Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum alegi o coafură potrivită pentru ținuta ta?

Cum alegi o coafură potrivită pentru ținuta ta?

În funcție de ținuta pe care o alegi trebuie să ai și o coafură care să se potrivească. Coafura trebuie să fie realizată în funcție de punctele forte ale feței sau pentru a acoperi micile imperfecțiuni.

Pentru a alege coafura potrivită pentru ținuta ta trebuie să ai în vedere câteva reguli, cu scopul de a atrage atenția la detaliile importante ale ținutei sau, din contra, pentru a nu contribui la un aspect încărcat.

       Coafura cu păr ondulat

Există nenumărate coafuri care să includă părul ondulat, precum părul desprins complet ondulat, sau părul prins parțial ondulat. Pentru o ținută de zi sau chiar și pentru una de seară a putea fi potrivită o simplă coadă de cal, cu câteva bucle ondulate.

 În funcție de stilul și personalitatea ta, poți alege bucle bine definite sau lejere. Pentru un aspect formal, poți opta pentru buclele bine definite, în timp ce buclele lejere se potrivesc de minune cu o ținută casual, dar pot da un aer aparte și unei ținute de seară. O rochie elegantă de seară, accesorizată cu o pereche de pantofi cu toc stiletto alături de aceste seturi damă se potrivesc perfect cu o coafura cu bucle lejere, astfel vei arăta uimitor.

       Coafura potrivită în funcție de decolteu

Decolteul înalt se asortează cu o coafură înaltă, precum un coc prins la spate. În timp ce, un decolteu adânc, precum o rochie cu spatele gol sau o rochie de tip sweetheart îți oferă nenumărate opțiuni de coafuri. În funcție de efectul pe care îl dorești poți opta pentru o coafură cu părul liber sau strâns. Atunci când îți dorești să pui în evidență ținuta, optezi pentru părul strâns.

Iată câteva situații în care trebuie să creezi un aspect uniform:

  • O rochie cu un decolteu adânc poate părea nepotrivită alături de o coafură cu părul strâns, în coc sau în coadă, astfel alegerea ideală este o coafură cu părul desprins,

  • Dacă alegi o rochie cu umerii goi, poți crea un aspect de echilibru într-un mod foarte plăcut, alegând o coafură cu părul desprins.

Coafura potrivită în funcție de stilul abordat

Stilul casual nu se potrivește cu acele coafuri prea încărcate, pentru acesta, alegerea ideală o reprezintă acea coafură cu bucle lejere sau o împletitură simplă.

Pentru stilul sport alegerea ideală este reprezentată de împletiturile simple sau o coadă de cal. Cu aceste coafuri nu vei da niciodată greș, dar pot deveni plictisitoare, iar pentru acest lucru poți apela la anumite accesorii pentru păr, în nuanțe vibrante sau poți să îți realizezi o împletitură precum coada de pește sau o coadă spic.

Coafurile pentru stilul elegant trebuie să fie alese pe măsura acestuia. Pentru o rochie elegantă și o pereche de pantofi cu toc nu poți opta pentru o coadă banală de cal, alege un coc de balerină pe care să îl accesorizezi cu câteva agrafe de păr sofisticate care să te scoată în evidență. Sau pentru o asemenea rochie poți opta pentru niște bucle lejere și să îți prinzi părul în lateral cu un pieptăn special de păr cu perluțe strălucitoare care să se asorteze cu aceste seturi damă minimaliste.

       Coafura potrivită pentru a o echilibra cu croiala pieselor vestimentare

Detaliile pe care ținuta ta le are trebuie să se asorteze într-un mod echilibrat cu stilul în care ți-ai coafat părul. O ținută complexă trebuie să fie asortată în mod echilibrat cu o coafură simplă. O coafură deosebită trebuie purtată în contextual în care ținuta pentru care ai optat nu este prea detaliată. O ținută elegantă, cu multe detalii nu se poate asorta niciodată cu o coafură în același stil din punct de vedere stilistic.

    Alege să te privești în oglindă și să ai în vedere ținute simple pentru coafuri elegante.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!