Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ghid pentru un outfit complet – de ce să ții cont?

Ghid pentru un outfit complet – de ce să ții cont?
 
            Fiecare dintre noi am întâlnit cel puțin o dată problema clasică a pieselor vestimentare, atunci când ne pregătim să ieșim la o întâlnire, fie ea de business sau casual, întâmpinăm problema ținutei potrivite. Și iată cum ajungi să te gândești la cu ce să te îmbraci observând că nicio piesă vestimentară din garderobă nu îți mai atrage atenția, plănuind o nouă sesiune de shopping involuntar. Pentru această problemă trebuie să îți pui imaginația la încercare și să asortezi elementele vestimentare din dressingul tău într-un mod inedit, formând astfel outfituri noi, sigure și rapide.
            Fashion este un cuvânt care ascunde în spatelele lui o mulțime de texturi, culori, expresivitate și idei. Pentru unii oameni, fashion este modul în care se exprimă sau se afirmă. Lumea modei este vastă și are nenumărate ramuri, de la cele mai simple, și până la cele mai atipice. Pentru a crea un outfit complet trebuie să ții cont de anumite lucruri elementare pentru a arăta incredibil. În următoarele rânduri îți com prezenta un ghid care să te ajute în crearea unor ținute uimitoare care să întoarcă toate privirile asupra ta.
Combină piesele vestimentare în mod corect. Fiecare outfit are nevoie de puțin efort din partea ta. Ai nevoie doar de puțină răbdare, piese vestimentare, accesorii, machiaj și încălțăminte. Micile detalii fac diferența, iar din dorința de a ne îmbrăca spectaculos uităm de anumite lucruri.

Poartă doar piese vestimentare care ți se potrivesc
            Ține cont să îmbraci acele piese vestimentare care se potrivesc perfect cu personalitatea ta și tipul tău de corp. Rochia sau bluza care îți place foarte mult, trebuie să te avantajeze și să îți scoată toate trăsăturile în evidență, nu trebuie să arate bine doar pe umeraș. Pentru a realiza acest lucru trebuie să îți cunoști foarte bine corpul, să știi care sunt zonele care te avantajează și care sunt cele pe care trebuie să le acoperi cu ajutorul articolelor vestimentare.

Poartă haine din materiale care nu se șifonează sau pe cele care sunt perfect călcate
            În cazul în care timpul tău liber este limitat, poartă haine din materiale care nu se șifonează pentru că aspectul unei haine șifonate lasă o impresie neplăcută. Chiar dacă ai îmbrăcat o rochie, o cămașă sau o bluză de calitate, aspectul acestora poate părea neplăcut dacă nu sunt călcate, iar acest lucru poate face ca outfitul tău să fie complet ruinat.

Fii îndrăzneață și fă asocieri îndrăznețe între piese vestimentare excentrice și clasice
            Ținutele vestimentare alcătuite din piese excentrice și clasice reprezintă outfituri cu personalitate. O pereche de pantaloni din denim clasici, o bluză cu fundă oversized într-o nuanță vie, alături de o pereche de cercei damă scot din monotonie o ținută clasică. Poți asorta un palton într-o culoare puternică, precum albastru regal sau fucsia cu o ținută clasică în nuanțe neutre pentru a ieși din anonimat.

Ținutele simple nu dau greș niciodată
            Pentru un eveniment special ai nevoie de o ținută perfectă, dar dacă nu vrei să dai greș cu outfitul ales, secretul este să alegi o ținută simplă. Optează pentru o rochie simplă care se potrivește perfect cu forma corpului tău, alături de accesorii care să te scoată în evidență precum un colier, o brățară sau acești cercei damă.
           Alege stilul vestimentar care te reprezintă și ține cont de micile lucruri care fac diferența pentru o ținută perfectă. O garderobă plină cu piese vestimentare nu este soluția, ci alegerile corecte pe care le faci reprezintă cheia unei ținute stylish. Alegerile importante nu sunt întotdeauna ușor de luat, mai ales în condițiile în care există foarte multe opțiuni, păreri și sfaturi. Crează un echilibru în fiecare ținută și completeaz-o cu accesorii care să îți pună în evidență personalitatea și feminitatea.
 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!