Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Încălțămintea bărbătească ideală pentru sezonul cald

Încălțămintea bărbătească ideală pentru sezonul cald

Sezonul cald este unul dintre preferatele tuturor oamenilor. Indiferent dacă ești femeie sau bărbat, aștepți zilele călduroase de vară în care să te poți bucura de razele soarelui. Iar pentru că vara a venit, domnii se întreabă, ca de fiecare dată, care este încălțămintea ideală pentru acest sezon. În următoarele rânduri, am decis să vă prezentăm ce se află în tendințe anul acesta în materie de încălțăminte bărbătească.

Fiecare sezon necesită reorganizarea garderobei, dar nu doar doamnele fac acest lucru. Chiar și domnii acordă o atenție deosebită pentru piesele vestimentare pe care le îmbracă, deoarece, cu siguranță sunt conștienți că o apariție stilată poate face diferența. Pentru o ținută, încălțămintea potrivită poate face diferența pentru un look uimitor și stilat.

Care este încălțămintea ideală pentru sezonul cald?

Espadrile, mocasini sau sandale pentru bărbați? Această întrebare se află pe buzele multor bărbați atunci când sezonul cald îşi face apariția. Poți opta pentru oricare dintre aceste variante, dar alege în funcție de natura evenimentului la care participi și de preferințele personale pe care tu le ai.

Pentru o ieșire la restaurant sau pentru o zi la birou, este ideal să alegi o pereche de pantofi clasici. Acest tip de pantofi se asortează perfect cu un sacou de vară, cămăși albe sau cu un costum perfect pentru perioada zilelor călduroase de vară. Accesorizarea este foarte importantă chiar și în momentele în care alegi să porți un costum elegant, astfel poți opta pentru acest colier bărbați care să îți pună în evidență personalitatea îndrăzneață și să aducă mai aproape spiritul relaxat de vacanță.

Prin urmare, chiar și pe perioada verii, pantofii de tip Derby sau Oxford, sunt o alegere potrivită. Pentru o ieșire relaxantă la o terasă, o plimbare în parc sau pentru o vacanță, poți opta pentru o pereche de espadrile sau mocasini. Acest tip de încălțăminte  este foarte confortabil, iar vizual arată precum o pereche de pantofi sport, doar că lipsesc șireturile.

Sandalele bărbătești sunt potrivite pentru perioada sezonului cald?

Din cauza temperaturilor ridicate, nu este confortabil să porți pantofi închiși, iar tocmai din acest motiv specialiștii recomandă întotdeauna, sandalele pentru bărbați din piele. Multe persoane consideră că sandalele bărbătești nu sunt potrivite pentru bărbați pentru că, acestea le arată piciorul descoperit. Dar, pentru o ieșire în parc, o vacanță și mai ales în momentele în care contextul social o permite. Sandalele pentru bărbați sau saboții sunt o încălțăminte foarte potrivită pentru că reprezintă o alternativă confortabilă. Designerii de modă recomandă alegerea unor materiale de calitate pentru acest tip de încălțăminte și asortarea lor cu piese vestimentare din bumbac sau in.

Există nenumărate tipuri de modele de sandale pentru bărbați, dar poți alege să încalți modelele care au curelele mai late chiar și în zilele mai relaxante la locul de muncă, în tip ce sandalele care au curelele mai înguste, pentru orice ieșire zilnică.

Teneșii de vară sunt în tendințe în sezonul cald?

Cu siguranță teneșii pentru zilele de vară au ocupat un loc important în garderoba multor persoane. Aceștia sunt ideali pentru orice ținută, iar pe timp de vară sunt o alegere bună într-o culoare îndrăzneață, precum roșu, portocaliu, sau verde. Pentru o plimbare în parc, pentru o vacanță, chiar și pentru o plimbare relaxantă cu bicicleta sunt o alegere potrivită. O ținută lejeră alcătuită dintr-o pereche de pantaloni confortabili și o cămașă din in, în combinație cu o pereche de teneși de vară colorați și un colier bărbați în aceeași culoare reprezintă un outfit care va întoarce multe priviri.

Încălțămintea pentru bărbați în sezonul cald este foarte ușor de ales, dar trebuie să ai în vedere evenimentul la care vei participa pentru ca outfitul tău să arate impecabil.


 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!