Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

De ce să alegi un costum elegant, în culori stridente?

De ce să alegi un costum elegant, în culori stridente?

Fiecare ținută vestimentară are propriul său farmec, iar multe dintre acestea nu pot fi înlocuite de nicio altă ținută din garderobă sau din magazinele de haine. La fel cum evenimentele sunt împărțite pe categorii, așa sunt și articolele vestimentare, iar de multe ori, ținutele depind de importanța evenimentelor. Culorile și stilurile sunt propria noastră alegere, simțul estetic fiind cel care își pune amprenta în luarea acestei decizii.

Un costum elegant este adecvat pentru multe evenimente, chiar dacă pare genul de vestimentație care să se potrivească doar pentru nunți, cununii sau alte întâlniri de acest tip. În ultima perioadă, costumul a început să fie foarte purtat și de către femei, chiar dacă această ținută era întâlnită doar în rândul bărbaților și se pare că lookul pe care acesta îl oferă doamnelor și domnișoarelor este, cu adevărat, irezistibil.

Pentru a se mula perfect pe trăsăturile feminine, creatorii mari de modă au început să pună pete de culoare costumelor elegante. Chiar dacă negrul și albul nu se vor demoda niciodată, culorile stridente au început să fie din ce în ce mai apreciate de către femeile de pretutindeni. În acest fel, costumele elegante au început să capete noi caracteristici punând accent pe personalitatea purtătoarelor.

Culorile stridente nu mai sunt o noutate în lumea modei, iar frumusețea acestora este apreciată de foarte mulți iubitori de pete de culoare. Un costum conturează o imagine elegantă și clasică, însă un costum de culoare aprinsă denotă un caracter impunător și încrezător. Roz, verde, galben, bleu sau orange sunt doar câteva din nuanțele stridente prezente în magazine care au puterea să îți schimbe aspectul atunci când pășești spre un nou eveniment.

Dacă și tu ești una dintre persoanele care își doresc să poarte culori stridente, însă se tem de criticile celor din jur, atunci următoarele motive pentru care să alegi un costum în culori stridente îți vor fi de mare ajutor:

  1. Un costum îți poate conferi un aer mult prea elegant pentru multe întâlniri pe care le ai cu oamenii din jurul tău. Dacă alegi un costum în nuanțe stridente, aspectul ținutei va fi schimbat și va inspira mai multă încredere și creativitate decât eleganță. Dacă îți place să porți costum dar vrei să arăți mai puțin office, atunci poți opta pentru un costum roz. Vei arăta uimitor la următoarea ta ieșire la restaurant.
  2. Accesorizarea unui costum în nuanțe stridente este extrem de simplă, având în vedere faptul că ținuta iese deja în evidență. Un costum de culoare galbenă nu necesită multă accesorizare, un colier damă fiind suficient pentru a completa ținuta. Poți alege o nuanță neutră pentru această bijuterie pentru a păstra pata de culoare oferită de costum. Astfel cu un colier damă, dar și o geantă de mici dimensiuni vei avea un look de invidiat.
  3. Cu un costum în culori stridente poți spune adio tocurilor. Dacă nu îți place sau pur și simplu nu poți să porți tocuri, dar vrei să participi la un eveniment important, te poți bucura de cea mai îndrăgită ținută având în picioare o pereche de sandale cu talpă joasă sau o pereche de pantofi sport. O nuanță de verde lime îți va permite să fii originală și creativă și se va potrivi perfect cu o pereche de pantofi sport albi.
  4. Costumul în nuanțe stridente este ideal pentru cei care vor să inspire propria personalitate. Poate că negrul este prea clasic pentru gusturile tale, iar energia ta interioară simte nevoia să fie expusă celor din jur. Acest lucru este posibil cu ajutorul unui costum elegant și strident în același timp. Dacă te regăsești, iar energia ta interioară este cu tine în fiecare zi, atunci categoric nu trebuie să eviți să porți un costum orange sau altă nuanță aprinsă, în funcție de preferințe
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!