Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Crop top, de ce să îl alegi și când poate fi purtat?

Crop top, de ce să îl alegi și când poate fi purtat?

Crop top-urile sunt unele dintre cele mai în vogă piese vestimentare în acest sezon. Chiar dacă nu ești mulțumită în totalitate de silueta ta, le poți purta cu cea mai mare încredere pentru că există nenumărate modele din care să-l alegi pe cel care se potrivește cu forma corpului tău. Crop top-ul cu dimensiunea până în talie se potrivește cu fiecare tip de conformație. Alege acest tip de crop top pentru a crea ținute uimitoare, indiferent de stilul pe care îl adopți. În următoarele rânduri îți vom prezenta când poți purta un astfel de articol vestimentar.

  • Crop top la sala de fitness

Topurile de tip crop sunt cele mai potrivite piese vestimentare pentru antrenamentele în sălile de sport pentru că sunt ușoare, nu limitează mișcările trupului și lasă pielea să respire, ceea ce este foarte important pentru un antrenament cu o dificultate ridicată.

  • Crop top la locul de muncă

Multe persoane consideră că topurile de tip crop nu sunt potrivite pentru a le purta în timpul orelor de lucru la birou, dar acest lucru depinde doar de modelul pe care îl alegi și celelalte piese vestimentare pe care le combini. Topul de tip crop se asortează perfect cu fustele creion pentru a crea o ținută chic care să îți contureze perfect silueta sexy, dar nu este completă fără un colier damă care să o personalizeze. Pentru ținutele de birou trebuie să alegi cu atenție crop topul pentru că, în acest loc, totul ține de discreție, astfel nu trebuie să alegi topurile care arată prea multă piele.

  • Crop top la plimbare în parc

Pentru o plimbare relaxantă în parc este perfect de purtat un crop top  pentru sezonul cald. Acesta, alături de o pereche de pantaloni scurți din denim va pune bazele unui look de invidiat. Nu uita că vara aceasta se poartă culorile îndrăznețe, alege să porți albastru electric, verde smarald sau culoarea anului, very peri.

  • Crop top la plajă

Pentru o plimbare de seară pe plajă sau dacă nu îți dorești să faci o baie în mare, crop topul reprezintă alegerea ideală. Îți place să fii răsfățată de razele calde ale soarelui? Alege să porți o ținută alcătuită dintr-un top de tip crop cu spatele gol alături de o pereche de pantaloni scurți, o pereche de sandale și accesorizează totul cu un colier damă și cu o pereche de ochelari de soare.

  • Crop top la o întâlnire

Atunci când îți dorești să arăți feminină, îndrăzneață și grațioasă la o primă întâlnire, alege să porți un top de tip crop. Aceste topuri sunt foarte sexy în nenumărate ținute, alege să-l combini cu o pereche de pantaloni din denim pentru un look casual sau cu o fustă flirty pentru un look seducător. În funcție de locul în care vei avea întâlnirea, poți crea ținuta perfectă, dacă îți dorești un look mai pretențios, poți păstra topul și să-l accesorizezi cu alte piese vestimentare mai serioase, precum un sacou elegant.

Topurile de tip crop sunt unele dintre cele mai îndrăznețe piese vestimentare, iar dacă îți dorești ca ținuta ta să nu arate vulgar, optează ca celelalte articole să fie mai cuminți. Cu cât crop topul este mai îndrăzneț, cu atât celelalte piese vestimentare trebuie alese cu foarte mare atenție în scopul de a echilibra întreg outfitul.

Un crop top mulat poate fi purtat cu o fustă evazată sau cu pantaloni largi pentru a crea un look uimitor, în timp ce un crop top mai larg arată uimitor cu o fustă creion sau cu o pereche de pantaloni din denim skinny. Dacă ești mai scundă de înălțime, optează pentru crop top-urile voluminoase, iar dacă formele tale sunt voluptoase poți alege modele clasice.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!