Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Moda străzii în vara 2023

Moda străzii în vara 2023

Trendurile din modă se schimbă frecvent și de multe ori este dificil să ții pasul cu toate aceste schimbări. Știm deja cu toții că fiecare stil nou apărut este adoptat imediat de către iubitorii de modă, iar articolele vestimentare specifice acestui stil se găsesc în fiecare magazin din orașul nostru. Unele trenduri au fost foarte apreciate în timp ce altele nu s-au bucurat de atât de multă popularitate, dispărând ușor dintre noi. Unul din trendurile cele mai apreciate este cel care vizează moda străzii.

Street style – la mare căutare în vara anului 2023

Moda străzii a devenit din ce în ce mai populară în ultima perioadă fiind îndrăgită de femeile din întreaga lume. Lejeritatea, simplitatea, dar și permisivitatea sunt conceptele care reprezintă acest stil și sunt văzute ca adevărate avantaje de către adepții modei străzii. Nimic nu poate fi mai frumos decât să te poți îmbrăca exact așa cum îți dorești și să te simți foarte lejer cu propriile tale ținute.

Pentru vara anului 2023, moda străzii își propune să combine foarte multe articole vestimentare interesante, dar și neobișnuite pentru a crea adevărate outfit-uri de neuitat. Moda străzii nu vizează o singură tendință, tocmai de aceea iubitorii de lejeritate și originalitate pot alege haine din stilul sport, casual, office, dar și romantic fără să își facă griji legate de rezultatul final.

Culori și modele căutate în vara anului 2023

Sezonul 2023 este caracterizat de culorile și nuanțele aprinse care pot fi prezente pe haine, dar și accesorii. Dacă îți dorești să ieși în evidență, poți opta pentru culorile neon (verde, galben sau roz) atât pentru haine, cât și pentru încălțăminte și accesorii. Spre exemplu, o rochiță roz neon se potrivește perfect cu o brățară damă în aceeași nuanță.

Carourile, dungile, dar și florile sunt foarte căutate în acest an, iar ele pot fi folosite atât pentru ținutele elegante, cât și pentru cele casual. Un aspect important care vizează aceste 3 elemente este faptul că este indicat ca ele să nu fie combinate, ci să fie purtate individual pentru ca aspectul estetic să fie plăcut. Spre exemplu, un sacou și o pereche de pantaloni lejeri în dungi vor arăta perfect pentru o ieșire în oraș.

Stilul oversize – favoritul verii 2023

Lejeritatea este cuvântul care definește stilul oversize și care cucerește din ce în ce mai mulți oameni mai ales în sezonul cald. Inițial, acest stil a fost privit ca fiind un stil dezordonat, criticat de multe persoane, însă popularitatea sa nu a întârziat să se răspândească în întreaga lume. Tinerii din ziua de azi sunt adepții acestui stil și se simt foarte comod purtând tot felul de ținute oversize. Un exemplu de astfel de ținută este combinația între o pereche de jeanși largi și o cămașă colorată creată pe același principiu. O brățară damă de mari dimensiuni ar fi ideală pentru a completa această ținută foarte lejeră.

Articole vestimentare street style

Fie că îți dorești o imagine elegantă sau vrei să arăți cât mai îndrăzneț, articolele vestimentare concepute în stilul street style te vor ajuta să obții exact ceea ce îți dorești. Iată câteva exemple de articole care te vor face să te simți comod și la modă în același timp:

  1. Costumele formate din sacou și pantaloni – ideale pentru a merge la birou sau pentru a servi cina în oraș, costumele sunt la mare căutare în momentul actual. Poți opta pentru un costum cu pantaloni scurți sau lungi.
  2. Rochiile din denim sau bumbac – mini, midi sau maxi, rochițele te vor face să arăți superb, indiferent de circumstanțe. Pot fi asortate cu adidași, sandale sau pantofi.
  3. Salopetele – din ce în ce mai populare printre noi, salopetele cu bretele sau mâneci conturează un look urban uimitor. Accesorizate cu un rucsac sau o pereche de ochelari, acestea te vor face să nu te mai saturi de ele.
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!