Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

De ce să optezi pentru o ținută simplă, în favoarea celei încărcate?    

De ce să optezi pentru o ținută simplă, în favoarea celei încărcate?       

    Stilul vestimentar nu înseamnă doar să cumperi piese vestimentare în tendințe și să le accesorizezi corect. Pentru a avea o imagine impecabilă trebuie să ai atitudine și să știi cum să porți ținuta, nu doar să știi cum să alegi și să păstrezi articolele vestimentare. Fiecare femeie știe că o ținută simplă este mult mai de efect spre deosebire de cea încărcată, dar și că accesoriile vor scoate întotdeauna din anonimat o ținută plictisitoare și anostă.

    Cu ajutorul unei abordări corecte și bun gust a modului în care asortezi piesele vestimentare și accesoriile nu vei avea niciodată cum să dai greș cu o ținută prea încărcată. Stilul nu este despre vârstă, frumuseţe, gen sau greutate, stilul nu are legătură nici măcar cu moda. Acesta vorbește doar de ținute bine alese, simple și cu un aspect plăcut pentru că o ținută încărcată nu va fi niciodată apreciată chiar dacă este realizată doar din piese vestimentare care sunt în tendințe în acel moment.

    Simplitatea poate fi definită ca modă în sine. Unele persoane etichetează simplitatea ca fiind banală, dar nu reprezintă nici pe departe acest lucru. De cele mai multe ori, mai puțin înseamnă mai bine. A combina foarte multe elemente, a face exces cu nuanțele și accesoriile, chiar dacă sunt la un preț ridicat, pline de stil și strălucitoare, pot reprezenta, cu siguranță, rețeta unui mare dezastru în modă. O femeie cu stil, nu va alege niciodată o ținută încărcată.

    O ținută casual, simplă, dar atractivă poate fi alcătuită dintr-un tricou alb, o pereche de pantaloni din denim clasici care să îți avantajeze silueta și o pereche de încălțăminte sport, și asta pentru că nu va da niciodată greș. Dacă este vorba să participi la un eveniment, niciodată nu poți da greș cu o rochie neagră, accesorizată cu bijuterii din aceste seturi damă care o vor scoate din anonimat și o pereche de pantofi cu tocul înalt, în culoarea ta preferată. Pentru o ieșire cu prietenii în parc, vei crea un efect uimitor cu ajutorul unei simple perechi de colanți negri, alături de o pereche de mocasini și un tricou supradimensionat. Pentru ca o ținută să arate fabulos, micile detalii fac diferența, dar și simțul tău estetic.

    Pentru a nu realiza o ținută încărcată, este important să combini articolele vestimentare în mod corect, să alegi acele piese care te pun evidență și care ți se potrivesc, dar să nu supraaglomerezi, pentru că astfel vei crea o ținută cu efect încărcat și neplăcut din punct de vedere vizual.

    Nu ai nevoie de foarte mulți bani pentru a crea o ținută spectaculoasă. O femeie care are stil poate crea orice ținută își dorește, cu imaginație, creativitate și mult bun gust, cu un buget redus și să pară cu nu a depus foarte mult efort. O ținută sofisticată nu este reprezentată niciodată de mult machiaj, bucle perfect definite, breton perfect drept sau de haine decoltate și foarte strălucitoare, ci este reprezentată de simplitate, rafinament și eleganță.

    O ținută va fi întotdeauna completă și bine definită de accesorii. Fie că este vorba despre o simplă pereche de cercei, o brățară strălucitoare sau despre seturi damă, acestea nu trebuie să lipsească dintr-un outfit. Cu ajutorul bijuteriilor îți vei personaliza fiecare ținută. Pentru o ținută simplă, elegantă, de seară, un colier statement o va transforma într-un outfit uimitor care să atragă toate privirile. O ținută simplă de birou o poți accesoriza cu câteva brățări elegante care să o scoată din anonimat.

    O femeie elegantă și plină de rafinament este reprezentată de piesele vestimentare potrivite, bun gust, simplitate și politețe. Alege să îmbraci ținute simple, personalizate și care să te reprezinte spre deosebire de ținutele încărcate, pentru că eleganța și rafinamentul vor face întotdeauna diferența.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!