Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Feminitate în orice ținută - află cum să asortezi corect lucrurile

Feminitate în orice ținută - află cum să asortezi corect lucrurile

Ținutele vestimentare sunt cele care ne scot din anonimat de fiecare dată când ieșim din casă. O ținută cu adevărat reușită necesită însă foarte multă atenție, dar și creativitate, astfel încât rezultatul să întoarcă toate privirile și să stârnească doar cuvinte de laudă. Nu este deloc ușor să construiești o ținută reușită și plină de feminitate din cap până în picioare, mai ales acum când există libertate în alegerea combinațiilor.

Moda ne pune la dispoziție multe articole și obiecte pe care să le integrăm în ținutele noastre, iar acest lucru nu este întotdeauna un avantaj. Datorită acestei game variate există șanse foarte mari să greșim combinațiile, iar acest lucru ar putea conduce către o ținută eșuată care să nu ne avantajeze absolut deloc. Tocmai de aceea, ar trebui să ținem cont de câteva reguli nescrise despre cum putem să asortăm obiectele preferate, astfel încât să obținem un outfit de invidiat.

4 reguli importante pentru asortarea lucrurilor

Chiar dacă nu există un set de reguli bine definite, conturate de către marii creatori de modă, există totuși câteva reguli nescrise care pot fi de mare ajutor în construirea fiecărei ținute. Dacă și tu te confrunți cu dificultăți în ceea ce privește asortarea lucrurilor, atunci următoarele 4 reguli îți vor fi de mare ajutor.

Regula nr. 1: Asortează întotdeauna culorile

Mai întâi de toate, culorile trebuie să primească cea mai multă atenție. Oricât de frumoasă ar fi o piesă vestimentară, poate fi inclusă într-o combinație greșită, iar farmecul acesteia va fi pierdut instant. Așadar, pentru a asorta două nuanțe trebuie să ții cont de intensitate și luminozitate. Cu cât nuanțele sunt mai apropiate, cu atât vei da greș mai puțin. În cazul acesta, vei putea combina fără probleme roșu cu orange sau albastru cu mov. Trebuie să eviți însă combinațiile de genul verde cu albastru, alb și crem sau maro și gri.

Regula nr. 2: Asortează accesoriile cu încălțările

Este greu să ai o ținută perfectă din toate punctele de vedere mai ales dacă luăm în calcul fiecare element în parte. Hainele, încălțămintea, bijuteriile și celelalte accesorii trebuie să fie conectate între ele pentru un rezultat uimitor. Pentru un outfit reușit este indicat să asortăm accesoriile cu încălțămintea, pentru ca hainele și încălțămintea să se poată bucura de un contrast potrivit. Spre exemplu, o pereche de pantofi bej se va potrivi foarte bine cu o poșetă bej și o pereche de cercei damă bej. Hainele pot fi în nuanțe deschise de roz.

Regula nr. 3: Folosește încălțări colorate

Foarte multe persoane aleg încălțări negre pentru că nu știu cum să potrivească ținuta cu alte culori. Încălțările colorate au fost concepute special pentru a da un plus de valoare ținutelor și de aceea nu ar trebui să ne fie teamă să le adoptăm pentru ținutele noastre viitoare. Spre exemplu, o ținută all white se poate completa foarte ușor cu o pereche de încălțări roz și niște cercei damă aceeași nuanță. De asemenea, o geantă roz ar completa foarte ușor o astfel de ținută.

Regula nr. 4: Alege culori și nuanțe care te avantajează

Chiar dacă trendurile ne inspiră să facem anumite alegeri, nu trebuie să uităm niciodată de acele culori care ne avantajează de fiecare dată când le purtăm. Nu trebuie să ne lăsăm influențați de ceea ce vedem în jur, ci trebuie să ținem cont de ceea ce ne place cu adevărat. Spre exemplu, dacă albastrul este culoarea care ne pune mereu în evidență atunci o putem purta mereu cu drag, așa cum ne dorim. O putem combina cu ușurință cu alb sau crem pentru a obține un outfit plăcut.

Aceste patru reguli sunt esențiale pentru construirea unei ținute feminine reușite. Cu ajutorul acestora, construirea unei ținute nu va mai fi un proces la fel de dificil ca până acum. Trebuie să avem mereu în evidență faptul că fiecare lucru pe care îl punem pe noi este important și faptul că personalitatea noastră contează.  

 

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!