Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

De ce este recomandat să eviți o ținută încărcată?  

De ce este recomandat să eviți o ținută încărcată?     

    Fiecare femeie este unică, iar tocmai din acest motiv trebuie ca ținuta ei să fie creată în funcție de propria personalitate. Piesele vestimentare simple nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei elegante și rafinate. Nu ai nevoie de o ținută încărcată pentru a realiza un look chic și fresh. Dacă îți dorești să te îmbraci cu stil, pune-ți imaginația la încercare și folosește piese vestimentare mai simple care nu se demodează.

    Și în sine, simplitatea se poate considera o modă. Acest lucru depinde foarte mult cum alcătuiești o ținută, cum o accesorizezi și cum combini piesele vestimentare astfel încât ținuta ta să nu fie încărcată. Nu trebuie să alegi ținute încărcate pentru că alegerea pieselor vestimentare potrivite, bunul gust și rafinamentul fac diferența între femeile cu stil.

    Eleganța pe care o ai atunci când porți o piesă vestimentară simplă stă la baza rafinamentului, iar un astfel de look spectaculos  conține câteva elemente de bază, printre care se numără și: un aspect îngrijit și o ținută simplă, dar frumoasă. O ținută încărcată poate să stârnească o impresie neplăcută despre tine. Iar, cum modul în care ne îmbrăcăm a devenit o nouă carte de vizită pentru fiecare dintre noi, o ținută încărcată poate chiar să creeze o impresie neplăcută despre persoana noastră. O cămașă albă sau clasica rochie neagră va stârni întotdeauna o impresie pozitivă din partea celorlalți, și astfel vei deveni și ”observată”.

    Fiecare dintre noi a auzit cel puțin o data că „eleganța înseamnă simplitate”, iar această afirmație este cu siguranță adevărată,  pentru că, o mulțime de accesorii și piese vestimentare suprapuse care crează o ținută încărcată, nu vor avea niciodată vreun lucru în comun cu eleganța. Chiar dacă o ținută elegantă implică foarte mult bun gust și îndrăzneală, o alegere nepotrivită a pieselor vestimentare și a accesoriilor poate reprezenta  un dezastru în materie de modă.

    La orice eveniment vei participa, alege o ținută simplă. Dacă îți dorești să realizezi un outfit rafinat și elegant poți opta pentru o rochie clasică, midi, o poșetă din piele, o pereche de pantofi stiletto cu toc înalt și acest colier damă discret.

    Fiecare femeie trebuie să aibă în garderoba sa piese vestimentare clasice care au trecut prin proba timpului, astfel devenind atemporale. Stilul clasic este alegerea făcută de femeile puternice, care știu ce își doresc de la viață și care au încrederea de sine indiferent de situație. Dacă nu îți dorești o ținută încărcată mizează pentru astfel de piese vestimentare: o pereche de pantaloni lungi, de culoare neagră sau crem, o cămașă albă, o pereche de pantaloni din denim, clasici, simpli, o fustă creion, paltoane elegante cu nasturi sau tricouri uni.

    Ținutele vestimentare pe care alegi să le îmbraci pot influența părerea celorlalți despre tine. Pentru a fi o femeie elegantă trebuie să ai în vedere câteva reguli de stil elementare. Iată câteva dintre acestea:

  • Alege simplitate pentru ținute de efect,

  • Nu opta niciodată pentru ținute încărcate,

  • Eleganța este punctul forte al rafinamentului,

  • Calitatea hainelor contează într-o măsură mai mare decât prețul pe care îl au,

  • Individualitatea reprezintă moda.

Niciodată o ținută perfectă nu va fi completă fără accesorizare, prin urmare, ai nevoie de: ochelari, ceasuri, șaluri, curele, mănuși sau eșarfe care să te pună în evidență. Dar nu trebuie să renunți niciodată la un colier damă de efect pentru că acesta îți va personaliza orice ținută și îi va da un aer rafinat și sofisticat.

O doamnă adevărată nu va îmbrăca niciodată o ținută încărcată, indiferent de situație, pentru că, simplitatea și bunul gust reprezintă esența unui look de invidiat.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!