezistă de foarte mult timp în topurile creatorilor și iubitoarelor de modă. Aceasta a fost creată, initial, pentru piloții germani și americani, dar a continuat să fie purtată până în zilele noastre. Geaca de piele evidențiază silueta dacă o integrezi corect în ținuta vestimentară datorită croiului ei. Dacă îți dorești să pui accentul pe zona de sus a corpului alege acest tip de geacă și continua pentru partea inferioară a corpului cu o pereche de pantaloni din denim clasici, în timp ce poți competa aerul lejer al ținutei cu o pereche de pantofi sport. În acest mod vei contura look-ul casual prin punerea în valoare a atuurilor pe care le ai.

     Moda joacă un rol important în societatea din zilele noastre. Pentru a crea o ținută la modă, nu ai nevoie doar de acele piese vestimentare în tendințe doar în acest sezon, trebuie să știi cum să creezi și să asortezi piesele vestimentare în așa fel încât să îți pună în evidență toată silueta și să te folosești de imaginație. Poți crea ținute uimitoare doar din aceste 3 piese vestimentare integrându-le ingenios în diferite stiluri vestimentare, și astfel creând alte ținute care să te pună în evidență.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!