Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Handmade sau nu în materie de bijuterii - află de ce!

Handmade sau nu în materie de bijuterii - află de ce!

În zilele noastre, bijuteriile nu mai sunt considerate un lux așa cum erau considerate în trecut, când numai familiile regale beneficiau de aceste piese de invidiat. Acum, ele sunt puse la dispoziția tuturor celor care vor să-și înfrumusețeze ținutele din garderobă ținând cont de tendințele și preferințele actuale. Un important element nu s-a schimbat din trecut și până acum, și anume dorința de a avea piese unice în propria cutie de bijuterii.

Din ce în ce mai multe doamne și domnișoare au început să își dezvolte o adevărată pasiune pentru bijuteriile unicat, iar prin prisma acestui aspect s-au dezvoltat și industriile handmade. Conceptul de handmade se află în plină ascensiune în momentul actual datorită faptului că foarte multe persoane își doresc accesorii speciale, cât mai personalizate, care să le scoată ținutele în evidență la fiecare eveniment. Cum ar putea o bijuterie să fie mai personalizată dacă nu printr-un proces handmade.

Handmade sau nu? O întrebare dificilă pentru iubitorii de bijuterii

Există multe persoane care aleg de fiecare dată bijuteriile handmade considerând că sunt mai potrivite pentru ei decât celelalte tipuri de bijuterii produse în masă. Există însă și persoane care au în cutia de bijuterii piese din ambele categorii, fără să considere că există diferențe semnificative între cele două. Tu în care categorie te poziționezi? Îți plac mai mult bijuteriile handmade?

Ei bine, este strict alegerea ta, iar dacă te gândești ca pe viitor să achiziționezi câteva bijuterii handmade trebuie să aflii că există câteva motive importante pentru care această decizie ar fi una buna:

  1. Vei susține o persoană reală

Atunci când cumpărăm de la o corporație nu vom ști niciodată care este destinația banilor pe care noi îi oferim. În cazul industriilor handmade, există o persoană reală care va primi suma oferită de tine în schimbul unei bijuterii speciale, iar aceasta este o modalitate de susținere a unui artizan pasionat. Poate că nu vei avea șansa să cunoști persoana direct, însă contribuția ta va conta, cu siguranță. În felul acesta, pasiunea va putea fi condusă mai departe.

  1. Te vei bucura de piese unice

Atunci când optezi pentru o bijuterie handmade o faci pentru că îți dorești ca amprenta ta să fie pusă asupra ei. Poate că ai un personaj favorit sau poate că ai o pasiune pe care vrei să o porți peste tot. Cu ajutorul unui artizan vei putea să îți poziționezi povestea într-un colier, într-o brățară sau într-o pereche de cercei damă. În felul acesta vei obține o bijuterie unică și plină de încărcătură emoțională.

  1. Vei avea o bijuterie fără defect

Bijuteria handmade este construită de la zero de către artizan fără ajutorul mașinăriilor de producție în masă. În felul acesta, bijuteria este realizată de mâinile pasionatului punând accent pe toate detaliile necesare. Acest proces necesită foarte mult devotament, dar și atenție, pentru ca bijuteria finală să fie unică și perfectă. În cazul bijuteriilor realizate în masă, defectele pot apărea periodic.

  1. Poți opta pentru materialele favorite

De regulă, bijuteriile handmade sunt realizate din metale și pietre prețioase în funcție de preferințele solicitantului. Cel mai mare avantaj în industria handmade este acela că îți poți alege materialele din care să fie confecționată bijuteria. În felul acesta, vei știi care va fi prețul final al bijuteriei, dar și care va fi întreaga compoziție a acestuia. Spre exemplu, dacă îți dorești o pereche de cercei damă din argint cu un model floral realizat din pietre roz, trebuie doar să găsești un atelier care confecționează bijuterii. Va fi mult mai simplu și mai plăcut să îi comanzi decât să îi cauți prin magazine cu șanse scăzute de a obține exact ceea ce îți dorești.

Bijuteriile adaugă un plus de valoare ținutelor noastre și tocmai de aceea alegerea lor este un proces foarte important. Fie că alegi bijuteriile handmade sau nu, nu uita să alegi acele bijuterii care te reprezintă și care te pun în valoare de la prima vedere.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!