Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Pantalonii de piele pentru femei - cum te pot avantaja?

Pantalonii de piele pentru femei - cum te pot avantaja?

Trendurile în materie de modă vin și pleacă, dar unele dintre ele își revendică un loc special și permanent în dulapurile fiecărei persoane. Pantalonii de piele naturală sau sintetică fac parte din categoria trendurilor care au rămas de-a lungul timpului, aceștia fiind cele mai populare articole vestimentare din sezonul primăvară-vară.

Avantajele aduse de pantalonii din piele sunt nenumărate. Acești pantaloni subțiază și alungesc conformația picioarelor, astfel făcându-le mai subțiri, iar tu te simți mai slabă. Chiar și în cazul în care ai acumulat câteva kilograme în plus în ultimul timp, pantalonii îți pot ascunde micile imperfecțiuni. De ce să porți pantalonii de piele? Pentru că se potrivesc de minune cu orice tip de siluetă. Bluzele lungi, care acoperă zona bazinului, sunt ideale pentru acești pantaloni pentru că nu ai nevoie de o siluetă de invidiat pentru a te simți în largul tău. Iar pentru femeile cu o talie subțire, o ținută alcătuită dintr-o pereche de pantaloni de piele și un top sau o bustieră și o geacă biker te fac să arăți extravagant și sexy. Dar ce ținută este aceea fără accesorizare? Orice ținută nu este completă fără accesorizarea cu perechile de bijuterii din seturi damă care să îți personalizeze stilul.

Deși nu poți să-i îmbraci în fiecare sezon, pantalonii de piele te pot avantaja atât în ținute elegante, dar și în cele casual. Acești pantaloni pot fi găsiți sub mai multe forme, că de exemplu există pantaloni de piele evazați sau drepți. Tu pe care îi alegi să îi porți? Care tip de pantaloni de piele te avantajează?

Pentru a te avantaja, pantalonii de piele trebuie aleși cu grijă, în așa fel încât lungimea, lățimea părții de jos și talia să se potrivească perfect pentru timpul de corp pe care tu îl ai. Chiar dacă pantalonii de piele evazați avantajează toate siluetele, lungimea acestora trebuie să fie până aproape de podea, dar fără a o atinge, pentru a nu exista posibilitatea să scurtezi lugimea picioarelor. Lățimea parții de jos a pantalonilor trebuie aleasa în funcție de înălțimea pe care o ai. Dacă ești o persoană mică de statură, alege o pereche de pantaloni ușor evazați, iar dacă ești înaltă poți alege pereche foarte evazată. Talia pantalonilor este de două feluri , cei cu talie înaltă și cei cu talie joasă, alegerea este a ta. Sfatul nostru este să alegi o pereche de pantaloni cu talie înaltă deoarece aceștia îți permit experimentarea unor noi stiluri, dar și îți face talia mai subțire și te avantajează.

Există o mulțime de ținute în care se pot adăuga pantalonii de piele. Pentru o zi din sezonul de primăvară-vară este ideal să alegi panalonii din piele alături de un maiou larg și lung sau un tricou alături de un sacou sau un cardigan lejer. Pentru ca ținuta să fie completă accesorizeaz-o, optează pentru seturi femei, deoarece este cea mai bună opțiune când te gândești la bijuteriile pentru femei.

Pentru o seară de neuitat, alege să porți pantalonii de piele alaturi de o pereche de pantofi stiletto și o bluză vaporoasă cu spatele gol în care să te simți lejer și totodată elegant. Nu uita de accesorizare! Noi îți oferim o mulțime de opțiuni din care poți alege, de la bijuterii clasice, până la bijuterii din pietre semiprețioase, colorate și care să te scoață din anonimat. Alege bijuteria în culoarea preferată și, astfel vei radia, vei fi femeia în urma căreia toți bărbații vor întoarce capul.

Pantalonii de piele pentru femei te pot avantaja în nenumărate feluri, tu trebuie doar să alegi modelul și mărimea perfectă. Ținutele create cu ajutorul pantalonilor de piele sunt diverse, tu trebuie doar să îți pui imaginația la încercare și să fii creativă. Pentru ca ținuta să fie completă accesorizeaz-o, noi avem întotdeauna opțiunea potrivită pentru tine.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!