Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum accesorizezi o ținută elegantă

Cum accesorizezi o ținută elegantă

Ținuta elegantă – ce accesorii folosim pentru a o scoate în evidență?

Priviri de admirație, complimente asupra ținutei, cui nu îi place să le primească? Fie că este iarnă sau vară, o ținută elegantă nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei, iar de asemenea nici accesoriile potrivite nu sunt de ignorat. 

Poate că ești genul de femeie care în viața de zi cu zi preferă hainele casual sau poate chiar cele sport. Totuși, asta nu înseamnă că nu ai și momente în care îți dorești să fii elegantă, fie că mergi la un eveniment, fie că pur și simplu așa te simți în ziua respectivă. De obicei, ținutele elegante sunt prezente la evenimente precum nunți, botezuri, aniversare, evenimente mondene și așa mai departe. În niciunul dintre cazuri nu trebuie să ignorăm ținuta noastră, ci trebuie să avem în vedere atât piesele vestimentare alese, cât și accesoriile pe care le vom asorta. 

Iată aici câteva ocazii la care poți adăuga accesorii care să îți ofere un plus de stil, rafinament și eleganță:

       1.Aniversare

Fie că vorbim despre aniversarea unei persoane dragi ce se întâmplă într-o locație cu stil, fie că ne referim la aniversarea ta și a partenerului tău, este momentul perfect să fii aranjată! Să ne gândim că partenerul tău a ales un restaurant de top unde să vă petreceți câteva ore, sărbătorind relația voastră. În acest caz vei dori să arăți atât elegantă, cât și sexy. Așadar, pentru tine va fi potrivită o rochie midi sau mini de diferite culori, cu model cât mai simplu. O alegere bună ar fi o rochie clasică neagră, mulată, cu mâneci sau fără, în funcție de anotimp. Alături de această rochie poți alege brățări damă care să îți completeze perfect ținuta, de exemplu o brățară tennis. Brățările tennis sunt elegante, finuțe, dar atrag atenția de fiecare dată. Ele vin în diferite mărimi și culori ale pietrelor, precum pietre transparente, negre sau chiar roz. În funcție de preferințele tale și de culorile ținutei vei ști exact pe care să o alegi.

 

        2.Nuntă

În cadrul unei nunți vom lăsa puțin deoparte ideea de a fi sexy, căci ne vom baza mai mult pe stil și eleganță. De asemenea, nici în cazul nunților nu trebuie să renunțăm complet la rochiile mini sau midi, însă majoritatea femeilor optează pentru rochii lungi până în pământ care să fie apreciate de restul invitaților. Chiar dacă rochia este mai amplă, nu vom omite accesoriile. Poți alege colier damă sau brățară damă, pentru a fi sigură că ținuta ta are tot ce este nevoie pentru a străluci pe ringul de dans. Dacă alegi o rochie ce are un model mai complex este recomandat ca accesoriile să nu iasă atât de mult în evidență, căci vei fi mult prea încărcată. Simplitatea este mereu mult mai apreciată decât ținutele supraîncărcate de elemente precum sclipici, paiete sau modele complexe.

 

       3.Operă

Poate că ai fost invitată la un concert în cadrul operei, locul unde toată lumea se afișează cu unele dintre cele mai elegante ținute pe care le dețin. Ei bine, în acest caz cu siguranță vei merge către o rochie foarte lungă, chiar mai lungă decât înalțimea ta, pentru a da un aer misterios și elegant. Multe dintre femei aleg ca la operă să aibă o rochie maiestuoasă, dar totuși simplă, care să fie completată de o pereche de mănuși și de accesorii. Dacă rochia ta are bretele în loc de mâneci poți purta o pereche de mănuși negre, lungi, deasupra cărora să așezi o brățară tennis cu pietre transparente ce vor sclipi. Ținuta ta va fi pusă la punct foarte bine și extrem de apreciată de către persoanele care te însoțesc, dar și de către străinii ce se vor afla în jurul tău. 

 

Atunci când formezi o ținută, nu uita să alegi accesoriile potrivite pentru a fi un real succes, dar mai important, nu îți uita acasă zâmbetul și încrederea de sine care oferă vestimentației un mare plus!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!