Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Hainele supradimensionate, când pot fi purtate?

Hainele supradimensionate, când pot fi purtate?

            Fiecare ținută pe care o îmbraci îți reflectă personalitatea, valorile și stilul de viață. Ai curajul să experimentezi și să explorezi astfel încât imaginația ta să capete un contur personalizat. În lume există nenumărate stiluri vestimentare, dar modul în care alegem să combinăm articolele vestimentare exprimă foarte multe lucruri despre noi și personalitatea pe care o avem pentru că, acestea, sunt cele mai importante elemente de comunicare nonverbală.
            Creatorii de modă au dat startul acestui sezon cu haine supradimensionate, iar astfel ai putea spune că propriul confort a preluat moda. Indiferent de ce piesă vestimentară preferi, fie că este vorba despre tricouri, jachete, pulovere, pantaloni sau despre rochii largi acestea pot completa perfect orice look. Piesele vestimentare supradimensionate se integrează perfect cu alte stiluri vestimentare, însă foarte importante este să le combini cu atenție astfel încât să păstrezi proporțiile pentru a profita la maxim de ele.
            Libertatea de croială și libertatea de stil, ușurință și confort, toate aceste lucruri definesc și prezintă avantajele hainelor oversize. Piesele vestimentare supradimensionate au o capacitate magică de a ascunde kilogramele în plus și de a sublinia grația și feminitatea tuturor doamnelor și domnișoarelor care le îmbracă.
            Când pot fi purtate hainele supradimensionate?
Acest tip de piese vestimentare poate fi purtat în orice moment al zilei, indiferent de evenimentul la care participi. Poți opta pentru a îmbrăca haine supradimensionate fie la birou, pentru o ieșire în parc sau pentru o întâlnire la restaurant cu prietenii sau poți opta să le îmbraci la un eveniment special, dar trebuie să fii foarte atentă la stilul vestimentar pe care îl abordezi în crearea ținutelor. Iată câteva dintre opțiunile pe care le ai.

· Rochie supradimensionată
       Acest tip de rochie ocupă un loc fruntaș în preferințele creatorilor de modă. O rochie supradimensionată este potrivită pentru orice tip de siluetă pentru că este sofisticată, feminină și elegantă. O astfel de rochie prezintă avantajul de a pune în evidență talia  datorită contrastului creat de volum, dar îți va permite să ascunzi micile imperfecțiuni. Fie că este  vorba de un stil sport sau casual te va ajuta să creezi o imagine uimitoare și să te simți foarte confortabil. O poți accesoriza în orice moment cu aceste bijuterii din seturi damă care să te facă să strălucești.

· Hanorace, jachete sau sacouri supradimensionate
       Pentru zilele în care  vremea nu ține cu tine poți alege oricând să îmbraci un hanorac supradimensionat, pentru a combina croiala liberă cu elemente stilizate. Un hanorac, sacou sau o jachetă supradimensionată reunește întreg look-ul și îl face perfect, demn de podiumurile de modă. Poți crea o ținută cu un astfel de element pentru o întâlnire de lucru sau pentru o întâlnire la restaurant, orice loc ai alege acest stil este ideal.

· Tricouri supradimensionate
       De cele mai multe ori astfel de tricouri supradimensionate se asortează cu pantaloni din denim, dar lasă-ți imaginația să zboare și crează ținute unice care să atragă toate privirile. Opțiunile monocrome sunt perfecte pentru a fi completate de bijuterii strălucitoare sau accesorii îndrăznețe, le poți asorta cu cercei, coliere, brățări, dar cea mai potrivită alegere este reprezentată de seturi damă. Dacă ești o fire jucăușă poți opta pentru tricouri supradimensionate cu imprimeuri geometrice, inspirații amuzante sau desene cu personajele tale preferate din desene animate. Poți alge o ținută alcătuită dintr-o fustă din denim, un tricou supradimensionat și o pereche de pantofi cu toc sau o pereche de pantofi sport, în funcție de preferințele stilului tău personal.
       
Piesele vestimentare se potrivesc pentru orice tip de corp, mitul cum că doar femeile slabe pot paria pe haine supradimensionate este foarte departe de realitate. Atunci când îți dorești un aspect mai ralaxat, dimensiunea nu influențează.

 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!