Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Gecile de piele, se poartă și în acest an?

Gecile de piele, se poartă și în acest an?

       Încă de la apariția lor, gecile de piele au fost printre preferatele doamnelor și domnișoarelor iubitoare de modă. În acest an, geaca de piele este în tendințe datorită versatilității ei, putând fi asortată cu nenumărate piese vestimentare, de la stilul modern până la cel elegant, indiferent de sezon, fie că este vorba de cel călduros sau cel rece. Orice femeie are în garderoba sa o astfel de piesă vestimentară pentru că este un articol esențial putând fi purtat aproape cu orice, oferind un plus de stil aspectului tău vestimentar.

       Fiecare persoană are în garderobă o geacă de piele dar, fără să știe istoria și semnificația controversată a sa. Elegantă, confortabilă, ușor asortabilă și senzuală, acest tip de geacă nu se mai regăsește de mult doar printre preferințele cântăreților și motocicliștilor. Geaca de piele a fost creată special ca uniformă pentru piloții militari americani și germani care au participat la marile războaie mondiale.  Aceasta era foarte grea, în culoarea maro și croită în stilul bomber. Mai apoi, această geacă avea să fie de culoare neagră, iar popularitatea sa răspândindu-se foarte rapid, chiar și în Rusia pentru că era foarte rezistentă și călduroasă.

       În perioada anilor 1940-1980 geaca de piele a atins apogeul datorită filmelor din acea vreme, precum filmul Night Passage, în al cărui rol principal a jucat Jimmy Stewart, dar și datorită subculturilor muzicale, și al formațiilor precum Punk, Heavy Metal, Rock.

       În acest an, există o mulțime de opțiuni de modele din care îți poți alege, atât de multe încât pot fi copleșitoare. Prin urmare, în următoarele rânduri îți vom prezenta câteva modele de geci de piele, în tendințe anul acesta, din care o poți alege pe cea preferată:

  • Geaca de piele biker

        Aceasta geacă mai este numită și geacă de motociclist și este unul dintre cele mai iconice geci de piele. O poți achiziționa fie din piele naturală sau din piele ecologică, în diferite culori, de la clasicul negru și până la maro, alb sau roșu.

  • Geaca de piele bomber

       Acest tip de geacă este folosit în mod tradițional de către aviatori pentru că este foarte durabilă, practică și călduroasă. Geaca de piele bomber arată excelent în diferite ținute pentru un look uimitor și la modă.

  • Geaca de piele moto

       Este una dintre cele mai populare geci de piele putând fi asortată în diferite ținute vestimentare. Cu aceasta poți crea de la un look casual și până la un look elegant foarte sexy. Această geacă este iubită atât de femei, cât și de bărbați și se potrivește oricărui tip de corp deoarece are câteva caracteristici specifice care cresc elementul cool atunci când este purtată.

       Pentru un outfit încântător, geaca de piele poate să fie piesa central ideală. Aceasta poate fi asortată cu un tricou alb cu decolteul în V și cu perechea de pantaloni din denim preferați. Dacă vrei ca look-ul tău să fie sexy poți înlocui blugii cu o fustă creion și să adaugi o pereche de pantofi cu toc, iar dacă îți dorești un aspect mai sofisticat poți combina geaca de piele cu rochia ta preferată neagră și cu aceste seturi damă care te vor scoate din anonimat.

       Poți opta pentru o geacă de piele modernă sau una clasică, în funcție de preferințele pe care le ai. Un astfel de articol vestimentar cu buzunare, fermoare și cusături la vedere este perfect pentru o mulțime de ocazii. Combină o astfel de geacă, alături de un sarafan pentru femei, simplu sau cu model floral, alături de o pereche de pantofi cu toc. Iar pentru că nicio ținută nu este completă fără accesorizare, optează pentru aceste seturi damă care îți vor contura ținuta perfect.

 

 

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!