Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Jachetă din denim, o alegere pe gustul tau

Jachetă din denim, o alegere pe gustul tau

Jacheta din denim, de ce este o alegere potrivită?

Jacheta din denim este o alegere aflată mereu în tendințele modei, datorită stilului ei atemporal. Aceasta este un accesoriu foarte versatil, durabil și extrem de popular. Fiecare persoană deține în garderoba sa o jachetă din denim, de la micuții cu vârsta de 3 ani, până la persoanele în vârstă, deoarece este foarte lejeră și ușor de asortat. 

Odată cu apariția pantalonilor din denim, au apărut și jachetele, ceea ce a făcut o strânsă legătură între cele două articole vestimentare. Denimul a fost descoperit încă din secolul al XVI-lea în Europa, dar abia în anul 1873 fost creat articolul vestimentar pe care îl numim, în zilele noastre, jeans, de către Loeb (Levis) Strauss, un negustor evreu, din Germania, care a emigrat în Statele Unite. Câțiva ani mai târziu, negustorul evreu s-a gândit că trebuie să folosească denimul și pentru un articol vestimentar la fel de practic și rezistent, dar pentru partea de sus a corpului. Astfel, a apărut jacheta din denim, extrem de populară chiar și în zilele noastre. 

De ce jacheta din denim este o alegere pe gustul tău?

Jacheta din denim este potrivită pentru orice sezon, fie că este vorba despre sezonul cald sau cel rece. Datorită versatilității și confortului oferit de aceasta, este potrivită în combinație cu orice altă piesă vestimentară, de la cămăși și tricouri, până la pantaloni din denim sau pantaloni de trening.

Te întrebi care sunt motivele pentru care să alegi o astfel de geacă? Ei bine, îți vom oferi câteva motive pentru care este alegerea ideală pentru tine:

  • Este potrivită de asortat cu orice ținută, indiferent de culorile acesteia, fie că este all-denim sau nu,
  • Este usor de curățat și îngrijit,
  • Poate fi îmbrăcată indiferent de sezon datorită diferitelor modele pe care le găsești pe piață, iarna poți să alegi modelul cu blăniță, iar vara modelul fără blăniță,
  • O poți îmbrăca indiferent de momentul zilei, de la shopping în oraș, până la o plimbare sau o ieșire cu prietenii,
  • Este foarte practică, feminină și chic
  • Cu excepția ținutelor formale de birou și a ocaziilor care necesită o vestimentație extravagantă, este perfectă pentru orice moment, mai ales atunci când nu ai impus un cod vestimentar la locul de muncă,
  • este mereu în tendințele modei, chiar din din anii `90.
 

Jacheta din denim poate să fie o variantă elegantă pentru un look stylish?

Jacheta din denim poate fii cea mai bună variantă în combinație cu o fustă evazată sau creion, dar bineînțeles, pentru o rochie casual sau pentru un eveniment office. Alege o jachetă într-o nuanță indigo, deloc decolorată și foarte clară, astfel poți obține un look smart casual. Alege o salopetă sau un sarafan, chiar și o rochie lungă sau o fustă conică pe care să o accesorizezi cu o jachetă din denim și personalzează cu un colier damă. Acest look emană feminitate, frumusețe și eleganță, iar toate privirile bărbaților vor fi îndreptate spre tine.

Vrei să îți alegi o jachetă într-o notă modernă?

Alege o jachetă din denim, tăiată în talie, în stil fringe, fără tiv, iar atunci când vremea nu este deloc prietenoasă, alege diversitatea! Combină denimul cu mai multe țesături și texturi, precum vestă și geacă sau tricou și hanorac.

Ținuta pe care o alegi în fiecare zi este modul în care îți exprimi personalitatea, iar în ultimii ani, aceasta a devenit noua carte de vizită a fiecarei persoane. Alege ținute îndrăznețe care să te reprezinte, apoi stilizează-le cu accesorii unice. Nu de puține ori, marii designeri vestimentari au fost inspirați în alegerile lor de un simplu colier damă.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!