Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

În ce ținute sunt potrivite culorile îndrăznețe?

În ce ținute sunt potrivite culorile îndrăznețe?

     Cele mai multe femei nu au curajul de a integra culori îndrăznețe în ținutele lor și obișnuiesc să aleagă doar culori monocrome. Porți doar alb și negru pentru a nu ieși în evidență? Sau pentru a nu eșua în materie de modă? Îți dorești să îndrăznești să porți culori vibrante, dar îți este teamă că nu ai „simțul cromatic” dezvoltat? În următoarele rânduri, îți vom prezenta pentru ce ținute sunt potrivite culorile îndrăznețe pentru ca tu să ai curajul de a-ți pune imaginația la încercare pentru ținutele tale.

    Dacă îți dorești look-ul perfect,  asortarea culorilor este elementară. Fie că iei parte la un eveniment special, ieși în oraș cu prietenii sau te pregătești pentru o zi la locul de muncă, îți dorești să te simți cât mai confortabil în ținuta pe care o vei alege.

    În acest an sunt la modă culorile îndrăznețe pentru realizarea unor ținute uimitoare. Poți alege culori  de galben, roz, albastru, verde smarald, dar și nuanțele neon sunt un punct principal în atenția designerilor de modă. Încearcă să fii curajoasă și să integrezi în ținutele tale cel puțin o nuanță îndrăzneață!

    Una dintre cele mai potrivite ținute ale acestui an este reprezentată de alegerea unei rochii în culori îndrăznețe, alături de o pereche de pantofi cu toc și totul accesorizat cu o pereche de cercei damă care să personalizeze întreg outfit-ul. Sau dacă îți dorești să optezi pentru un look casual alege o pereche de pantaloni din denim în culoarea albastru „Skydiver” și o bluză cu decupaj la nivelul gâtului în culoarea ta preferată. Iar, pentru că nicio ținută nu este completă fără accesorizare, personalizează-ți look-ul cu ajutorul acestor cercei damă care te vor scoate în evidență mai mult.

    Ținute îndrăznețe pot fi realizate și cu ajutorul culorilor primare, roșu, albastru sau galben. Din aceste culori principale se obțin și restul de culori terțe și secundare, iar pentru că sunt foarte puternice, aceste culori nu pot fi asortate între ele, dar dacă optezi pentru o singură nuanță, vei realiza ținute curajoase care să îți pună în valoare toate atuurile.

    Portocaliul reprezintă nuanța rezultată dintre combinarea de roșu și galben, cu ajutorul căruia poți crea o ținută uimitoare alcătuită dintr-o salopetă pentru femei și o pereche de pantofi cu toc. Dacă îți dorești o ținută îndrăzneață poți alege violetul, nuanța creată din combinația dintre roșu și albastru, sau verdele creat din combinația dintre albastru și galben.

    Ce combinații de culori trebuie să eviți?

Nenumărate culori se armonizează uimitor, dar trebuie să eviți anumite combinații pentru a nu crea un dezastru vestimentar. Astfel nu trebuie să asortezi niciodată:

  • Maro și negru pentru că acestea două sunt culori neutre care împreună crează o ținută monotonă și care nu va ieși în evidență. Pentru un efect de stil combină una dintre aceste culori cu o nuanță îndrăzneață.

  • Verde și roșu pentru că acestea sunt nuanțe complementare și vor crea un look nepotrivit.

  • Gri și maro aceste culori nu vor da un aspect neplăcut ținutei, dar nuanțele nu vor ieși cu nimic în evidență pentru că sunt prea simple.

  • Negru și albastru, aceste culori te pot salva din orice situație, dar împreună nu reprezintă o alegere foarte inspirată pentru că au un efect prea simplu. 

Pentru a crea ținute care să se potrivească cu nuanțele îndrăznețe nu este deloc complicat. Trebuie doar să ai în vedere câteva reguli simple pentru a nu obține un outfit prea încărcat. Adaugă în ținutele tale de fiecare data o pată de culoare pentru a da un aer de energie și vitalitate acesteia. Nu combina niciodată mai mult de trei culori și nu exagera cu nuanțele îndrăznețe.

 

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!