Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Echilibrarea energetică se poate face și prin accesorii - iată cum!

Echilibrarea energetică se poate face și prin accesorii - iată cum!

Corpul uman are în componența sa mai multe meridiane care alcătuiesc un câmp energetic. Este foarte important ca noi toți să cunoaștem informații importante care au în vedere energetica organismului uman pentru a trece mai ușor peste situațiile dificile din viața de zi cu zi. 

Tabloul energetic din organism vizează meridianele și chakrele de care cu toții dispunem. În funcție de modul în care acestea funcționează, corpul uman poate fi în echilibru sau dezechilibru. Dacă apar dezechilibre în tabloul energetic, corpul uman începe să resimtă stări neplăcute și este predispus la apariția afecțiunilor de orice tip. Pentru situațiile de acest gen este necesară echilibrarea energetică prin diverse metode cunoscute în întreaga lume. 

Una dintre cele mai simple metode de echilibrare este cea echilibrarea prin accesorii. Acestea presupune alegerea și purtarea unor accesorii specifice pentru fiecare zonă importantă din corp. În acest fel, starea de bine va fi indusă și tot ce trebuie să facem este doar să purtăm un accesoriu potrivit. Un astfel de accesoriu este brățara chakra.

Ce este brățara chakra?

Brățara chakra este una dintre cele mai utilizate accesorii atunci când vine vorba de echilibrarea energetică. Este un accesoriu ușor de purtat, elegant și atent confecționat din diverse pietre colorate. Importanța brățării este redată de culoarea pe care o au pietrele având în vedere faptul că fiecărei chakre din corp îi corespunde câte o culoare. O astfel de brățară poate conține și mai multe culori. 

Ce semnificație au pietrele din brățară?

Dacă vrei să îți găsești un echilibru energetic nu ezita să alegi o brățară damă de tip chakra care îți va completa outfit-ul și te va vindeca pe interior în același timp. Înainte de acest lucru, este important să cunoști semnificațiile pietrelor din compoziția acestor brățări pentru ca efectele să fie cât mai intense.

  1. Piatra roșie – vizează prima chakră, cea a rădăcinii care se poziționează în zona de jos a coloanei vertebrale. Are rolul de a aduna resursele și energia dinspre pământ pentru a crea un echilibru cât mai mult pentru baza coloanei

  2. Piatra galbenă – vizează chakra sacrală, situată sub zona ombilicului și are rolul de a crea echilibru pe plan emoțional.

  3.  Piatra verde – vizează chakra inimii și are rolul de a aduce vindecare asupra corpului începând cu ramura emoțională. 

  4. Piatra albastră – vizează chakra gâtului și are rolul de a aduce pacea între oameni pentru ca procesul de comunicare să fie cât mai benefic.

  5. Piatra indigo – vizează chakra celui de-al treilea ochi care se situează chiar în centrul frunții și are rolul de a amplifica intuiția și rațiunea.

  6. Piatra galbenă – vizează chakra plexului solar care se situează sub stern și are rolul de a stimula încrederea în propria persoană. 

  7. Piatra albă - vizează chakra creștetului și are rolul de a crea o legătură cu spiritualitatea și cu divinitatea. 

O brățară damă tip chakra este un accesoriu de care nu te mai poți despărți odată ce l-ai achiziționat fiind perfect pentru ținutele tale zilnice, dar și pentru starea ta de spirit. Poți opta pentru o brățară cu pietre de o singură culoare sau poți opta pentru o brățară care conține toate pietrele cu efecte de echilibrare energetică. 

Dacă îți dorești și tu să ai un accesoriu care să te ajute să fii în echilibru la fiecare pas, nu ezita să îți iei propria ta brățară chakra. Este potrivită pentru toate ținutele, fie că vrei să mergi în oraș sau la plajă. Aspectul său te va uimi încă de la prima purtare, iar felul în care aceasta te va ajuta să îți găsești un echilibru între emoții și spiritualism, te va uimi instant. Brățara chakra va deveni, cu siguranță, accesoriul tău preferat din toate timpurile.

 

 

 

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!