Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Pantalonii cargo, pentru ce evenimente sunt potrivite?

Pantalonii cargo, pentru ce evenimente sunt potrivite?

Pantalonii cargo mai sunt numiți și pantaloni militari, iar de mult timp nu mai sunt o piesă vestimentară prezentă doar în ținutele masculine. Acest tip de pantaloni sunt caracterizați prin culorile nesofisticate și printr-un număr mare de buzunare care le oferă un aer mai mult casual decât elegant.  Pantalonii cargo nu reprezintă cea mai feminină piesă vestimentară din garderoba unei femei, dar cu accesoriile potrivite și puțină imaginație, poți crea ținute inedite în care să îți pui în valoare de eleganța.

Când te gândești la o pereche de pantaloni cargo îți imaginezi doar ținute sport, dar de-a lungul tipului creatorii de modă s-au străduit să-i incorporeze în ținute casual cu scopul de a reduce seriozitatea unui aspect formal. Pentru o pereche de pantaloni cargo, o brățară damă reprezintă accesorizarea ideală.

Pe piață există o varietate de modele și culori, deși, la început, culoarea pantalonilor cargo era verde kaki, modelul inițial fiind purtat doar de soldații britanici. Dacă îți dorești o pereche de pantaloni cargo și nu ai una deja în garderobă, ai o mulțime de variante, de culori, imprimeuri și țesături precum: vâscoză, bumbac sau satin, făcând astfel orice outfit să întreacă orice așteptare.

Elementele cheie al pantalonilor cargo sunt buzunarele, deoarece caracteristica importantă a pieselor vestimentare moderne va rămâne întotdeauna, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, funcționalitatea care vine, de fiecare dată, la pachet cu lejeritatea. În sezonul acesta de primăvară, pantalonii cargo sunt în tendințe pentru a avea un sezon confortabil. În funcție de piesele vestimentare și accesorizare putem obține diferite stiluri, astfel, pantalonii cargo alături de o pereche de pantofi cu toc și bluze extravagante caracterizează un stil feminin. 

Evenimente casual și pantalonii cargo

Pantalonii cargo, în mod traditional, au culori discrete, precum: kaki, negru, alb, crem, gri, iar țesăturile le pot schimba cu mult aspectul: lycra, nailon, mătase sau piele, ceea ce îi face perfecți pentru anumite evenimente casual precum o plimbare în parc sau o ieșire la shopping cu prietenele.

Outfit cu aspect formal și pantalonii cargo

Cu ajutorul unei perechi de pantaloni cargo poți jongla cu îmbrăcămintea excesiv de feminină, precum topuri lejere sau bluze romantice. Mixtul perfect în alegerea unei ținute este întotdeauna combinația dintre un stil feminin cu unul rebel. O îmbrăcăminte potivită la orice oră din zi este alcătuită dintr-o pereche de pantaloni cargo și o cămașă într-o culoare neutră. Negrul are puterea, în orice ținută, să creeze un outfit care să fie urban style. Pentru o ținută completă alege un accesoriu feminin precum o brățară damă.

În ce locuri nu sunt potriviți pantalonii cargo?

Din cauza croielii largi, culorii și numărului mare de buzunare, nu reprezintă cea mai potrivită piesă vestimentară pentru un eveniment elegant. Dar, în locurile unde se impune o anumită temă reprezintă o excepție, deoarece la un astfel de eveniment, pantalonii cargo pot fi purtați fără interdicții.

Cum să asortezi pantalonii cargo?

O pereche de pantaloni cargo se potrivesc perfect cu un top casual, cardigan, tricouri, pulovere în culori neutre sau statement, deoarece îți oferă un aer relaxat și o atutudine lejeră. Creatorii de modă recomandă combinația între pantalonii cargo și o cămașă office apretată, acest lucru inspirând multe doamne pasionate de modă.

Pentru o ținută relaxantă și confortabilă, poți opta pentru o încălțăminte sport sau converse. Dacă totuși această ținută ți se pare prea masculină, și îți dorești să îi oferi un aer feminin, poți alege o pereche de balerini sau niște sandale chic.

Ce culori să alegi pentru pantalonii cargo?

  • Verde reprezintă chintesența acestor pantaloni. Este o culoare puțin dificil de combinat, dar cu perseverență vei reuși.
  • Negru este o culoare extrem de versatilă pentru acești pantaloni și poate fi introdusă atât în ținute sport, dar și casual.
  • Bejul reprezintă culoarea preferată pentru acești pantaloni deoarece îți asigură o ținută perfectă.
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!