Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Jeanșii, un articol de nelipsit din garderoba ta

Jeanșii, un articol de nelipsit din garderoba ta

Denimul reprezintă una dintre țesăturile de nelipsit din garderoba oricărei persoane pentru că este foarte versatilă și va fi întotdeauna la modă. Fie că este vorba despre o ținută elegantă sau de una casual, denimul va fi întotdeauna o alegere potrivită. În ciuda faptului că moda se schimbă în fiecare moment, de la pantalonii scurți de vară, jachete clasice, fuste și până la pantalonii din denim clasici, boyfriend, skinny sau mom fit, denimul va păstra un loc special  în garderoba fiecărei persoane.

Încă de la apariția lor, din anul 1935, atunci când Levi`s  a produs prima linie de pantaloni din denim dedicată femeilor, aceștia au avut un impact de mare amploare datorită croielii creată special să pună în evidență toate atuurile unei doamne. Până și în zilele noastre, jeanșii au rămas și vor rămâne pentru mult timp în preferințele tuturor persoanelor, fie că este vorba despre reprezentantele sexului frumos sau despre bărbați.

Orice iubitoare de modă are în propria garderobă cel puțin o pereche de pantaloni din denim de calitate. Unul dintre cele mai importante motive pentru care aceștia au devenit atât de populari este asortarea lor într-un mod foarte ușor pentru orice outfit. Aceștia se găsesc într-o varietate de modele, culori, mărimi și forme și se pot asorta în ținute, stilului casual, dar chiar și pentru ținutele stilului elegant.

Există dimineți în care trebuie să pleci la birou și te întrebi, în fața oglinzii, în ce să te îmbraci, iar de fiecare dată alegi acea pereche de pantaloni din denim, alături de pantofii tăi preferați cu toc, o cămașă și sacou. Această opțiune reprezintă alegrea ideală care te va scoate din impas întotdeauna. Ieși din anonimat și accesorizează întregul outfit cu aceste seturi damă care să îți pună personalitatea în valoare.

Cum să-ți alegi jeanșii potriviți?

Atunci când îți dorești să achiziționezi perechea de blugi perfectă, trebuie să alegi dintre o mulțime de modele, de la cei cu talie medie, joasă, înaltă, evazați, rupți, casual, oversize și nu numai. Dar pentru a alege perechea potrivită trebuie să se potrivească cu picioarele și talia ta.

       1.Alege ce ți se potrivește, nu ce se află în tendințe

Nu te baza pe tendințele dintr-un sezon pentru a cumpăra perechea de pantaloni din denim perfectă, ignoră totul și alege jeanșii care arată bine pe corpul tău, nu pe cei care arată bine pe manechine.

       2.Modelul pantalonilor din denim

Denimul este un material foarte calitativ, dar elastic. Atunci când alegi o pereche de blugi, poți simți un mic disconfort, iar pantalonii să te strângă, ceea ce te va face să cumperi o mărime mai mare. Acest lucru nu reprezintă cea mai bună alegere pentru că denimul se întinde la sfârșitul unei zile în care ai purtat pantalonii, iar aceștia vor deveni largi și deloc atrăgători. Optează pentru perechea care este strânsă pentru că aceea se va mula perfect pe picior.

       3.Alege blugii cu model pentru a da formă

Dacă constituția corpului tău este mai lipsită de forme, încearcă să alegi o pereche de pantaloni din denim cu model pentru a crea iluzia unui corp cu forme și a unei figuri bine proporționate. Jeanșii cu un fermoar în plus, cusături, nasturi, buzunare cu desene sau alte modele adiționale îți pot oferi o imagine bine proporționată, chiar dacă nu măresc formele corpului.

Pantalonii din denim vor rămâne întotdeauna acea piesă vestimentară confortabilă, versatilă, universală și deosebit de stilată, care se potrivește pentru orice femeie, indiferent de vârstă și greutate. Jeanșii sunt potriviți pentru orice stil, îi poți asorta cu un tricou, un top sau chiar și cu o cămașă. Aceștia sunt potriviți pentru pantofii cu toc sau pentru pantofii sport. Accesorizarea este cheia oricărei ținute pentru a face diferența. 

Alege aceste seturi damă, iar look-ul tău va fi unul inedit.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!