Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Fusta mulată – cu ce pantofi este potrivită?

Fusta mulată – cu ce pantofi este potrivită?

Coco Chanel a fost cea mai mare creatoare de modă și cea care a schimbat din temelii stilul vestimentar al tuturor femeilor. Ea a fost cea care a adus în trend fustele mulate, piese vestimentare ce se regăsesc în garderoba oricărei femei, chiar și în zilele noastre. Datorită stilului și croiului, fustele mulate sunt potrivite pentru orice eveniment, iar tu nu vei da greș în alegerea uneia. Este aleasă în special pentru ținutele de serviciu și printre preferatele vedetelor de pe covorul roșu. Datorită croiului și materialului este perfectă pentru a-ți pune silueta în evidență. 

Cu ce pantofi este potrivită fusta mulată?

Fusta mulată și pantofii cu toc

Fusta mulată accesorizată cu o pereche de pantofi cu toc este printre cele mai clasice, dar și cele mai preferate ținute vestimentare din garderoba oricărei femei. Dacă alegi această ținută, optează pentru o pereche de pantofi stiletto și vei avea un look de de invidiat, vei fi elegantă și sexy în același timp. Acest outfit îți va accentua șoldurile, iar sânii tăi vor fi avantajați. Pantofii cu tocuri stiletto vor subția optic piciorul și vei părea mult mai înaltă. Culorile sunt foarte importante în personalizarea ținutei, astfel alege culori complementare care să creeze un efect elegant și feminin. O pereche de pantofi bej stiletto sunt cea mai potrivită alegere, deoarece această culoare îți dă un efect de alungire a piciorului și se asortează în combinație cu orice culoare vei alege la piesele vestimentare. Pentru ca ținuta ta să fie completă, alege o pereche de cercei damă care să te pună în evidență.

Fusta mulată și pantofii sport

Te-ai gândit vreodată să creezi o ținută formată din două piese vestimentare total diferite? A devenit un trend în întreagă lume să accesorizezi o ținută elegantă cu o pereche de pantofi sport. Ținuta ta este elegantă și totodată lejeră, deoarece se pune accent din ce în ce mai mult pe comoditate. Tocmai de aceea, femeile încearcă să fie cât mai sexy, dar și foarte relaxate prin stilul vestimentar. Stilul elegant- sport a devenit un real succes, iar doamnele și domnișoarele s-au inspirat din creațiile designerilor prezentate pe marile podiumuri de modă. Dacă te-ai întrebat vreodată dacă această ținută o să-ți scurteze optic silueta, nu îți face griji. Este o ținută ideală pentru orice femeie, dar dacă îți dorești să pari mai înaltă, alege o pereche de pantofi sport cu o talpă mai înaltă. Alege fusta mulată în combinație cu o pereche de pantofi sport, o pereche de teneși sau sneakerși. Dacă stilul tău este unul elegant-sport, alegerea unei astfel de ținute este perfectă pentru gusturile tale în materie de modă.  O pereche de cercei damă sunt perfecți cu o astfel de ținută. Alege ținuta perfectă și accesorizează ca look-ul tău să fie unul admirat de toți bărbații.

Nu există femeie care să nu aibă în garderobă o fusta mulată, și în special neagră. Fiind una dintre cele mai versatile piese vestimentare, întotdeauna vei ști cum s-o pui în valoare. Dacă lucrezi în domeniul corporatist cred că deja ai creat o colecție de fuste mulate. În general, aceasta este asociată cu ținutele office, dar poate fi îmbrăcată în mult mai multe ocazii, de la un look elegant-sport până la unul complet elegat. Pantofii sunt cei care definesc stilul și eleganța ținutei alcătuite cu o fustă mulată.

Alege o fustă mulată în culori uni sau într-o multimudine de culori îndrăznețe sau printuri, de la cele grafice, înflorate, până la cele cu animal print, și accesorizeaz-o cu o pereche de pantofi care să contureze personalitatea ta. Pentru ca întreaga ținută să fie completă, accesorizeaz-o cu o pereche de cercei damă. Fii îndrăzneață și alege o pereche de cercei în culori ambițioase care să te scoată în evidență.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!