Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Motive pentru care ar trebui să alegi o rochie cu pene

Motive pentru care ar trebui să alegi o rochie cu pene

Trendurile din modă sunt foarte schimbătoare și ne surprind în fiecare an cu o mulțime de elemente noi. Cele mai renumite trenduri au apărut în domeniul modei cu mulți ani în urmă, reușind să reapară periodic în garderobele doamnelor și domnilor din întreaga lume. Chiar dacă anii 80-90 sunt renumiți pentru o multitudine de piese vestimentare care nu și-au pierdut farmecul în timp, există și perioade mai târzii care s-au făcut remarcate în acest domeniu. O astfel de perioadă este perioada anilor 2015-2020.

Franjurile, paietele, pietrele, mărgelele, dar și penele sunt câteva dintre cele mai noi tendințe în modă care au cucerit iubitorii de modă încă de la primul contact. Toate aceste noi elemente au devenit un must have într-o perioadă foarte scurtă de timp, dovedindu-se extrem de feminine și senzuale în fiecare ținută. Spre deosebire de toate celelalte elemente, penele au fost apreciate imediat de doamnele și domnișoarele care preferă să poarte fuste sau rochii mini sau lungi, fiind o combinație foarte reușită între fragilitate, feminitate și opulență.  

De ce să optezi pentru o rochie cu pene pentru următorul tău eveniment?

Cele mai importante evenimente din viața ta trebuie să fie întâmpinate de ținutele tale preferate pentru ca experiența să fie cu adevărat inedită. Dacă te pregătești să participi la un nou eveniment și încă nu ai reușit să îți alegi ținuta potrivită, atunci trebuie să afli că rochiile cu pene ar putea fi o alegere foarte bună. Dacă nu ești convinsă de această alegere, iată câteva motive pentru care ar trebui să optezi pentru o rochiță cu pene:

  1. Poți alege cantitatea de pene ideală

Poate că ești genul de persoană care nu agreează excesul, iar un număr mare de pene nu ar construi o rochie potrivită pentru tine. Este important de înțeles că o rochie de acest tip nu este confecționată doar din pene, acestea fiind însă obiectele de decor. În cazul acesta poți opta pentru o rochie care să aibă pene doar la mâneci sau doar la nivelul umerilor. Așa vei avea o rochiță extrem de feminină și stilată.

  1. Poți opta pentru culorile preferate

Dacă ți se pare că penele sunt potrivite pentru garderoba ta, însă ți-e teamă că nu vei reuși să găsești niște pene în nuanțele preferate, atunci trebuie să afli că există astfel de rochițe într-o multitudine de nuanțe și culori. Dacă rozul este culoarea ta favorită, atunci fără probleme vei reuși să găsești o rochiță roz cu pene.

  1. Poți adăuga ce accesorii vrei tu

Nu există eveniment sau ținută fără accesorii, iar rochiile cu pene sunt incomplete fără plusul de valoare adăugat de către accesorii. Pentru o rochiță cu pene poți alege să porți o poșetă de mici dimensiuni elegantă dar și un colier damă cu pietre. Nu uita să creezi o paletă cromatică plăcută între rochie, poșetă și colier damă pentru a avea cea mai chic ținută.

  1. Inspiră un aer feminin, sofisticat și luxuriant

Rochia cu pene nu este doar o rochie care poate fi trecută ușor cu vederea. Ea este mult mai mult decât atât, acesta fiind și motivul pentru care se bucură de atât de multă popularitate la evenimentele din întreaga lume. Rochiile cu pene sunt acele articole vestimentare care atrag atenția tuturor persoanelor din jur, având un aer extrem de feminin. Pentru iubitoarele de ținute sofisticate și luxuriante, penele sunt cea mai bună alegere.

Rochița cu pene este o ținută cu adevărat festivă potrivită pentru toate evenimentele importante din viețile noastre. Este adevărat faptul că această ținută nu poate fi purtată în activitățile de zi cu zi, cum ar fi mersul la birou sau mersul la cumpărături, însă există o multitudine de alte evenimente potrivite pentru aceasta. Dacă extravaganța și eleganța te caracterizează, atunci rochița din pene este o alegere foarte bună pentru garderoba ta.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!